Juoksupoika

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Harri Veijonen, profeetta #165218 Ilmoita asiaton viesti
  Juoksupoika
  Participant

  ERIKOISKIRJE JEESUKSELTA KRISTUKSELTA VAIKEASTI TAVOITETTAVILLE

  Kallisarvoinen lapseni,

  Jos saat tämän kirjeen, se johtuu siitä, että joku rakastaa sinua hyvin paljon. Hän ei ole ehkä pystynyt puhumaan tästä sinulle menneisyydessä tai ehkä hän on kertonut Minusta sinulle mutta et ollut valmis kuuntelemaan.

  Tärkein asia, jonka haluan kertoa sinulle on, että RAKASTAN SINUA. Rakastan sinua enemmän kuin kukaan tässä maailmassa voisi koskaan rakastaa sinua. Haluan sinun nyt lukevan tämän ja oppivan Minusta, koska aikasi on kulumassa loppuun oppia totuus.

  Elämä, siten kun sen nyt tiedät, tulee yhtäkkiä silmänräpäyksessä muuttumaan radikaalisti ja tahdon sinun olevan valmiina.

  MINUN NIMENI ON JEESUS KRISTUS, MESSIAS.

  Olen tullut luoksesi antaakseni sinulle ikuisen elämän. Olen tullut lihaan ja antanut sinulle lopullisimman uhrin, jota kukaan voisi antaa, kuolemalla vuoksesi, vuodattamalla vereni syntiesi sovitukseksi – ei ainoastaan menneisyyden syntien, vaan kaikkien syntien sovitukseksi, mitä koskaan tulet tekemään.

  Syntiesi hinta on maksettu. Minä olin se uhrilammas, tapettu sinun puolestasi. Velkasi on maksettu.

  Tein tämän, jotta sinulla voisi olla pääsy Taivasten Valtakuntaan Minun ja Isäni kanssa ikuisesti. Sinut on luotu kauniisti ja ihmeellisesti, suunniteltu monimutkaisesti, ja sinut on tarkoitettu paljon enempää kuin tätä elämää varten.

  Olet aina tiennyt, että on olemassa enemmän, sydämesi kaipasi jotain suurempaa, jotain, joka voisi täyttää tyhjyyden, täyttää tuon paikan sisimmässä ja ’täydentää’ sinut.

  On Minun suurin tahtoni, että tiedät että se, mitä olet etsinyt, olen Minä! Minä olen Se, joka on luonut sinut erityistä tarkoitusta varten, ja jonka rakkauden vuoksi et kuole koskaan!

  Lahjani on ilmainen lahja, ei ehtoja, kaikki mitä sinun tulee tehdä, on hyväksyä tämä kallisarvoisin lahja Minulta ja tulet sitten saamaan kaikki lupaukseni. Sinun on tiedettävä, ettet koskaan pystyisi itse tekemään mitään ansaitaksesi rakkauttani tai ansaitaksesi tiesi Taivaaseen. Minun ja uhrini hyväksyntä on kaikki, mitä vaaditaan. Minun vereni peittää kaiken ja varmistaa, että elät kanssani aina.

  Olen antanut sinulle kirjan – pyhän Raamatun – joka kertoo sinulle kaiken siitä, kuka olen. Se on ohjekirjasi tässä elämässä ja se ei ainoastaan kerro sinulle, mitä on tapahtunut menneisyydessä, vaan se kertoo myös, mitä on tapahtumaisillaan tälle maailmalle.

  Rakastan koko luomakuntaani niin paljon, että kerron aina sinulle, mitä aion tehdä. Siksi sait tämän kirjeen. Aion tehdä itseni tunnetuksi hyvin voimakkaalla tavalla. Koska hyvin monet ovat valinneet olla hyväksymättä Minua sinä kuka olen ja olla seuraamatta käskyjäni elämällenne, tulen ravistelemaan kaiken perustuksia, minkä tiedätte olevan turvanne. Tällä tavalla saan luomakuntani huomion.

  En tahdo sinun olevan peloissasi enkä tahdo sinun ohittavan tärkeintä syytä, jonka vuoksi olit syntynyt olemaan täällä. Tämä syy on omata läheinen suhde kanssani. Olla valitsematta Minua on valita elämä pimeydessä ikuisesti.

  Minä olen Tie, Totuus ja Elämä. Tarjoan sinulle tämän lahjan ja tämän päätöksen vapaan tahdon vuoksi, jonka olen antanut sinulle. En koskaan pakottaisi sinua rakastamaan Minua, mutta sinun on tiedettävä, että jos olet välittämättä Minun toiveistani rakkauttasi kohtaan, se tarkoittaa ikuisuutta ilman valoa, rakkautta, rauhaa ja iloa. Se on tuhlattua ja hukkaanheitettyä elämää.

  Älä tuhlaa enää hetkeäkään uskomalla Minun viholliseni, paholaisen, valheita.

  Älä usko, että elämä tulee jatkumaan siten kuin se on jatkunut. Aika, siten kuin sen ymmärrät, on loppunut ja Minä olen tulossa tekemään kaikista asioista uusia.

  Elämäsi aikojen merkit ovat kaikkialla ympärilläsi. Elämästä, niin kuin sen tiedät, on tullut kestämätöntä. Kaikkea, mitä voi ravistaa, tullaan ravistelemaan, ja tulet olemaan pakotettu tekemää valinnan henkiinjäämisesi suhteen.

  Valitset luottaa Minuun, Siihen, joka loi sinut, tai luotat järjestelmään, joka tulee sortumaan. Sanani puhuu totuutta ja kaikki muu, mikä ei ole Minusta, tulee romahtamaan.

  Pyydän, tule luokseni nyt. Tule sellaisena kuin olet. Minä rakastan sinua riippumatta siitä, mitä olet tehnyt.

  Minun vereni pesee pois kaikki syntisi ja tekee sinusta lumivalkoisen. Tulen huolehtimaan sinusta ja suojelemaan sinua, tulen pitämään huolta tarpeistasi ja kun on sinun aikasi, otan sinut kotiin luokseni.

  Varoitan monta kertaa ja sitten yhtäkkiset tapahtumat ovat ylläsi. Oletko silloin valmis? Valinta on aina ollut sinun.

  Jos hyväksyt tämän ilmaisen lahjan ja haluat tuntea Minut läheisesti ja haluat viettää ikuisuuden kanssani täydellisessä rauhassa ja rakkaudessa, pyydän sinua sanomaan tämän rukouksen (ääneen).

  Rukous:

  Isä, anna minulle anteeksi kaikki syntini. Hyväksyn lahjasi. Uskon että lähetit Poikasi Jeesuksen kuolemaan puolestani ja että Hän on Sinun ainut Poikasi. Uskon että Hänen verensä on maksanut hinnan kaikista synneistä, jotka olen milloinkaan tehnyt, ja kaikista synneistä, joita tulen koskaan tekemään. Luotan Sinuun Luojanani ja luotan kaikkiin lupauksiisi. Luovutan elämäni Sinulle ja pyydän, että vain Sinun tahtosi tapahtuisi. Kutsun Pyhän Henkesi tulemaan sydämeeni ja muuttamaan minut ja tekemään minusta enemmän Sinun kaltaisesi. Tahdon olla tottelevainen ja tarvitsen Sinun apuasi. Tule sydämeeni tässä hetkessä, Jeesus, ja tee minusta uusi luomus Sinussa. Jeesuksen nimessä, AAMEN.

  Sinun rakastava Isäsi, Jeesus Kristus, Messias

  in reply to: Harri Veijonen, profeetta #163764 Ilmoita asiaton viesti
  Juoksupoika
  Participant

  Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968

  ”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

  Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

  Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan. Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan. Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

  Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy. Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

  Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.”

  in reply to: Harri Veijonen, profeetta #163622 Ilmoita asiaton viesti
  Juoksupoika
  Participant

  Jumala haluaa kaikkien olevan valmiina, kun tuomiot alkavat tulla maailman ylle kovemmin ja tiheämmin nyt. Ainut turva tulevilta asioilta on Jumalan suojelevan siiven alla Jeesuksen veren puhdistamana. Jumala varoittaa etukäteen, että meillä olisi mahdollisuus valmistautua loppuun ja ettemme pelkäisi.

  Jumala on antanut paljon armoa, kun uskovat sitä ympäri maailmaa ovat pyytäneet. Mutta kaikenkaikkiaan maailman kansat eivät ole kääntyneet Jumalan luokse vaan ovat menneet syvemmälle pimeyteen, joten Jumalan on annettava tuomioiden langeta maan päälle, koska Hänen tarjoamansa armo Jeesuksen kautta on torjuttu.

  Jumala on lukuisien omien profeettojensa kautta varoittanut tulevista tuomioista, mutta on myös valheellisten profetioiden puhujia. Vain Pyhän Hengen kautta on mahdollista erottaa oikea ja väärä profetia, jokaista ääntä ei tule uskoa, ja kaikkea tulee verrata Raamattuun.

  Maailmaan on tullut ja on tulossa yhä pahempia maanjäristyksiä, stunameja, tulivuorenpurkauksia, asteroideja, nälänhätää hyvinvointivaltioihin, talousjärjestelmän järkkyminen ja lopulta sortuminen, sisällissotaa, sotaa, ydinpommituksia, parantumattomia kulkutauteja. Jumala kuitenkin on hyvin halukas suojelemaan jokaisen, joka haluaa etsiä turvaa ja suojaa elämälleen Hänestä. Jumalalla on oma suojelusuunnitelma omilleen, kaikille halukkaille. Sielun pelastumista ei voi ansaita, se on ilmainen lahja Jumalalta. Jeesus Kristus kuoli meidän syntiemme vuoksi, Hän maksoi hinnan verellään menneistä ja tulevista synneistämme. Tämän sovituksen hyväksyminen omalle kohdalle pesee meidät synnistä ja Hän antaa sitten voiman kulkea uudessa elämässä synnin hyläten.

  in reply to: Harri Veijonen, profeetta #163002 Ilmoita asiaton viesti
  Juoksupoika
  Participant

  muokattu

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)