Kalapata

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 369 total)
 • Author
  Posts
 • Kalapata
  Participant

  Hei Tuksu. Minä vastaan sanoistani kyllä- Jumalalle. Kuten sinäkin.

  Mitähän tuomiolla tuumitaan sanoistasi, missä etsit mustalaisia hakkaamaan Lallin? Tai vaikka pommiuhkauksista? Tai kun haukuit erästä perheen tytärtä narkiksi. Tai kuinka kutsut erästä henkilöä aitolehmäksi? Ja kaikki asiat miten oot miehiäsi haukkunut. Lisätäänpä tähän vielä teot, niin johan alkaa syntilista olla päättymätön.

  Olisin hyvin huolissani sinusta turhine sanoinesi. Ai niin, mutta olet saanut anteeksi Jumalalta? Niin mekin jotka pyydämme. Deal with it.

  Kalapata
  Participant

  Juu, ei se elämä sen vihreämpää ole Stock.. ei kun siis Solnassa. Rahaa ja huomiota on paljon vähemmän, kuten myös manipuloitavia miehiä. Tuo Tuksun rakkaudentunnustus Veijolle oli äärimmäisen hauska ottaen huomioon, että netissä on vieläkin video, missä Tuksu julistaa kameralle, että ei ikinä rakastanut koko miestä. Puhumattakaan videoista ja teksteistä, missä Veijo on psykopaatti, narsisti, pedofiili, koiranmurhaaja, antikristus…

  Kalapata
  Participant

  Heh, tuksu on siis ilmeisesti hommannut itselleen ilmaiseksi mekon ja mainostaa sitä ystävien ostamaksi lahjaksi itselleen. Noloa

  Kalapata
  Participant

  No minusta puukolla toisten päähän hakkaaminen ei ole asia, minkä voi ohittaa noin vain. Montakohan kertaa täälläkin on saanut lukea arvostelua uskovien saarnaajista kun ovat töpeksineet menneessä ja ihmetelty, miten ne voidaan nähdä esikuvina tai kutsua puhumaan.  Vähän kaksinaismoraali haisee, mutta olkoon, koska tää on Tuksupalsta. En jaksa jauhaa Hennasta.

  Kalapata
  Participant

  Ihmettelen syvästi tuota Kalinaisen hehkutusta tällä palstalla.  Nainen tosiaan repi miesystävältään puukolla pään ja mahan auki kuin teurastaja. Ja sitten ihmiset täällä puhuu miten hän on jopa laihtunut, upea mimmi 🙈

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 252 #257661 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Off topic- Kyllä on Joel hyvin paljon isänsä näköinen kuvassa. Ihan vaan pieni huomio.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #257577 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Hyvin sanottu näätäläinen 😁 Tuksu ei juokse minkään muun takia kuin poliisin, ja silloinkin juoksee puskaan piileskelemään. Montakohan kertaa raporteissa on lukenut, että epäilty tavoitettu takapihalta, puskasta yms. Yms… ne Varkauden poliisikuvat lämmittää kyllä mieltä

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #257256 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Kiitos Herne oikaisusta ja pahoitteluni väärinkäsityksestä

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #257183 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Herne, vaikka luterilaisilla on ongelmansa, on melko töykeää tuomita koko kirkko porttoudesta ja sanoa, että sinne meno on todiste uskottomuudesta. Mätää on muissakin kirkoissa, ja varmasti joukossa on aitoja, Jumalaa pelkääviä ihmisiä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #257084 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Se on just sitä glamourin siirtoa lapselle.  Ja on kivempi kuvata kortti kun se on tyylikkäästi englanniksi, eikä hamraalla ruotsin tai suomen kielellä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #257075 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Vanha juappo:”Mikähän se pointti on esittää väkevästi uskovaista, kun ei sellainen selkeästi ole? Mahdollinen rahallinen hyöty seurakunnilta? Kauniin Depardieun nuoleskelu? Ehkä esiintymisen himo saarnapöntössä? Vai kaikki nämä ja muutama muu syy?”

  Kun ulkonäkö pettää, kun seiska ei huoli, kun ei ole koulutusta,  niin seurakuntakeikkailuun ei tarvita mitään noista.  Tuksu ajatteli,  että helppoa rahaa. Puhutaan roskaa ja esitetään pyhää.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256978 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Hyvää joulua kaikille!

  P.s. pappa/iskä oli ihan yhtä huonokuntoisen näköinen sukupuolenpaljastusjuhlissa. Minun kävi häntä sääli. Vaikutti pelokkaalta, etenkin ilmapallon poksautusvaiheessa. Ei varmaan ymmärtänyt mitä tapahtuu. En ole siitä varma, onko laihtunut paljon.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256471 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Kyllä, Udin bemu. Kalenteri oli oikein laadukkaalle kiiltävälle paperille painettu. Tottakai joka kuukaudelle oli tekstiteemaan sopiva kuva, esimerkiksi tuksu merenneitoasussa kaupassa julistamassa mermaid spiritin saatanallisuutta, sekä eräs junalaiturikuva tekstillä ”mitä väliä sillä on, jos söpö peppuni vähän vilahtaa neuleen alta?! Miamissa arvostetaan blondeja joilla on pyöreä peppu ja isot rinnat!!”, yksi kuva missä peittelee itseään vähän kun on alasti ja siinä kertomus, miten protestoi alasti sairaalassa. Sekä paljon muuta.  Paras projektini ikinä, tuonut paljon riemua.

  Oli siinä kyllä Raamatun lausekin. Tuksun lausumana: ”Pinkki tukka ja pinkit huulet! Raamatun sanoma pitää todellakin paikkaansa, pyytäkää niin kaikki tämä teille annetaan…”

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256436 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Kyllä tulee limainen olo kun lukeekin tuon ilmoituksen. Niinhän sitä sanotaan, että se on vaan kahvittelua, lounaita yms. mutta kun tuon lukee, niin tulee olo, että on se muutakin.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256408 Ilmoita asiaton viesti
  Kalapata
  Participant

  Juu, Urban ei muka ollut hyvä,  liian kontrolloiva, kun ei tykännyt Julian tai Tuksun meikistä. Se, että Urban ei pitänyt juomisesta on hassua, koska hän herätti Tuksun pullolla aamuisin.

  Mitä kalenteriin tulee, mietin viime vuonna tutulleni sen ostoa, mutta koska en luota myyjään tai kalenterin laatuun, teetätin itse Tukiaisen lausahduksia- kalenterin toisenlaisilla kuvilla. Kalenterissa oli mm. Seuraavat helmet

  – meitä uhkaa kolme vaaraa, Venäjä, muslimit ja ufot

  – kun Veijoa oli hak×ttu, se oli huutanut kun nainen.  isäni kysyi, mistä me saataisiin ×××talaisia p×mputtamaan lalli?

  -komea ruotsalainen absolutisti mies vaikutti, etten juonut alkoholijuomaa. Mutta sitten se mies riehui muna pystyssä kännissä kuin käki.

  -Wikipediassa lukee, että Lalli kyykytti kylän ihmisiä taloudellisesti. Lalli on sukukirouksen perijä

  – Johannan paikat on ihania, miksi pilkkaatte, sairaitako olette? Haluatteko naisen jolla on munat?!

  -en teekkään enää merenneitokeikkoja, koska se on saatanallinen mermaid spirit. Olen Jeesuksen prinsessa enkä mikään demoninen merenneito!

  Joka kuukaudelle useampi ilahduttava mietelause. Saaja rakastui huimasti. Raamatun siteeraukset ensi kalenteriin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 369 total)