maapalvelun neiti.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,419 total)
 • Author
  Posts
 • maapalvelun neiti.
  Participant

  Tuollaiset luputiinit oli Tuksulla viimeksi Saddhutrai Selväjärjen reissulla vieraalla maalla. Olivat sellaisessa kuvassa jossa maassa (valkoista kivimuuria taustalla) näkyi laukku tai pari ja raamattu tai pari + jotain krääsää. MinäNINI muistan noin.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Pravuurina flamingo etc, rusetteja saa irrallisina, klipsuilla varustettuina. Senkun vaan napsauttaa kiinni. Ainakin nuo on hyvin huonossa kunnossa olevat luputiinit. Kärjessä on pohja irronnut. Toisella henkilöllä on vain pörröiset saunasandaalit ja paljaat jalat.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Se on kuulkaas perjantai. Mun pitää huispailla, hämmentää ja hyrrätä Roskat.

  Tähtemme ja roskis ovat lähes synonyymejä. Käytän täst edes tähdestä sepitteellistä ja heikosti sopivaa nimeä Barbi.

  Barbin elämä on niin kivuliasta roskaa, että sitä pitää aktiivisesti paeta päihteitä käyttämällä jollekin astraalitasolle. Ja mieluummin överit kuin vajarit. Barbin kaikki kaverit – tai paremminkin ns. tutut – ovat yleisesti katsottuna ns. roskasakkia. Yhden nimi on jopa deeku-Jooseppi. Barbi osaa kyllä lajitella roskia. Kaikki muut ovat roskia, hän on Barbi eli parempi kuin kukaan muu. Ikinä.

  Barbin kaikki esitykset ovat roskaa. Liikkeet, äänteleminen ja mitä ikinä sattuu tekemäänkin, ovat äärimmäistä roskaa. Barbi syö roskaruokaa. Tämä joidenkin määritelmien mukaan ravinnoksi kutsuttu biomassa on Barbin ansaintalogiikan mukaista valuuttaa, varsinkin pizza-lounge- tyyppisissä kuppiloissa.

  Barbin vaatteet eivät ole ainoastaan kirjaimellisesti pelkkää roskaa, vaan ne ovat suorastaan ympäristörikos ja ne rikkovat ihmisoikeuksia. Ne voivat aiheuttaa traumoja varomattomille katsojille.

  Barbi kuljettaa aina mukanaan roskaa, yleensä muovisissa roskapusseissa tai likaisissa feikkilaukuissa. Usein roskissa on jotain kimalletta mukana. Barbin arvokkaimmat roskat on survottuna 47:ään eri lipastoon, laatikostoon, piironkiin tai vitriiniin. Kimaltelevat tai muuten vaan typerät roskat ovat edellä mainittujen, tiiviissä jonossa olevien huonekalujen päällä tai jossakin sinne päin.

  Barbi roskaa kaikkialla missä liikkuu. Tuntemattomia ihmisiä kohdatessaan Barbi saattaa yrittää tunkea heidän mukaansa paperiroskaa eli traktaatteja. Barbin koirat paitsi roskaavat eli paskovat minne sattuu, ne myös saattavat joutua glamuurisesti roskikseen. Barbin asustelupaikoissa on ennemmin tai myöhemmin yhtä paljon roskaa kuin kaatopaikalla.

  Barbin jutut ovat yhtä kaikki roskaa eli kansanomaisemmin paskaa. Barbi tykkää roskalehdistä. Ne ovatkin Barbin ainut tulonlähde. Toki almuja saa myös Arskalta, Peralta, Repalta ja joiltakin Veijoilta tai Veijosilta.

  Tarinaan liittyy myös roskapusseista tarjoiltu ruoka, rosis, roskisdyykkaus, rouskutus ja ronskit otteet. Jääköön ne toistaiseksi mainitsematta, koska kaikki kuitenkin arvaa mistä on kyse.

  Nyt menen laittamaan K- marketista ostamani pakastetun Prinsesskaakan uuniin ja juhlistan sillä kuluneen Glamuuriviikon käänteitä.

   

   

   

   

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Tässä vertailuksi 17.2.2021 kuva jäntevästä, hyvin niskojaan kannattelevasta 4,5kk ikäisestä.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Eli Tuksun seuraava vaihe on siis kovalla vimmalla vaihtaa puheenaihetta, että mokat unohtuisi. Näinhän se tekee aina, kun on kiusallisen asian äärellä ja itse mokannut raskaasti.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Tuohis, olisi aika kornia laittaa lotto pystyyn siitä, kenelle kellot soi. Erityisen kaunis kiitos sinulle ahkeruudestasi tämän yhteisen viihteen/kauhukertomuksen äärellä.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Ai nii, sori tämän olen kokonaan unohtanut. Juristituttavani Ruotsista sanoi, että Ruotsissa tuomiot ovat pääsääntöisesti julkisia. Ei tarvitse olla edes lakimies, että pääsee niitä lukemaan.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Nuo kaksi Tuksun julkaisemaa uutta kuvaa siitä että Ile on hänellä kotona: ovat vanhoja. Niissä ei ensinnäkään ole 5kk ikäinen vauva vaan nuorempaa sorttia. Toisekseen Tuksulla on kuvissa noin 1kk ikäinen musta juurikasvu. Eikös ne hampun jatkeet ja väri laitettu aivan äsken.

  Muuten olen sitä mieltä, että tarinan käänne h-vetin hieno homma ja näädillä on hyvä tuksutuntemus. Udin bemun ja Älykkömopsin tavoin en usko Tuksun kertomaa tarinaa tuossa eräässä lehdessä. Ainahan se on ollut nopeasti kiillottamassa omaa napaansa ja jostain on löytynyt se tarinan konna eli Narsisti. Aina.

  En vaan edelleenkään saata käsittää, miten kamalan pimee pää jollain saattaa olla, että tällaista kauhukertomusta saadaan seurata. Jos pitää veikata, niin tämä satu ei pääty hyvin. Ruumiita tulee. Koppakuoriainen jää motarin rampilla auton yliajamaksi.

  Tuosta Isabellan ja sosiaaliviranomaisten asiasta vielä. Yleensä on tapana, että perhettä haastatellaan laajemminkin eli on varmasti kuultu myös pikkusyrran, veljen ja Motjerin kertomus koskien Tuksua ja Tuksun kykyjä lapsesta huolehtimiseen. Ei se pelkkä Perperin ”valehtelu” ole se huostaanoton peruste.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Tämän Juicen biisin sanat ovat surulliset, mutta kertovat Tuksun elämäntarinan selkeämmin kuin nuo erään lehden pellevideot. Sanat on kuin suoraan edestakaisin Tuksun elämästä: Klovni heittää veivin.

   

   

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Tämä video on karmeaa shaibaa alusta loppuun. Miten se voi pokerinaamalla puhua aivan täyttä fuulaa. Joka sana on feikkiä ja esittämistä, oikeasti tämä tyyppi on päällekäyvä hirviö kaikille lähellä olevilleen. Videon lopussa julistaa ne legendaariset sanat: Minä olen erittäin hyvä äiti!

   

   

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Onko tämä kuva uusmurattilasta, joku sänky tuolla taustalla on. Kuvan päiväys aijaassa on 16.11.2020.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Ensi kesänä tuota Jezebeliä harmittaa, jos ei koronakieltojen vuoksi pääse perikunnan mökille Varkauteen. Siinä viereisessä naapurissa on alkanut liikuskella monenlaisia miljunäärejä, lakimiehiä ja lentokapteeneita sun muita komistuksia. Perikunnan mökin naapuri on perustanut toukokuussa 2020 firman, joka vuokraa kaikenlaisia viihdykkeitä vesille: suppilautoja, moottoriveneitä, kanootteja, vesisuksia ym ym. Eikös Tuksu kertonut harrastavansa veneilyä. Ei uusi naapuri arvaa, mikä glamuuri väijyy aidan takana.

  Firma on Savon Harrasteväline.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Älkää kovasti ruoskiko, mutta minun mielestä Ilen sänky oli poissa jo tammikuun lopun tai helmikuun puolella otetussa ”poseerauskuvassa”. Muistelen notta pölvästi esitteli siinä Ilen vaatteita hengareissaan (?) tai jotain omaa vaaleata röijyään. Taustalla olisi näkynyt Ilen pinnasänky, mut eip ollut. Nurkka oli tyhjä.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Mopsityyny vaihtui sinkkiämpäriin

  Teen mm.synttärikeikkaa, polttareita, laulukeikkaa, uuden Gospel biisini esittämistä, mahdol.myös evankeliointia jos joku haluaa.

  Täti sanoo tekevänsä ’uuden Gospel biisini esittämistä’ ja evankeliointia. Tämä biisin purkittaminen menee nyt kuulkaas niin, että täti laittaa sinkkiämpärin päähänsä ja huutaa siellä sitä JEESUSTA kolme minuuttia henkeä vetämättä. Ei tarvitse välittää uudesta liestyneestä hamppukarvasta, ei huonosti hoidetuista ripsistä eikä kaks viikkoa vanhasta meikistä. Purkissa on ja pysyy. Uusi kesähitti laulubiisi. Siinä ei haittaa kuusi numeroa liian pienet vaatteet, kun naama ei näy. Kukaan ei arvaa että se pönttö päässä ulisija on KV mediapersoona ja videotaiteilija.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  PS: naama ja ilme on kuin vampyyrilla!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,419 total)