maapalvelun neiti.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,506 total)
 • Author
  Posts
 • maapalvelun neiti.
  Participant

  Tunkion kirjeen alussa saattaa lukea painokkaasti I’m her mother! tai My baby needs her mother! Jotain tuollaista Tunkki veisteli fb:ssä tapahtuma-aikaan eli silloin kun lasta oltiin häneltä viemässä pois. Sen oikeudenkäynnin kieppeillä tai sitä ennen.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Udin bemu, on toki noinkin, mutta että tonnitolkulla rahaa ja nimenomaan piilossa kotona. Tuon kalastajan kädet ei ole raksaa nähneetkään. Niin on siloiset ja ohutnahkaiset. Joo, raksamiehillä on työrukkaset, mutta ei hintelät kädet ts. kämmenet ja sormet.

  Pepsutin huijaa, äänestän sitä edelleen.

   

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Parahin flamingotanssia, minäni edustan asiassa eri mieltä. Perpatti on pesunkestävä huumekauppias ja diileri. Kalastamiset on vain sumutusta, keino liikkua aamuin illoin kalakassin kanssa milloin missäkin. Kaupustelu on sen elinkeino, tuomio pistää elinkeinon vain tauolle. Voiko olla jalat maassa- tyyppi, jos kauppaa stiletin kanssa kamaa ja pieni vauva on kotona.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Miten lie asiat olleet äärettömän hyvän äidin ja inlove kotona silloin, kun lapsi tempaistiin. Emme varmasti tiedä kaikkea. Tietokirjassa luki, että lapsi lähtee rikoksen yhteydessä sossun mukaan automaattisesti, jos kotoa löytyy huumeita ja aseita.

  Minä puhun fluenttia italiaa, jos paikallisia on uskominen. Omasta mielestä tulen just ja just ymmärretyksi. Eikä sitäkään aina 😀

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Ile on perinyt vahvat valehtelemisen geenit. Ähän suusta ei totuutta kuule ja isän puolen geeniperimässä on myös taipumus puhua palturia. Näillä suvun kunnia on niin kovassa kurssissa, että sen eteen puhutaan muunneltuja totuuksia eli valehdellaan se minkä asia vaatii. Totuudesta viis kunhan kukaan suvun jäsen ei joudu vaikeuksiin.

  Luin just sen jo mainitsemani ruotsalaisen rikostoimittajan Johanna Bäckström Lernebyn kirjoittaman tietokirjan Perhe (ruots. Familjen). Se on karmivan vahva tosipohjainen kuvaus näistä suvuista ja siitä, kuinka ne toimii pohjoismaisen hyvinvointivaltion sisällä. Valehtelevat oikeusvaltion viranomaisille niin paljon kuin vain voi kuvitella. Jokaikinen suvun jäsen valehtelee suojellakseen omiaan eli omaa klaania.

  En vaan nyt oikein käsitä ähän asemaa tuossa kuviossa. Tullaanko ähää uhkailemaan? Laittaako suku jonkun 14-vuotiaan tekemään ähälle väkivaltaa ja pistämään muijan ruotuun? Vihitty vaimohan ähä ei ole, eli ei ole tavallaan suvun suojeluksessa. Nämä suvut käyttävät vakavissa kostoissa omia teini-ikäisiä ja lapsiaan, koska nuorelle tekijälle rangaistukset ovat paljon lievempiä.

  Kirjan perusteella ähä voi olla todellisessa ja isossa vaarassa. Nämä klaanit eivät välitä kostotekoa seuraavasta länsimaisen valtion rangaistuksesta pätkän vertaa. Tärkeintä heille on suvun kunnian ja maineen säilyminen.

   

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Terdestä pysy vanha juappo kaukana. Minäni hätäpäissään liityin ASAP paikalliseen raittiusseuraan.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Nyt SE on tosiaan alkanut!!11!1!1!!!! Täällä oli marketin hylly tyhjänä Kivikylän Palvarin klassikkolihapullista! Piti ottaa tilalle Kivikylän savujuusto täytetyt lihapullat! Illuminatsin salajuoni on vallannut ruokamarkkinat ympäri maailman. Tuksu pakkaa äkkiä ne kinderkorut laatikkoon, kohta sut tempaistaan.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Pikkunyrkit haroo hiekkaa. Sitten ei mene kuin sekunti niin sama hiekkainen käsi hieroo kutisevaa silmää. MIKÄ SAATANA se on ettei tuosta lapsesta osata pitää huolta!

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Miksi?

  Minuani on kiinnostanut tuo, että miksi ihmeessä ähä viitsii vuodesta toiseen, jatkuvasti ja koko ajan noita sairaita höpöjä toistaa ja postailla. Siis tuota humpuukia ja potaskaa. Tuksu ratsastaa korkealla terveyspetosimperiumin harjalla ja luulee, että me kaikki muut ollaan väärässä, hän ja potaskan jauhajat on oikeassa. He levittävät väärää tietoa ja rapauttavat luottamusta lääketieteeseen ja mediaan. Mutta miksi?

  Kopioin tähän pikkupätkät toimittaja Juha Matti Lehtosen kirjoittamasta tietokirjasta Terveys ja humpuuki:

  ”Salaliittojen synnylle ja leviämiselle ei ole yhtä selitystä. Ne voivat palvella monia tehtäviä ihmisen elämässä. Yksilötasolla jokin suuri, dramaattinen taustalla oleva tarina voi auttaa selittämään ja sietämään oman elämän traagisia tapahtumia.”

  ”Kun ihmiselle syntyy yksi epäluottamuksen kokemus vaikkapa viranomaisia tai lääketiedettä kohtaan, aletaankin totuuden sijasta uskoa vaihtoehtoisiin selityksiin. Ja mitä syvemmälle kaninkoloon mennään, sitä enemmän ja kritiikittömämmin voi omaksua kapinallisia ajatuksia.”

  Nuo kaksi lainausta sopivat hirmu hyvin Ähä-kanin toimintaan. Puppe-pupu sillä oli joskus juttukaverinaan. Nyt leikkii 24/7 Prinsessaa ja puristelee likaisessa kourassaan kulunutta menolippua Taivaaseen.

   

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Solvallan raviradan parkkipaikan tiedotusvastaavalta on juuri tullut infoa koskien Ähä:n intensiivistä ohjelmanumeroiden harjoittelua. Saamanini tiedon mukaan Ähä aikoo lähteä heti Juhannuksen jälkeen esiintymään finnjäävelien maahan yhdessä rakkaan Perpati Peräsutin kanssa. Ohjelmanumero on vielä täysin salainen josta tässä pieni etukäteismakupala.

   

   

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Tästä pellemeikki-virnistyskuvasta minulleni tulee mieleen se Perjantai-dokkari Mutta minulta puuttuu rakkaus. Aivan samanmoinen tyhjäpää on kuin 2017 dokkarissa. Pihalla kuin käkikello.

   

   

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Nehän oli ne kaikki Tuksun joulunäytelmät silkkaa valetta, eikä niistä ole kovinkaan kauan. Samalla tyylillä rahasti lehteä silloin, oikein vakuuttelujen ja kuvien kanssa. Näki kyllä joulukuvissa niiden kaikkien naamasta ja katseista, että asiat ei ole hyvin. Marjamuorikin kuvissa kuin olis ollut hapansilakka poikittain suussa.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Kahden tunnin maailman parhaan hoidon jälkeen Ile palautuu isoäidille ja tädille yltäpäältä likaisena, hikisenä ja kuumissaan, itkuisena, järkyttyneenä, iho kipeästi punoittaen  ja nestehukassa. Onko tuossa enää mitään tolkkua.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Valtoselta selkeä avautuminen Ylläksen reissusta. Selkeästi sanoo myös sen, minkälainen viirupää on normikäytökseltään:

  Toista kertaa ei tule meidän matkoille riehumaan kiroilemaan, haistattelemaan, uhkailemaan. 

  Tuo on juuri sitä normiporsasta. Pienikin ristiriita, Porsaan opastaminen, kieltävä asenne ja rauhoittelu saa viirupään sekunnissa räjähtämään ylimaalliseen käytökseen. Ja se vimma yltää kyllä ihan taivaaseen asti.

  Tuo maski on väärinpäin Ilen päässä. Siinä on röhnäpossun meikkiä ja huulipunaa. Likaisempi, mahdollisia tautipartikkeleja keräävä puoli on vasten Ilen hiuksia ja ihoa. Törkeä ohjeiden vastainen teko kaikkinensa ja varsinkin lasta kohtaan. Ei kukaan täysjärkinen tee noin.

  Ilelle on varmasti aamulla laitettu puhdas paita. Nyssäköitä on vaunujen mahanalus täynnä, eikö ääliöt kuljeta mukana lapsen puhdasta vaatekertaa? Entäs vauvojen kosteuspyyhkeet, nekin on keksitty. Jos toinen sotkee mehun tai ruuan kanssa, niin ÄIDIN tehtävä on puhdistaa lapsen kädet, kasvot ja iho! ÄITI viilentää lasta kostealla pyyheliinalla ja pitämällä varjossa, jos lapsella on kuuma. Piste.

  Mitä niitä likaisia ja karvaisia koipia ruskettamaan, hirveän näköiset on kintut ilman rusketustakin.

  maapalvelun neiti.
  Participant

  Tuon ikäinen lapsi laittaa kaiken suuhun, myös kädet. Minä en noin pientä ikinä paskaiseen keinuun laittaisi ilman suojavilttiä tai lakanaa alle. Vatipää, tosiaan.

  Ai ei halua pitää hattua? Sitä varten on olemassa äiti, joka pitää huolen että hattu pysyy päässä. Se on yksi niistä äidin tärkeistä tehtävistä: suojella lasta.

  Näyttää, että Ilen varpaankynsiä on leikattu väärin eli liian lyhyeksi. Isovarpaan kynsi on hyvää vauhtia kasvamassa sisäänpäin. Kynsi leikataan tasaiseksi ja suoraan, kulmia ei saa pyöristää.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,506 total)