Kaiken

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • Author
  Posts
 • Kaiken
  Participant

  Eikö tänne saa enää liittää yotubevideoita? Vai mistä syystä kommenttini poistui?

  Kaiken
  Participant

  Pohdiskelin tässä, että onhan sekin mahdollista, ettei perhe (edes Tuksu) halua välttämättä kauheasti kertoilla mitään tästä Jasminen kuolemasta julkisuuteen, koska kyseessä on itsemurha. Ehkä jopa Tuksukin (okei, ei ehkä Tuksu, mutta mamma?) tajuaa viimeistään tässä vaiheessa, että nyt ollaan kusessa.  Tuossa perheessä on se kulissien ylläpitäminen aina ollut niin tärkeää, niin onhan tämä tällainen häpeällinen asia. Nyt ei selittelyt enää auta, nyt on PAKKO myöntää, että jotain on kasvatuksessa mennyt pieleen.

  Julian kanssa oli sikäli helpompaa, että voitiin vain vedota diabetekseen, mutta olihan sekin kuolema silti aika hämärä ja todella nolo juttu noin yksityiskohdiltaan, että kuinka kaikki todellisuudessa menikään.

  Huomasin töissä jutellessani ihmisten kanssa jotka selvästi eivät koskaan ole ”näätineet”, eli tietävät tuosta perheestä vain Sevenin kertomat siloitellut asiat, että hekin alkoivat kyseenalaistaa onkohan tuossa perheessä jotain vikaa ja minkälaisia ne vanhemmat on? Jne. Siinä mielessä tämä on kyllä todella kiusallinen tilanne koko  perheelle. Nyt ei voi tehdä oikein mitään normaalia haastattelua, että: ”kyllä meidän tyttärellä oli ihan hyvin asiat, kyllä hän pärjäsi ihan hyvin, en yhtään ymmärrä mistä oli kyse, olisko ollut rakkaushuolia.”

  Kaiken
  Participant

  Eipä se mun mielestä niin ihmeellistä ole, että nyt moni puolituttukin on niin kantaa ottavia kun Jassu kuoli, vaikka eivät olisikaan olleet paljoa tekemisissä. Koskettaa tämä meitäkin ja jos on edes kerran hänet tavannut, se tekee kaikesta paljon todellisemman tuntuista. Minusta on ihan normaalia surra, koska itsekään en edes tuntenut koko ihmistä, en tavannut häntä koskaan, mutta tunsin kuitenkin monia tunteita hänen kanssaan yhdessä, kuten turhautumista ja epätoivoa.

  Vähän vanhat haavat repes noissa vanhoissa teksteissä tuossa kohtaa, kun oli yrittänyt kaapata autoonsa Tuksun koiria. Muistan kuinka kauhealta tuntui itsestänikin silloin kun nuo asiat olivat ajankohtaisia, koska sellainen kertoi nimenomaan epätoivosta. Jasmine ei enää edes osannut toimia järkevästi, vaan epätoivonsa vallassa yritti vain ottaa ne koirat pois väkisin! Eikä siinä kohtaa enää edes jaksanut piitata siitä, että kyseessä on rikos, koska koirat olivat kuitenkin  Tuksun omaisuutta.

  Kuten aiemmin jo sanoin, ihmiset on vähän liiankin herkillä nyt tällaisessa tilanteessa ja silloin loukkaannutaan ihan kaikesta. Omasta mielestäni antaa ihmisten rauhassa kertoa omat suruvalittelunsa.

  Aina aidompia ne puolituttujen suruvalittelutkin varmasti on kuin se mitä Tunkiolta tullaan vielä kuulemaan ja pitkään.

  Kaiken
  Participant

  Parranpuristaja, eiköhän Jasminella ollut muitakin syitä tekoonsa kuin pelkästään  Tuksu. Mutta kyllä ihan noita vanhoja riitojansa lueskellessa on helppo havaita, että hän oli todella kuormittunut Tuksun aiheuttamien sotkujen takia. Ja hänhän itsekin mainitsi jossain ettei ole edes kertonut julkisuuteen läheskään kaikkea Tuksusta, eikä aiokaan kertoa. Joten mitähän kaikkea muuta siellä vielä oli tapahtunut?

  Ihan kuin noissa ei olisi jo tarpeeksi.. Tuksu tuntuu aiheuttavan kaaosta ihan kaikkialla minne se menee sottaisilla sorkillansa sörkkimään.

  Kaiken
  Participant

  ”Sä et nimittäin muuta tee kun oot kauhee kaikkia kohtaan.” 

   

  Siinä oli hyvin osuvasti sanottu Jasminelta Tuksulle. NÄMÄ vois olla ne kuuluisat viimeiset sanat =D

   

  Kaiken
  Participant

  Voi Jasmine parkaa mitä on joutunut kärsimään Tunkin takia. Itse asiassa minä pidin noin 3 vuotta taukoa näätimisestä koska mun pää ei kestänyt enempää, no onko mikään ihme ettei sitten Jassunkaan pää kestänyt? Minä olin sentään vain sivustaseuraaja, mun ei tarvinnut olla TEKEMISISSÄ Tuksun kanssa.

  En ole missään somessa niin en osaa sanoa mitään Jassun surullisista silmistä tai muustakaan olemuksesta, mutta kyllä aina olin hänestä huolissani ja ihmettelin kuinka hänellä rittää voimat. Kun miettii, että hän vaikutti aina olevan se joka huolehtii muista ja järjestää asiat kun siskonsa on ensin sössinyt ne.

  Todella surullinen ja samalla vihainen olo tulee aina kun joku hyvää tarkoittava ihminen päätyy lopulliseen ratkaisuunsa, Se on niin jotenkin väärin, koska heitä täällä maailmassa tarvitaan, eikä mitään kiinan krääsää ostelevia omahyväisiä lotkottimien heiluttelijoita.

  Ja tosiaan yhdyn moniin muihin näätiin, että osanotot kaikille perheenjäsenille, PAITSI Tuksulle.

  Kaiken
  Participant

  Jotenki ei yllätä yhtään, että tuossa tatuointikuvassakin Tuksulla on hyvin ylimielinen, sanoisinko jopa DEMONINEN ilme, rakastuneen ja ilahtuneen sijaan. Just tuollainen ”got yah”. Taas oli onnistuttu kusettamaan jotain hölmöä miestä. Artohan löysi nopeasti uuden ja hyvän, aidosti rakastavan naisen, jonka kanssa on yhä edelleen. Aika hyvin, hampaattomalta ruutanalta.

  Kaiken
  Participant

  Psykonarsku, nyt on kaikilla hermot vähän kireinä, jolloin helpommin loukkaantuu pienistäkin asioista, mutta sana ”hirttäytyminen” ei ole mielestäni mikään räävitön sana, vaan kertoo siitä tavasta jolla itsemurha on toteutettu.

  Ja sana ”vihannes” viittaa kaikkien tajuamaan vegetatiiviseen tilaan jota sitäkään ei käytetä koskaan haukkumismielessä, vaan siten millä tavalla se ihan yleisesti ymmärretään, että mitään ei ole enää tehtävissä. Josta toivottavasti ei nyt ole kyse! Ei täällä varmaan kukaan ole haluamassa Jasminalle mitään pahaa. Eikä Tuksullekaan ole kuin toivottu, että saisi elämänsä järjestykseen, koska kaikki läheiset kärsii hänen typeristä  edesottamuksistaan ja myös hän itse!

  Kaiken
  Participant

  Minnili, mä olisin yllättyneempi jos Tuksu EI olisi postaillut hymyileviä poseerauskuviaan someen samalla kun tietää siskonsa olevan henkitoreissaan. Sehän osoittaisi, että hän olisi jotenkin muuttunut.

  Ja veikkaanpa että ihan huomisesta (tai ehkä jopa ensi yöstä) lähtien niitä kuvia omasta naamasta siskon kera alkaa tulla suorastaan tykittämällä. Hirmuisen ylistämisen, uhriutumisen ja pahojen demonisten ihmisten haukkumisen kera, tietenkin. Myöhemmin sitten tulee niitä viimeisiä sanoja ja sitten jutellaan toisenkin siskon kanssa taivaasta suorayhteydellä, joka pitää jumalan toisesta kädestä kiinni kun toinenhan oli jo kaikkien maailman kuolleista ihmisistä pelkästään Jullelle varattu.

  Kaiken
  Participant

  Eiköhän Tunkki keksi tästä vain lisäsyitä matkustella ja pämpätä, koska onhan hänellä ja perheellä nyt niin stressaavat ajat. Niin se Juliankin kuoltua meni. Me hamraat tavikset tietenkin vain perutaan matkat ja bileet surun takia, mutta glamourpiireissä se menee vähän eri tavalla..

  Ainut ”hyvä” asia tässä on, että ehkä mamma ei jaksa enää siloitella tietä esikoisdotherilleen ja olla ilmainen lapsenvahti seuraamassa päätähteä kaikkialle, kun ei omat voimat siihen enää riitä. Ja silloin ollaan lähempänä sitä, että totuus Tuksun lapsenhoitokyvystä tulee ilmi ja lapsi otetaan pois. Alkaa todella kulissit putoilla tästä prinsessakasvatuksesta johon mamma on tyttäriään ohjannut, että jonkun muun pitää aina heistä huolehtia kuin he itse. On se sitten herrasmiehet, jumala tai omat vanhemmat. Miksei hän opettanut tyttärensä pärjäämään itsenäisesti? Käymään töissä, maksamaan laskut. Huolehtimaan raha-asiansa itse, elämään normaalia elämää. Kyllähän se itsekin töissä kävi, eikä elellyt vain miehensä rahoilla.

  Kaiken
  Participant

  Vesikko, kyllä niiden toimittajien on yritettävä mahdollisimman hyvin selvittää asiat.  Tuo kooma on pelkästään Tuksulta tullut tieto, ei voi ihan pelkästään Tuksun psykoottisiin julkaisuihin luottaa. Tässä nyt ei edelleenkään voida tietää mikä on totta, koska Tuksun sanomisiin ei koskaan uskalla luottaa. Siksi varmaan kertoivat yrittäneensä soittaa suoraan Jasminalle, että se todistaa että on ainakin oikeasti sairaalassa huonossa kunnossa, mutta vielä ei ole varmistettua tietoa syystä.

  Nykäsen kohdalla muistaakseni meni niin, että ensin tuli huhua hänen kuolemasta ja sitten toimittajat soitti hänen vaimolleen ja hän vahvisti tiedon todeksi. Jos Jasminella olisi ollut mies, kyllä ne varmaan olisi soittaneet sille miehelle, eikä suoraan Jasminelle. Tuksultakin jotain kai oltiin jo kyselty, mutta ei vielä suostunut kertomaan mitään. Kyllä se sanainen arkku siitä vielä aukenee kunhan hinnasta sovitaan. Tuksu osaa olla hienosti hiljaa somessa ja säästää avautumistaan lehdistön haastatteluun, jolloin kassakone kilahtaa.

  Kaiken
  Participant

  Mutta onhan Marjan pakko tiedottaa kaikille perheenjäsenilleen jos yhdelle tapahtuu jotain. Tuksu sitten tekee sillä tiedolla mitä tekee. Kyllähän se nyt yrittää olla hiljaa, mutta tulevaisuudessa tulee sitten viimeisiä sanoja ja kaikkea kivaa. Eihän hänen pitänyt lastaankaan tuoda julkisuuteen suojellakseen sitä, mutta koko ajan on silti sitä kuvaamassa ja tekemässä haastatteluja joissa lapsikin näkyy.

  Kaiken
  Participant

  Piti oikein tulla katsomaan, mitä kamalaa nyt TAAS on tapahtunut hullunkurisessa perheessä. Kauheaa tuo Jasminen juttu. Hän on varmasti kyllästynyt toimimaan perheessä järjen äänenä ja pelastajana. On pelastanut Tuksun koiria kuolemalta ja yritti pelastaa Juliaakin. Nyt saa stressata pienestä tytöstä. Omat ongelmat siihen vielä päälle. Tässä näkee hyvin sen mitä aina sanotaan, että alkoholisimi ei ole oma ongelma, vaan koko perheen sairaus. Mielestäni se koskee myös mt-ongelmia, ei niistäkään kärsi vain henkilö itse, vaan koko perhe.

  Sitten tuosta Tuksun sevenin haastattelusta jäi mieleeNI kohta: ”En rakastu kehenkään ilman syytä.” No Tuksullahan nimenomaan riittää syitä rakastumisiinsa. Milloin se on raha, milloin se on julkisuus, naimisiinkin mentiin jotta saatiin lehtijuttu ja lehden maksama häämatka. Häämatkalla sitten jo juostiinkin baariin etsimään itselle uutta miestä. Veijoon rakastuttiin syystä lompakko, se nyt on kaikille selvää.

  Perparimin kanssa ei ehkäisystä piitattu, joten varmaan syystäkin halusi saada lapsen, koska tajusi jo ettei ole enää aikaa odotella sitä rikasta miestä jos aikoo lapsen saada. Aika erikoista jos rakastumisissa on aina jokin laskelmoitu syy taustalla. Tuksu ei osaa rakastaa. Kyllähän se omasta mielestään koiriaankin rakastaa, mutta kovin helppo niistäkin on aina luopua tai jättää ne hoitamatta. Mutta nekin on hankittu ”syystä” että Paris Hiltonilla on samanlainen, tai muuta todella järkevää.

  Kaiken
  Participant

  Tuksu on kyllä ihan tyyppiesimerkki narsistista. Narsistit saavat usein kaikki ihmiset puolelleen ja osaavat puhua jopa ammattiauttajien päät pyörryksiin. Ihan käsittämätöntä kuinka perhekin häntä edelleen tukee, vaikka on ollut kaikkia perheenjäseniään kohtaan täys monsteri. Mutta juuri näin narsisti toimii, pääsee kuin koira veräjästä aina.

  No nyt on sitten oma lapsi se seuraava uhri, joka joutuu vaan kestämään narsistin kaikki oikut. Kyllä sen tietää kuinka tässä käy. Tuksu hienosti pääsi ulkoistamaan sen ikävän alkuvaiheenkin vauvanhoidossa äidilleen, jolloin joutuu heräillä pitkin yötä imettämään. Ja nyt alkuhuumassa Tuksu tietenkin tsemppaa taas jonkin aikaa eteenpäin mamman ja siskon mahdollistamana. Mutta ettäkö se jatkuisi pitkälle tulevaisuuteen? Kuvitelkaa nyt Tuksu heräämään aamulla laittamaan lapsi valmiiksi viedäkseen hänet päikkäriin ja myöhemmin kouluun, tekemään ruokaa ja auttamaan omaa lastaan vaikka läksyjen kanssa. Nythän on vielä helppoa kun ei noin pienen kanssa tarvitse muuta kuin oleskella auringossa,  ottaa kivoja prinsessakuvia ja ostella valmisruokia kaupasta. Myöhemmin pitää itse tehdä täysipainoista ruokaa lapselle terveellisine välipaloineen, mutta eihän Tuksu osaa tehdä ruokaa edes itselleen!

   

  Aijuu mutta mitä mä näitä asioita murehdin, koska Tuksun mukaan hänet ja lapsensa ylöstemmataan ensi vuonna. Mitä sitten turhia stressaamaan tämmösistä asioista? Hän on tietenkin hienosti osannut olla kertomatta paikalliselle lasulle näistä tulevaisuuden näkymistään kuitenkin, kuten kunnon narsisti tekee?

  Kaiken
  Participant

  Tai no…rupesin miettimään että mistäs Tuksun silmien väriäkään tietää varmaksi, kun sillä on kaikki niin feikkiä? Kyllä joissakin kuvissa näyttää silmät vihreiltä, joissain harmailta ja joissain sinisiltä. Kunnon napeilla on ollut ihan mustat, kun pupillit on olleet laajentuneina. Varmasti käyttää värillisiä piilareitakin paljon, kun rillithän hänellä on.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)