Kalapata

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 325 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 246 #249254 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Kukaan ei pilkkaa Pyhää Henkeä Tuksu, me pilkkaamme sinun esityksiäsi, joilla luulet voivasi manipuloida ihmisiä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 246 #248758 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  https://hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-jarkyttyi-kuvista-siis-mita-ihmetta-hyi-kamala/”

  Tuksu on pahoittanut mielensä maskista ja Jeesus sekä dino-kuvasta. Mutta ei kommentoi asiaa koska tietää ettei voi perustella väitettään.

  Itsestäni dinokuva oli hauska, mutta parempi eri tekstillä. Jeesus halaa dinoa ja sanoo ”I’m so sorry rex, there is no more room at the ark…”

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 246 #248757 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  ”hermostuin synnytysosastolla kun maito ei tullut aluksi ollenkaan ja vauva heräilee paljon ja haluaa nimenomaan maitoa. ”

  Eikö ruska kelpaa Isabellalle?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247660 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Itse olen samaa mieltä,  että nuo spekulaatiot tuosta lapsesta paritettavana ja myymässä ”showta” on sen verran kauheita, että en halua niistä lukea. Vauvakuvista en ymmärrä,  miksi niitä ei saisi täällä olla, mutta otan mielelläni vastaan perusteluja miksi ei, ja muutan mieleni jos ne ovat hyviä. Vauvastahan täällä on lähinnä puhuttu kauniisti, kehuttu ja toivottu vaan hyvää. Lukuunottamatta noita yksiä juttuja.

  Toinen minun mielestäni liian pitkälle menevä juttu oli jonkun idea ruveta Tuksun äitiä pommittamaan kiinadildoilla tai millä lie. Äidissä on vikansa, mutta eiköhän hän ole niistä jo melkoisen hinnan maksanut.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247141 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  No joo,  nyt selkiytyi vähän mitä tällä vaatetuskysymyksellä haitte takaa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247136 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Minä en sinänsä ymmärrä,  mitä pahaa siinä on jos Tuksu tälläytyy neuvolareissulle. Monet tälläytyy ihan muuten vaan vaikka maitokauppaan tai lekurille mennessään

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247069 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Loppuvaiheessa oloni oli aika tukala, koska vatsani oli niin iso. ”

  Heh. En edes sano tähän mitään.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #247006 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Jos Paul ei ole facebookissa, niin  miksi ihmiset kyselivät toimiiko Paulin facebook normaalisti?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #246835 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Muistaakseni päätähti kertoi Paulin olevan niin-ja-niin monta vuotta vanhempi itseään, siitä syntyi tämä ikäteoria.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 245 #246830 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Typerä palsta tuli täyteen kun kirjoitin romaanikommentin ja tekstini hävisi bittiavaruuteen kun painoin entteriä.  Argh. Uusi yritys.

  1. Muistan ollessani synnytysapuna, että vauva kun tuli ulos, se kiedottiin huopaan, huopa oli heti yltäpäältä siinä itsessään. Onko heillä varmuuden vuoksi toinen viltti vahinkojen varalle myös? Tuo on kyllä sen kokoinen viltti, että puhdas kohta on helppo vaihtaa.

  2. Minua kiinnostaa kovasti, mitä tuksu tuumii saamastaan kommentista liittyen vauvan nimeen.

  3. Vauvakuvien ajankohta ei minua häiritse. Kai pientäkin saa kuvata. Sensijaan tautiriski häiritsee. Ja miksi kuvaaja piti hankkia ulkomailta? Eikö Ruotsissa ole? Liittyyköhän kuvaajavalinta johonkin lehtijulkaisuun? Ovatkohan kuvat vain itselle, vai jollekkin lehdelle myös? Saakohan kuvaaja lokaa niskaan tästä mainoksesta? Kuka maksaa työmatkakulut?

  4. Minä en tiedä vauvoista juuri muuta kuin että ne huutavat ja lujaa. Miten tuota navantynkää pitäisi suojata? Vaippa ei saa osua, eikä viltti kun voi takertua… Onko tavalliset vaatteet sitten tarttumattomia? Ei kai se paljaanakaan ole…

  5. Onko ”sectio” glamourimpi, kuin ”sektio”? Maailman ärsyttävin asia lukea noita kommentteja kuvakaappauksesta, missä ihmiset kertovat ”sectioistaan”.

  Off topic, Mitä tulee Elenaan , en tiedä, en seuraa. En tiedä,  onko tämä julkisuustemppu vai ei. Mutta kyllä minun sydäntä särkee lukea itsetuhoisuudesta ja osastolle joutumisesta.  Huulipunajutut ja muut… Kaikella kunnioituksella,  vaikka masentunut saisi mitä vaan, se ei yleensä  tee onnelliseksi. Onni ei ole materiaa. Olkaa onnellisia, jotka voitte hyvin, se ei ole itsestäänselvää.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 244 #246727 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Weccu, veikkaan, että muilla ei ole ollut ongelmia tekstini ymmärtämisessä.  Mutta eipä tuo haittaa, oikaisu sinne tänne. Miettimään jäin kyllä, miten joitain voi me-sana häiritä niin paljon, että kokee tarpeelliseksi alkaa asiasta erikseen kommentoimaan ja ”oikaisemaan”.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 244 #246717 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  ”Nyt pitää sanoa että tämän päivän kuvissa Tuksu on jopa kaunis kun ei ole meikkiä.”

  Tämä. Pitää antaa tunnustusta kun aihetta on.

  ”Vauvahuuma menee ohi muutamassa kuukaudessa ja arki todellista. Valitettavasti Tuksun huolenpitoon en luota kun sitä muutosta ei hirveästi ole tapahtunut kun puheissa vaan.”

  Niin. Kuten joku aiemmin vihjaisi, minä pelkään samaa, että vauva on vaan lelu, josta ensin riemuitaan, mutta kohta kyllästytään kuten koiriin ja mietitään, miten hankkia joku kivempi lelu. Toivon todella,  että tuksu todistaa minut/meidät väärässä olevaksi. Tee se tuksu, näytä miten hyvä äiti osaat olla ja saat meidät näyttämään typeriltä.

  Ja ennen kuin joku ehtii taas loukkaantua me-sanasta, tarkoitan me-sanalla niitä, jotka epäilemme tuksun pitävän vauvaa kivana asusteena tai vastaavana.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 244 #246696 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Kyllä tuksu minusta näyttää aidosti onnelliselta. Aito hymy kaunistaa, minusta nuo kuvat voittaa filtteröidyt 100/0. Mutta onni voi tosiaan kestää vaan lyhyen aikaa. Voi olla, että pian ei vauvakaan tuo onnea.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 244 #246573 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Intia on näköjään sensuroinut kommenttini Veijosta, vaikka käytin Tuksun sanoja. Tuksu, pistä juristisi töihin joka hoiti kirjahommasikin niin hienosti! Ei ole oikein, että sinua sensuroidaan, niin täällä kuin facebookissa.

  Joku kysyi, miten Veijo huutaa. Tässä muutama glamourinen lainaus:

  ” mustalaiset hakkasivat Veijon ja se oli huutanut kuin nainen. (Isäni Markku kysyi, mistä me saataisiin mustalaisia pamputtamaan Lalli?)”

  ”Heitin Jerusalemin oljya hanen paalleen ja demonit huusivat koneellista kirkumista!!!!!”

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 244 #246472 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  HarmitonHilda, en tiedä pelastaako mikään showlta, Mika, Udi, Arto yms… Riittääkö 18 vuotta? Arto taisi päästä jo paremmille vesille, kun haki lähestymiskiellon(?). Aikajana on mennyt jo sekaisin, en muista milloin Tuksu oli kenenkin kanssa

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 325 total)