Turpea persikka

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 298 total)
 • Author
  Posts
 • Turpea persikka
  Participant

  Siellä muuten kloriittipullokin lapsen käsillä, jossain mukeissa näytti olevan jauhemaisia pesuaineita..ei todellakaan turvallinen ympäristö.

  Turpea persikka
  Participant

  Oikeesti, ei meilläkään aina mitään tiptop siistiä ole..välillä on kasaumia kun likka siivoaa huoneestaan ylimääräiset pois. On ollut yksi jäämistökin pitkin poikin. On ollut kaksi taaperoa, työ ja masennus🙄siltikään ei noiden kuvien pisteessä olla koskaan oltu. Tuota kodintilaa ei voi millään selitellä, nuo ovat elämänhallinnan menettäneen kodin kuvia..

  Turpea persikka
  Participant

  Käsi pystyyn, satun olemaan lautamies. En tiedä järjestelmän järkevyydestä, hyvä vai huono, pitkät perinteet. Erään lakimiehen kanssa keskustelin, niin hän ei nähnyt järjestelmässä vikaa kunhan kuuntelee ammatituomaria ja pitää järjen kädessä.

  Edes äänestykseen päätyminen on erittäin harvinaista, saati että ammattituomari jäisi alakynteen. Joidenkin tuomarien kanssa on hyvinkin rakentavaa keskustelua ja toisten kanssa sitten vähemmän. Tämän järjestelmän tarkoituksena onkin, ettei maallikkotuomari tunne lakia, joten siitä on turha äläkkää nostaa.

  Turpea persikka
  Participant

  Juu Oikeusnäätä/Lakimies Teemu  varmasti kykenee, koska  lähes tuomitun nimi on tiedossa

  Turpea persikka
  Participant

  Kas, näköjään kandi voikin sijaistaa maksimissaan vuoden jollei muodollisesti pätevää ylemmän tutkinnon suorittanutta ole hakijana. Henkilön päätöksentekoa on kuitenkin rajattu ja pätevän henkilön ohjauksessa ja valvonnassa pitää olla.  Kuulostaa raskaalta sille valvovalle silmälle.

  Turpea persikka
  Participant

  Ystäväni, yliopiston käynyt akateeminen( VTM ;D tsiisus mitä sitä aamu-unisena räpeltäää) sosiaalityöntekijä/sossu/sossutantta on antanut kysyessäni lausunnon, joka tukee Korso barbin antamaa taustatietoa.

  AMK sosiomi=alempi tutkinto=sosiaaliohjaaja

  Yliopistotutkinto/YAMK=ylempi tutkinto=sosiaalityöntekijä

  Lakimuutoksen jälkeen alemmalla tutkinnolla ei ole voinut enää edes määräaikaisesti sijaistaa sosiaalityöntekijää. Taisi olla Erikan seuraamusta.

  t. rahvaanomainen DI Aalto yliopistosta

  Turpea persikka
  Participant

  Eli kevyempi asteikko jos ei kajota vapauteen, mutta miten se tämmöse pikkulapsen kohdalla ajatellaan..ehkä tuo vapaudenrajoitus menee enemmän näihin ulkomaille suuntautuviin pakkonaitto reissuihin

  Den som obehörigen skiljer ett barn under femton år från någon som har vårdnaden om barnet döms för egenmäktighet med barn till böter eller fängelse i högst ett år, om gärningen inte utgör brott mot frihet. Detsamma gäller, om den som gemensamt med någon annan har vårdnaden om ett barn under femton år utan beaktansvärt skäl egenmäktigt bortför barnet eller om den som skall ha vårdnaden obehörigen bemäktigar sig barnet och därigenom själv tar sig rätt.

  Den som obehörigen skiljer ett barn under femton år från någon som har vårdnaden om barnet döms för egenmäktighet med barn till böter eller fängelse i högst ett år, om gärningen inte utgör brott mot frihet. Detsamma gäller, om den som gemensamt med någon annan har vårdnaden om ett barn under femton år utan beaktansvärt skäl egenmäktigt skiljer barnet från den andra vårdnadshavaren eller om den som ska ha vårdnaden obehörigen bemäktigar sig barnet och därigenom själv tar sig rätt.

  Till ansvar enligt första stycket döms också den som obehörigen skiljer ett barn under femton år från någon som vårdar barnet med stöd av lagen (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga, om gärningen inte utgör brott mot frihet eller främjande av flykt.

  Är brott som avses i första eller andra stycket grovt, skall gärningsmannen dömas till fängelse, lägst sex månader och högst fyra år.

  Är brott som avses i första eller andra stycket grovt, ska gärningsmannen dömas till fängelse, lägst sex månader och högst fyra år.

  Turpea persikka
  Participant

  Jotain löyty rangaistuksista, eli peruskeisseissä rangaistus sakoista yhteen vuotta vankeutta. Mikäli teko katsotaan raa’aksi🤔 mitä tässä yhteydessä tarkoittaakaan, voi odottaa pahimmillaan neljän vuoden vankeus.

  Oikeusnäätä varmaan paremmin kääntää lakitekstit aikanaan

  Turpea persikka
  Participant

  Passia on ainakin autolla laivaan(Viking) mennessä kysytty heti Ukrainan tilanteen alettua.  Jos likalla passi on, se on Marjalla koska hänen kanssa reissannut.  Tuksu ei periaatteessa voi liikkua maasta lapsen kansssa ilman Marjan lupalappua. Rajavalvonta on heti hälyllä tällaisessa, joten jostain huonosti valvotusta pitää päästä läpi. Jos se persreikä Tallink seilaa Sto-TLL väliä, sinne varmaan voinut lurahtaa. Ne ei paskaakaan välitä.

  Turpea persikka
  Participant

  Siinä on poliisilla hommaa kun selaavat muutaman myhy-vollin läpi rakentaen kuvaa akan toiminnasta.

  Harhautunut akka voi todellakin päättää ”pelastaa” itsensä ja Isben jos oikein nurkkaan ajetaan. Hirvittävä virhe ettei lasta välittömästi poimittu talteen.

  Turpea persikka
  Participant

  Taitaa lait olla tiukemma, muistaakseni siällä säädetty koiran yksinoloajaksi 6h limiitti🤔

  Turpea persikka
  Participant

  On toki olemassa pieni mahdollisuus, että 6+1 magazine olisi tehnyt periaatepäätöksen ja sulkenut tämän saagan kirjan. Ei paineta enää merkkiäkään tähteen elämästä. Kaput.

  Voisiko tällainen ihme tapahtua🤔sehä vasta tähteetä ketuttaisi😅😁

  Turpea persikka
  Participant

  Noi tuomiot on kansanoikeustajulle vaikeita. Syyttäjällä on todistustaakka, sen pitää pystyä aukottomasti todistamaan että jotain on tapahtunut, ei saa jäädä yhtään epäilystä. Jos ei pysty todistamaan ei voi tuomita.

  Turpea persikka
  Participant

  Eikö tuommose tapaukse aikalailla ilmoteta kansliapäätöksenä jotain kaksi viikkoa myöhemmin. Ainakin ne missä ite olen ollut lautamiehenä (joo se parjattu toimi) niin päätös on tehty heti istunnon jälkeen ja se on annettu kansliasta myöhemmin tiedoksi.

  Turpea persikka
  Participant

  Hohhoijaa, sama kuvio toistuu aina kun Tuksu on pidempään hiljaa-näädät alkaa tappelemaan keskenään.  Mielestäni jokainen nikin luoja astuu näätimisen puolelle.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 298 total)