Hanibani

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 123 total)
 • Author
  Posts
 • Hanibani
  Blocked

  ??????????

  Hanibani
  Blocked

  S’on patologinen valehtelija, Johanna me!! Mutta se hyvä puoli noissa tarinoissa on että niitä on hauska lukea. Mua hiukka syö kun huomasin että mut on bannattu kaikille päähenkilömme sivustoille. Eli jos saan pyytää niin voitteko kopsata tärkeimmät tänne sivulle. Olisin äärettömän kiitollinen siitä ???

  Hanibani
  Blocked

  Mielenkiinnolla odotan huomista turun vierailua. Meinaan kun niistä pienirintaisista turkuttaristaon ollut paljon puhetta. Ja jos multakysytään, Aina mielummin katson pienirintaisia, kuin tuollaista joka pystyy hinkeilläön kymmenen vuoden päästä Huuhkajia auttamaan. Jalkapalloa a la tunkki.

  Hanibani
  Blocked

  On se varmaan tosi ”tervetullut” tänne tampesteriinkin…. Ainaki muutama näätä täällä odottaa, meidän äiti ja jumala.

  Hanibani
  Blocked

  On meidän Jossu uskomaton, sillä on oikeesti kadehdittava pokeri. En mä kyllä pystyisi valehtelemaan tuollaisia tarinoita vakavalla naamalla mutta näköjään Possu kyllä pystyy. Silloin 2008 vai koskakohan toi nyt maijamissa huorasi niin kukaan ei vielä oikeen tiennyt Possusta mitään ja siksi kai se pysty heitteleen toinentoistaan ihmeellisempiä tarinoita lehtiin ja mihin nyt jakoikin elämäänsä. Nyt Jossu istuu katoavan kauneutensa (??!??!) lumoamana kännykkä kädessään ja katselee galleriasta kuvia ja videoita joissa hänen shopatut kasvot  ( ja joskus naapurinkin kasvot) tuijottaa takaisin, niin kyllähän tuollaisen elämä on säälittävää ja sääliä Jossu ei tule osaksensa saamaan koska on luonteeltaan niin vittumainen ihminen. Se muistelee kaikkia jotka ”osteli heille sviittejä”, jossa sitten kyseiset johtajat ja lakimiehet nussi niitä vuorokausikaupalla, niin ei helvetti.. Sanokaa nyt rakkaat näätyläiset, olenko mä ainoa joka ei näe tossa kertomuksessa mitään glamouria. Jos pääsee pillua antamaan motley cruen kundeille ja pussaamaan kännissä olevaa Mickey Rourkea, niin en mä ainakaan ole kateellinen tolle mistään vaikka Rourken fani onkin. Johanna, sulla ei ole ku muistot huoraamisesta ja kälynen vuokraluukku tölikässä… Mä luulen että sä ”pyhä Johanna” oot kateellinen meille näädille. Mietipä sitä ja hajoo siihen.

  Hanibani
  Blocked

  Ai nyt kristitty mies olis paras, ennen se oli ainoa vaihtoehto.

  Hanibani
  Blocked

  Mulla on sitten aivan saatanallisen olo, täytyy siirtää luunsa huomenna herr doktorin vastaanotolle. Hanibani vetäytyy takavasemmalle ja suunnittelee kuumia treffejä Nukku-Matin kanssa. Öitä (vaikka alku-ilta vasta onkin)

  Hanibani
  Blocked

  Se oli tunkki Pietari se, joka pää alaspäin ( tod.näk) naulattiin, Paavali oli Rooman kansalainen ja pääsi vähemmällä. Eli teloitettiin miekalla. Mutta kun Tunkin pitää päästä sauhua maan, aina ja kaikkialla.

  Hanibani
  Blocked

  Sama vika, 2 on maailmassa joten nyt on muiden vuoro. Ja ps, ei kaikille tuu sitä 30 kg joten talkoisiin vaan.

  Nimimerkki 9kg/muksu ja kaikki jäi sairaalaan.

  Hanibani
  Blocked

  Jees, sä oot paras ÄM??

  Hanibani
  Blocked

  Piti sanoman että TOTA!! Ei tita!! Kävi kuin johannalle, en tarkistanut postausta ennen kuin julkaisin sen…… Nolooo???

  Hanibani
  Blocked

  No Tita Mulla oli siellä jonkin aikaa nk. feikki profiili, syystä että glamourtanssiamme esti mut mun omalla profiililla! En kuitenkaan tykkää pitää ”muka profiilia”, meni hermot kaveripyyntöihin ja en tykkää tietoisesti puhua paskaa.  Joten se siitä. Nyt en pääse edelleenkään Johannan vanhoille sivuille mutta uusille kyllä, täytyy muistaa vaan pitää kieli kurissa?

  Hanibani
  Blocked

  Kävin Tunkin ”Mia” sivulla kun oli jotensakin tylsää ja kelasin sitä profiilia back ja siellä tuli vastaa kuva missä Tunkero on isänsä kanssa, meinasin räkästä naurupuuskan takia kahveet tabletin näytölle. Tunkki oli fixannu sitä kuvaa niin että isupapalla oli kolme silmää. Sen puolen silmiä oli 2 limittäin, millä Tunkero on… Ööö, kannattaisi ehkä katsoa ensin, millaisen kuvan aikoo julkaista tai sit vois lakata kokonaan muokkaamasta noita photoja.. Mutta Tunkki, Tunkki, tossa kuvassa on jotain demonista, olisko henkivaltojen hyökkäys taas vaihteeks.???????????

  Hanibani
  Blocked

  Fluentisti???

  Hanibani
  Blocked

  Whhahaat, WTF ~ findlenskan kiälellä{

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 123 total)