Tuohi🙂Aivo

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,215 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292654 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Resupekka leopardluputiineissaan ostamassa nappeja Tallinnasta!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292631 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  On tämä glamyyri ihmeellistä, Perparimkin on muuttunut Rip Paulista hottikseksi. Kuolleesta kuumaksi! (Harmiton Hilda)

  Jep, glamourissa käänteitä riittää. Ne voivat olla yllättäviä:

  * 25.9. RIP Paul, the wrong people past away in this world. (Jtuk) ☠️

  * 15.10. I think that this father of my baby is really handsome. (Jtuk)

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292616 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Pidän tätä Possun viestiä Jassun exälle, Victorille, varsin moukkamaisena. Tämän Possu voisi pikemminkin sanoa peilikuvalleen:

  En toivo pahaa kenellekään, mutta sinä elämässäsi niität mitä kylvät. Et voi kohdella ihmisiä sontana ja samalla elää onnellista elämää.

  (I don’t wish bad upon nobody but you reap what you sow in life. You don’t treat people like shit and live a happy life.)

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292615 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Kiitos Leonellille pläjäyksestä jälleen! ✋ Summarum: Possumme elää menneessä ja koronan kieltäjien siilossa tätä päivää.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292552 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Käytäntöjä aletaan luoda ensi yönä. Jostain luin, että jos avin tarkastajalla herää epäilys, että ravintolassa ei ole tarkistettu koronapasseja kaikilta ja järjestelmä vuotaa, tarkastajalla on mahdollisuus määrätä henkilökuntaan kuuluva tarkistamaan koronapassit. Jos joltain ei löydy passia, lentää ulos.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292547 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Nyt se muuten tuli, korona passi. Miten käy pikku joulu keikkojen? (Älykkö mopsi)

  Jos Possulla ei ole olemassa koronapassia, Aluehallintoviraston tarkastajat heittävät Possun ulos keikkatilasta koronan leviämisvaiheen alueilla maassamme.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292545 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Tunkio ja Vellukka palasivat Helsinkiin samana päivänä. Suomen tulli löysi Tunkiolta kolmea lääkevalmistetta, jotka oli hankittu Tallinnasta, mutta joista ei ollut esittää reseptejä: Rivotrilliä, Imovanea, Paroxetin Hexalia.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292544 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Kade oli hoodeilla, kun Tunkeroinen ja Vellimato menivät hakemaan lääkevalmisteita Tallinnasta tammikuussa 2019. Nyt lokakuussa 2021 tehdyssä ratkaisussa huumausainerikos- ja lääkerikkomussyyte kuitenkin peruuntui. Kaden viesti palstalla:

  Tietääkö kukaan montako päivää Tunkion Tallinna matka kesti. Menivät kuiteski 24 pv samalla laivalla ku minä.

  En nähnyt tyylilyyliä laivalla, vaan vasta kun käveltiin laivasta ulos. Edessäni käveli persuksista venähtäneissä farkuissa tutunnäköinen takkutukka. Pinkissä toppatakissa, rusettilaukku kädessä ja energiajuoma toisessa kädessä. Ilman meikkiä ja niin tylsistynyt ilme tuijotti vain eteenpäin.

  Kävelin ihan viereen ja tuijotin idioottina ilmestystä, mutta ilmekään ei värähtänyt hänellä.

  Vellukka kulki 5m etumatkassa ja vei talutushihnassa Brunoa.

  Mitään matkatavaroita heillä ei ollut ja eniten jäin miettimään, mikä oli matkan tarkoitus kun ei oltu edes tukkaa vihitty kammata. Oli ne kyllä näyttävä pari. Rusettilaukkuun ei mahdu vaihtovaatteita jos he olivat pitemmänkin ajan reissunpäällä. (Kade 28.1.2019)

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292521 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Tuskin se jaksaa persettään raahata Mall of Scandinaviaan asti nykyään kun asuu Sollentunassa. Pitkä matka sieltä Solnaan. (Twisted Sister)

  Näin on. Muutto Sollentunaan tapahtui lokakuun alussa. Possun voi kohdata siis Sollentuna Centrum -kauppakeskuksessa kaikkein todennäköisimmin. Bongaussesongit: ma-pe 17-20 ja la-su 17-18.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292508 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Lokakuun alkupuolisko:

  * ti 5.10. Possun sektion vuosipäivä. Ilen 1-vuotissynttärit Joelin ja Anan asunnolla Sundbybergin Landsvägenillä.

  * ke 6.10. Some men are MEN with good self esteem. Some are just cowards and 🤡🤡🤡. (Jtuk)

  * to 7.10. Rikossyytteet ilmi: huumerikossyytteen lisäksi Johanna joutuu vastaamaan pahoinpitelysyytteeseen lähiaikoina. Tässä jutussa on Johannan lisäksi syytettynä ex-kihlattu Veijo. (Seiska)

  * pe 8.10. Paljastui, että Tukiaiset ovat muuttaneet 4h+k -asuntoon Sollentunan kuntaan Tingsvägenille.

  * ma 11.10. Helsingin käräjäoikeus antoi kansliapäätöksen Possun huumerikosasiassa: syyte peruttiin, asia jäi sillensä. Oikeuden perustelu: toisaalta Possu oli toimittanut lääkemääräykset syyttäjälle ja toisaalta syyteoikeus oli ehtinyt vanhentua.

  * to 14.10. Seiskan paperilehti kertoi huumerikossyytteen perumisesta.

  Glamourissa meneillään / tuloillaan:

  * Pipariukolla ryyditettyjen pikkujoulukeikkojen markkinointitoimet.

  * Pahoinpitelysyytteen pääkäsittely Helsingin käräjäoikeudessa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292454 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Tuohis, Solnan lastensuojelulla on aivan yhtä tiukat kriteerit sijaisperheelle kuin suomalaisilla vastaavilla toimijoilla. Kelpuutukseen menee todella pitkä aika, eikä mitään vitun keplotteluja ”perheen hallintaan” pysty tekemään sen enempää siellä kuin täälläkään. (Soopelsson)

  Selviteltyäni viime päivinä haastatteluin suomalaista käytäntöä ja kriteerejä sijaisperheelle on selvää, etteivät Joel & Ana voisi toimia sijaisperheenä Ilelle mitenkään. On monta syytä tähän. Näin ollen, heidät voi jättää pois laskuista.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292445 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Virossa asiat ovat toisin. Kun on löytynyt Tallinnasta yksityislääkäri, joka on jo kirjoittanut ison määrän hullunnappeja Tunkille vuosien saatossa, ei resepti takautuvalla päivämäärällä ole ongelma. Setelit vaan vaihtavat omistajaa, ja tulostin tulostaa sen, mitä tarvitaan huumerikossyytteen tekemiseksi tyhjäksi. Hätä ei lue lakia.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292432 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Hakiko Matami Virosta reseptit nyt kiireisesti äskettäin. Joskus tuossa ihan vähän aikaa sitten joku luki Matamin fasesta ”… aikainen herätys aamulla” ja jotakin lentomatkasta. Täällä aprikoitiin, että taasko se tulee Velliä kuppaamaan. Sen koommin aamuherätyksestä eikä reissusta käsittääkseni kuulunut pihaustakaan. Mitä muistaakseni täälläkin joku ihmetteli. Muistaako joku tarkemmin? Oisko silloin haettu reseptit virolaiselta lekurilta? (miettinen 12.10.)

  Tuo on tärkeä huomio. 👍🏻 Selasin taaksepäin tapahtumat, mikä kävikin näppärästi ja nopeasti Älykkö mopsin päiväyhteenvetojen avulla. 👍🏻 Tällainen tulema Tunkin liikkeistä:

  * ti 28.9. Lento Helsinkiin tai suoraan Tallinnaan: Well……. I can’t obviously 🙄 sleep and I have an early ✈️ flight…….. (Jtuk klo 05)

  * ti 28.9. – pe 1.10. Tallinnassa lääkereseptien hankkiminen yksityislääkäriltä takautuvasti tammikuulle 2019. Salainen operaatio. Lääkärillä ja Tunkilla yhteinen intressi tuohon. Hiusten laitto Casabella-kampaamossa. Sekä nappivarastojen täydentäminen.

  * pe 1.10. Paluu Ruotsiin jollakin kulkupelillä

  * pe 1. – la 2.10. yöllä Picoteo-ravintolassa Sundbybergissä

  * ma 4.10. Lääkereseptien toimittaminen syyttäjälle Helsingin käräjäoikeuteen

  * ti 5.10. Syyttäjä peruutti syytteen ja muut vaatimukset sekä huumausainerikoksen että lääkerikkomuksen osalta

  * ma 11.10. Edellä mainitun ratkaisun tuomiolausuma julki

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292413 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Käytän tätä avoimeen lähdekoodiin perustuvaa ilmaista mainostenesto-ohjelmaa. Se on helppo ladata laitteeseen eikä vie juurikaan tilaa:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Adblock_Plus

  Tuota olen käyttänyt jo noin 10 vuoden ajan.

  Tiedän, että on monia muitakin vastaavia ohjelmia, ja että eräisiin selaimiin on suoraan asennettuna mainostenesto-ominaisuuksia nykyisin. Mutta ite en ole tarvinnut muuta. Olen asentanut Adblockin uusiin laitteisiini ajan saatossa järjestään ensimmäisten ohjelmien joukossa.

  Todennäköisesti tämän Hymy-alustan ongelmat eivät kuitenkaan ole mainosten latautumisessa näätien laitteisiin. Näkisin, että jokin bugi on alustassa, tai ehkä Hymyn käyttämän palvelimen hidastuminen (kuormittuminen) on ollut syynä ongelmiin viime päivinä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292406 Ilmoita asiaton viesti
  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  TablettiNi on enemmän demonisoitunut, kokeilen toista selainta ehtiessäNi, siinä taitaa olla chrome, mitkä siis toimii? Ja kopiointi ongelmilla tarkoitin ihan jopa tekstin kopsaamista. Kun jumittaa, kaikki menee lukkoon. (Älykkö mopsi)

  Olen myös havainnut lieviä ongelmia. Niitä on ollut noin 5 päivän ajan. Esimerkiksi sellaisia, että kun sivua scrollaa alaspäin, se jää jumiin noin puoliväliin. Alaosan juttuja ei näy. Ei sitten millään, vaikka odottelisi.

  Käytän selaimena Firefoxia.

  Olen ratkaissut em. ongelmaa siten, että olen avannut selaimella uuden ikkunan, josta olen mennyt historiatietoihin ja valinnut sieltä pari sivua ennen jumittanutta sivua olevan sivun, avannut sen ja mennyt varovasti kohti jumiutuneen sivun numeroa ylälaidan numerojärjestyksellä. Usein tämä on auttanut. Olen saanut esiin koko sivun.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,215 total)