Jääkärimaisteri

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 277 #299907 Ilmoita asiaton viesti
  Jääkärimaisteri
  Participant

  Sollentunan Bar & Restaurant Hamilton näyttäisi olevan ruokakuvassa, tuossa näkyy vähän kylttiä ja ravintelin sivuilta löytyy juuri samannäköistä duchessepottua kuvagalleriasta. En laita linkkiä ettei mene Intiaan, mutta Hamiltonsollentuna piste se löytyy sivusto.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 277 #299837 Ilmoita asiaton viesti
  Jääkärimaisteri
  Participant

  Yksi mahdollisuus kiukkuun on myös että Velli on nähnyt kauppajonossa Seiskan kannen, missä Tunkki suitsuttaa onnea Perpan kanssa. Jos Velli ei seuraa lehtiä eikä somea, on Tunkki ehkä pitänyt yllä jotain yhteyttä eikä ole kertonut että on palannut Perpan kanssa enemmän tai vähemmän kimppaan. Ehkä Loviisasta on taas pantu rahahanoja tiukemmalle.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 277 #299697 Ilmoita asiaton viesti
  Jääkärimaisteri
  Participant

  Jos tuo aivovaurio on kirjattu esitutkintapöytäkirjaan eli virallisiin dokumentteihin niin se on myös se mitä lastensuojelu varmaankin pitää totena. Eli vaikka Perpa olisi sen niin ajatellut, että lieventää sillä tuomiota niin se voi taas keinulaudan toisessa päässä aiheuttaakin haittaa huoltajuuteen. Ei se voi lasuille taas puolestaan sanoa, että noh, pikkuisen luikautin valhetta, että saisin lyhyemmän tuomion.

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Muistelen, että joskus kauan sitten Tunkki kertoi joistain lääkärivisiiteistä Eiran Sairaalaan, olisiko sillä siellä joku luottotohtori, jolla piti käydä reseptejä jatkamassa niin teki päiväreissun? Oikein muuta funktiota en tuollaiselle päiväristeilylle keksi, eihän siinä ehdi edes keikkaa heittämään.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #293327 Ilmoita asiaton viesti
  Jääkärimaisteri
  Participant

  Miksi Tunkki sanoi käyneensä testissä ennen Suomeen/Tallinaan tuloa, jos on sairastanut koronan? Toinen tai toinen riittäisi, jos siitä olisi todistus. Tunkki todennäköisesti on sairastanut flunssan ja päättänyt että se oli korona, tai ehkä sairastikin koronan, mutta tuskin on testeissä käynyt ja sitä virallisesti todettu. Kunhan höpöttelee omiaan.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292388 Ilmoita asiaton viesti
  Jääkärimaisteri
  Participant

  Lottoan 3: pieni sisäsivujen uutinen siitä että lääkerikossyytteet hylätty, mutta pahoinpitelyä tullaan käsittelemään vielä loppuvuoden aikana.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292008 Ilmoita asiaton viesti
  Jääkärimaisteri
  Participant

  Kyllä ne Ilen synttärikuvat jotain kertovat, kun ei näytetä prinsessan naamaa eikä prinsessaa poseeraamassa Tunkin kanssa. Vaihtoehtoja näen kaksi: 1) synttärit myyty Seiskalle tai 2) Ilen kuvaaminen on kielletty lasun taholta.

  Vaikka moni vanhempi pidättäytyy laittamasta lapsensa kuvia someen, Tunkilla ei ikinä hermo kestä moista. Ennen syntymääkin väitti, ettei lasta tulla näkemään kuvissa ja montako tuntia meni että Ilestä oli kuva? Kyllä sen pitää päästä asustetta esittelemään, silloin kun sen kanssa on. Muistelen, että tuo mekko on ostettu aikoja sitten ja sitä esiteltiin nimenomaan Ilen 1-vuotissynttäreille hankituksi. Toki sen näyttävin osa on takana oleva rusetti, mutta silti kuvat eivät ole yhtään Tunkin tyylisiä. Kyllä pitäisi näkyä ilmapalloja ja asuste äidin kainalossa tai sylissä tai ainakin vieressä. Jokin estää.

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Voihan se olla että murattilassa nähtyä tavaraa on nyt Jollen kotona, jos muuton ja Jassun poismenon vuoksi on tavaraa jaettu eri koteihin. Esim. jos Tunkin kämpästä tuli tavaraa niin mamma pistänyt jotain puolestaan eteenpäin. Eli sikäli joku tuttu tavara ei välttämättä kerro kenen asunnossa se nyt on, vain sen ettei todennäköisesti kyseessä ole sijoituskoti ja laitos.

  Tunkin asunnonhakuilmoituksesta (pieni asunto tai peräti vain huone) tuli mieleen se, että eikös alue ole aikalailla sama mihin mamma nyt näyttäisi muuttaneen? Voisiko kyseessä olla sellainen, että lasu on vaatinut että Tunkki ei asu saman katon alla niin näennäisesti hänelle vuokrataan joku paikka mahdollisimman halvalla missä on virallisesti kirjoilla, vaikka käytännössä loisiikin mamman luona? Ja tietysti voi mennä sinne omaan koloon, jos vaikka privakeikkaa pukkaa.

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Tunkki: ”Vaikka minulle maksettaisiin MILJOONA niin en menisi soittaa jollekin lehdelle ja kertomaan asioistani!!!!! Onko ihmiset tyhmiä siinä maassa!!!!!”

  Muistelen, että kun mamma soitti Jullen kuolleen, Tunkki soitti ensimmäisenä Seiskan toimittajalle.

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Perpa on todennäköisesti nähnyt Tunkin liehakoimassa Vellin kanssa, ja todennut että ei kiinnosta paksukainen enää ja siitäkös Tunkki on suivaantunut kun ei kurtturuusu kelpaa. Luuli pystyvänsä pitämään kaksi, toinen makuuhuoneessa ja toinen lompakkona, mikä varmaan olisi Vellille vielä käynyt, mutta Perpalle ei. Nyt sitten kiukutellaan kun ensin on oltu ylpeinä Seiskassa tuulettelemassa miten on kaksikin miestä muka tarjolla. Ei ole kuin veltto mato.

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Tunkki ei ollut Loviisassa kirjoilla vielä ykp aikaan. Enkä tiedä oliko koskaan, kirjat taitavat edelleen olla Albertille… jos ei sitten Ruotsiin ole saanut tehtyä muuttoilmoitusta.

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Onko tuosta Kotkan/Karhulan lääkärintodistuksesta edes mitään faktaa vai vain joku kirjoitus tuntemattoman näppikseltä? Vai onko tämä yksi speku, joka on muuttunut ajan kanssa todeksi? Ainakaan sisällöstä ei pitäisi olla kenelläkään tietoa, tuskin terveysasiat ovat julkisia.

  Vankilat ovat täynnä erilaisia mielenterveysongelmaisia. En usko sen olevan perusteena. Sen sijaan yhdyskuntapalvelu on huomattavasti edullisempaa valtiolle ja sen vuoksi ehdottomia muunnetaan, jos vaan voidaan kuvitella että tuomittu sellaisen jotenkuten pystyy suorittamaan.

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Luulen, että ystävä jolle asuntoa haetaan on Velli. Oikeasti asunto tietysti tulisi Tunkille, mutta koska Tunkilla ei ole tuloja eikä luottotietoja, Velli toimii jälleen kerran bulvaanina. Mitään se ei ole oppinut edellisistä, taas ottaa vuokrat ja korjauskustannukset maksettavakseen.

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Jos koko Tukiaisklaani (miinus Jolle, joka tuskin kokee Suomea mitenkään kotina) olisi muuttamassa Suomeen, luulisi että Jassu olisi haudattu Jullen viereen. Voisin myös kuvitella että Mamma haluaisi pitää yllä jotain hajurakoa Tunkioon ja ajatella, että jossain vaiheessa se valuu Suomeen keikkojen ja Vellin varjolla, Ile unohtuu (ja siirtyy sijaisperheeseen) ja Mamma saa rauhan (ja pappa pysyvän hoitokotipaikan).

  Jääkärimaisteri
  Participant

  Olen hieman hämmentynyt siitä että Jassu haudattiin Ruotsiin. Nyt Tukiaisilla on tyttärien hauta kahdessa maassa. Olisin odottanut, että muistotilaisuus olisi ollut Ruotsissa (jossa Jassun ystävät) ja sitten uurna haudattu Jullen kanssa samaan Malmille. Ja sitten aikanaan Muratit samaan hautaan myös.

  Mutta toisaalta, eipä ketään perheestä ole Jullenkaan hauta kovasti tuntunut kiinnostavan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)