Tursas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 67 total)
 • Author
  Posts
 • Tursas
  Participant

  Nythän se punkero älynväläyksen keksi, että ihan nettikauppaa, no tokihan monet myy netissä omia tavaroitaan kirppistyylillä, mutta hinnat on sitten sen mukaiset, ei niistä isommin tuloja saa kunhan saa pois nurkista pyörimästä.
  Ja jos nyt sattuu myymään ihan uutta kamaa niin kuka hullu maksaa niistä enemmän mitä itse tilaisi kunnon nettikaupasta, koska punkeron tuotteisiin tulee aina se tuksulisä.
  Luuleeko myös että joku tilaisi niitä sen häämekkoja, ne on ensinnäkin niin kamalia ja kukaan niitä ei sovittamatta osta eikä mitään muutakaan.
  Jos taas ryhtyisi jonkun firman alihankkijaksi niin silloin pitää myytävästä tuotteesta olla myytävän tuotteen kuva ja hinta näkyvissä, eihän nyt kukaan ole niin hullu että alkaa erikseen kyselemään tuotteen hintaa, eikö se pöljä tajua että olisi melko outoa jos menisi johonkin putiikkiin ja missään ei hinnat olisi näkyvillä ja joutuisi aina kysymään myyjältä mitä mikin maksaa.
  Voi voi , onhan se hauskaa nähdä miten jouhannan nettikauppa nettoaa, onnea vaan yritykseen.

  Tursas
  Participant

  Minä ihmettelen suuresti sitä, että voiko todella täysijärkinen ihminen olla noin avuton, mitä tämä tuhvelo on.
  Ei omaa kotia, vain pieni huone äitinsä asunnossa vähäinen omaisuus jossakin varastossa odottamassa aikaa että joku hommaa ja maksaa isomman luukun ( turha toivo) se kauan odotettu lapsikin missä lie kun ei edes pysty täysipäiväinen äiti olemaan vaikka kehuu itse olevansa älyttömän hyvä äiti, kuvittelee olevansa kaunis ja ihailtu, mutta totuus on ihan jotakin muuta, elähtänyt pöhöttynyt tekoaineita täynnä oleva naikkonen joka kuvittelee olevansa niin haluttu kun ihmiset tuijottaa , no tuijottaisin minäkin moista kummajaista. Muokkaa itsensä tunnistamattomaksi ja kuvittelee näyttäväsä juurikin niiltä muokatuilta kuvilta.
  Eukolla ei muita tuloja kun sosiaalietuudet ja nyt yrittää ressukka pyörittää nettikauppaa, mutta kuka ostaa sen pitämiä löyhkääviä vaatteita tai linttaan astuttuja kengänronttosia, sitten saattaa tilata itse halpiskamaa pikkuhinnalla kiinakaupoista ja  yrittää myydä aitoina 500% voitolla, ja voin sanoa ettei onnistu.
  Kyllä se mammakin on vähän sekaisin kun loisen nurkkiinsa otti, kohta käy niin että mamma lentää omasta kodistaan ja käenpoika jää notkumaan kämppään ja tuhoaa sen alta aikayksikön ja mamma maksaa viulut.
  Röyhkeä mikä röyhkeä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 277 #300571 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Kyllä, on anteeksipyynnön paikka kun kirjoitin, että ”ruma lapsi” mutta tarkoitin tämän lähinnä tumpeloisen luettavaksi, että putoaisi hiukan sekin pilvilinnoistaan maanpäälle. Se kun kuvittelee itse olevansa suurin, kaunein ja mahtavin ja miten on hehkuttanut lastaan nukeksi, ah niin kauniiksi ja tulevaksi missiksi. Totta, jokainen pikkulapsi on söpö omalla tavallaan, mutta liika ylistäminen alkaa tökkimään tässäkin asiassa. Kyllähän Ilobelle on ihan tavis lapsi, joskin kuitenkin jos en tietäisi niin luulisin pojaksi.
  Ne aiemmat kuvat mitä on julkaistu tyttö näyttää ihan toiselta lapselta niin pitkine musrine ripsineen ja suppusuineen, nämä viimeiset kuvat on ihan kun toisesta lapsesta otettuja.
  Niin tumpelo kun hänen jälkeläisensäkin on ihan tavis peruskauraa, kun tumpelokin läväyttää todellisen kuvan lärvistään, niin meneehän se 60:sestä maatalon emännästä (anteeksi emännät) ootte ihan ihkuja mutta totuudessa pysyviä.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 277 #300564 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Voi jösses sentään kun hämmästyin näitä tuhnakkeen vahinkolapsen kuvia mitä nyt oli muokkaamattomina, sehän on suorastaan ruma lapsi jos lapsesta niin voi sanoa, mutta kun on niin mainostettu miten on kaunis kuin nukke ja on tuleva mis ruotsi.
  Näen hatarilla silmilläni, että jotakin outoa siinä tytössä on ja tulee varmaankin myöhemmin näkymään niin ulkonäössä kun asioiden oppimisissakin. Onhan selvääkin, että tuhnakkeen elämäntyylillä ja päihteidenkäytöllä ei mitään vaikutusta olisi lapsen tulevaan kehittymiseen. Nyt on vaan suuri suru ja sääli viatonta pientä tyttöä.
  Ihmettelen myös tuhnakkeen jatkuvaa messuamista siitä, että tehkää parannus, katukaa syntejänne, älkää ottako myrkkypiikkiä jne….mikä se on noita asioita huutamaan pitkin somea, itse elää kun pellossa ja eikös avioliiton ulkopuolinen seksikin ole suuri synti, juuri roskalehdessä kailotti hyvää rakastelua nimimuutetun kanssa ja muutoin valehtelisi olevansa selibaatissa, mutta ei voi kun siitä syntisestä elämästä on näkyvä todiste.
  Älä kuule tuhnelo tule oppejasi muille jakamaan ennenkuin käännät oman elämänsuuntasi ja älä kätkeydy myöskään sen taakse kun kaksi siskoistasi menetit, että ne on nyt Jeesuksen luona. –   Sinä jauholakki et sitä tiedä vaikka sillä ehkä rauhoitteletkin omaatuntoasi. Julle eläisi vieläkin jos et olisi ottanut sitä siipiesi suojaan niinkuin sanoit ja nuorimmaisen siskon kantti ei enää kestänyt sinun muuttoasi kauniiden ja rikkaiden maahan vaan päätyi surulliseen epätoivoiseen ratkaisuun.
  Iäkäs äitisi vielä jotenkin ehkä jaksaa mutta kuinka kauan, mieti sitä, muutit hänen nurkkinsa loisimaan, mieti nyt, olet pian puolivälissä viittäkymppiä oleva eukko, niin et edes omaa asuntoa pysty pitämään, no entäs sitten kun iäkäs äiti sairastuu ja kuolee, mikä on kohtalosi, mieti sitäkin nyt.
  Sinun elämääsi kuuluu mauttomien riepujen osto mitkä on tosi naurettavia pienen pyöreän muodottoman kroppasi päällä, pitää olla tekohiusta ja näytät maahiselta, ripset pitää olla pienten siansilmiesi ympärillä ja mikä hulluinta hirveät raatelukynnet pienen lapsen äidillä ja miten niillä kynsillä pyyhit edes lätinäpeppysi , ai niin ethän sinä edes pyyhi saatika pesisit itseäsi.
  Minua ennenkaikkea kuvottaa tuollaiset tekopyhät valehtelevat ihmiset, en kadehdi eikä sinunlaista uiveloa kadehdi kukaan muukaan vaan halveksii ja pitää sinua yhteiskunnan loisena, sillä se olet ja pysyt. Muokkaat turpean naamasi ja kuvittelet että näytän niiltä muokatuilta kuvilta, et saa enää keikkaa et mitään.
  Vielä ehtisit muuttaa elämäsi, mutta et siihen kykene olet menetetty toivoton tapaus ja toivottavasti vahinkolapsesi saa kunnon perheen joka siitä huolehtii koska sinusta ei edes äidiksi ollut. Ugh…olen puhunut.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 277 #300276 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Kovasti ihmetyttää kun joulukin on ihan ovella, niin miksi ihmeessä tuhero ei postaile kuvia joulun järjestämisestä ja kuvia pikku Isebelistä touhuamassa mukana, niin ne muut äidit yleensä tekee, melko pienetkin lapset puuhastelee piparitaikinan kimpussa jos ei muuten niin sitä maistellen.
  Jännää nähdä millaisen joulun tuhero ahkerana naisena laittaa, miten kattaa kauniin jouluaterian ja miten kauniin kuusen koristelee pikku Iisebelin kera. On se niin kiva sitten vanhuksienkin istahtaa valmiiseen pöytään kun tytär sen heille järjestää, se nyt olisi vähintä kun vanhuksien nurkissa kuitenkin asuu.
  Soma perhe yhdessä ja tietysti Perperiini myös, että voidaan ottaa vaikka siinä ruokapöydässä suukottelukuvia ja vaikka suunnitella häitä ja sen oman kodin rakentamista.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 277 #300130 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  En kyllä tiedä yhtäkään muuta äiti-ihmistä jolla on pieni lapsi ja jota niin aikoinaan ulistiin (miestä ja lapsia) nyt kuitenkin vouhotetaan menneessä elämässä ja kirjoitellaan kuinka siskot tappoi miehet, hekumoidaan nuoruusajoilla jne,,,,eikö äiti- ihmisen pääasiallinen työ nyt olisi keskittyä siihen lapseen ja sen hyvään kasvatukseen, mutta vaikuttaa siltä että joku muu vastaa lapsen tarpeista ja silloin kun ähälle sopii niin leikitään hetki elävällä nukella ja vakuutellaan, että hyvä äiti tässä ollaan. Mutta näkeehän sokea Reettakin sen, että ei ähällä ole mitään sidettä lapseensa ja tuhnun sanoin, ei ne sanat vaan teot.
  Eipä kovin usein tule kuvia lapsesta ja yhteisestä ajasta ja jokos ne piparit on leivottu ja järjestetty vanhemmilla mukava joulu. Kyllähän tumpelon nyt jotakin pitäisi tehdäkin kun asustaa hyyryläisenä vanhempiensa asunnossa vai onko käynyt niin, että mamma ja pappakin on joutunut siirtymään muualle ähän raivotessa heidän asunnossaan.
  Onhan nuo sen nykyiset aivopierut täysin järjettömiä kun kyseessä on keski-ikäinen naikkonen ja vielä pienen lapsen äiti.
  Etkö ähä osaa edes hävetä moukkamaista käytöstäsi ja vaikka kuinka hehkutat asioita, niin silti koko elämäsi on päin per*että. Jatka näin vaan niin hyvä tulee ja taas on kohta joku vainaa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 276 #299582 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Huvittavaa tuo öyhötys kaksista häistä, ymmärrän jos kyseessä olisi nuoripari, mutta kun tässä tapauksessa kyse on keski-ikäisistä ihmisistä ja ainakin tuherolla jo yksi avioliitto takanaan ja niitä purkautuneita kihlauksiakin, eikös se taannoin kihlautunut naisenkin kanssa, niin muistaisin. Sitten vielä kun on avioliiton ulkopuolella synynyt äpärä (en loukkaa tällä sanonnalla lasta vaan holtitonta ämmää)
  Mutta jotenkin tuntuu siltä, että ennen kesää jo moni asia on toisin, on otettu oikein kunnolla yhteen ja palattu taas lällykänkin helmoihin ja taas saadaan juttua jos ei häistä niin uudesta syttyneestä rakkaudesta lällykkään ja perperi on toimitettu kiven sisään miettimään pahoja tekojaan.
  Myös tämä tuhelon uskonnollisuus on niin läpinäkyvää, valehtelee minkä ehtii, viettää syntistä elämää ja jos joku (herne) vähän oikoo käsitteitä, niin silloin tämä saa hirveän vihan päälleen, haukutaan kieroksi vanhaksi ämmäksi jne….mikä ihme tuhelo on ketään haukkumaan ja sormella osoittamaan, laittaisi ensin oman elämänsä kuntoon ja eläisi niiden oppien mukaan mitä muille jakaa.
  Ei se tuhelo kuule niin mene, että saat perseillä itse miten sattuu ja pyytelet sitten aina anteeksi kun teet väärin, joskus se Jumalasikin mitta täyttyy kanssasi ja heilahdat nätisti sinne kuutioon muiden valehtelevien ja rikollisten seuraksi.
  Sinun tuhelo piti tehdä parannus jo v. 2016 kun kävit uppokasteella, mutta mietipä miten olet elänyt senjälkeen. Kun tapasit sen ihanan lapsesi isän ja raskauduit hänelle, niin silti hait seuraa tositarkoituksella ”kunnon” miehestä ja raskaanakin vietit juhannusta kolmen ukon kanssa….eihän niin pitänyt toimia, vaan olla sen siittäjäsi kainalossa.
  No saapi nähdä millaisen joulupöydän tuhelo kattaa ja passaa iäkkäitä vanhempiaan, siitä jo voisi tehdä lehtijutun.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 276 #299244 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Jännäkakka housuissa odotan nyt juurikin tämän uudelleen rakastuneen parin oikeaa yhteiseloa. No toki ensin kohkataan häistä, mallaillaan monet häämekot ja hunnut ja muut vaatteet mitä vaihdellaan päivän mittaan ja 5+2 lehti tekee juttuja kun morsio huulet lerpallaan suoltaa muunnettua totuutta asioista, julistetaan suurta rakkautta, mutta välillä käydään kuitenkin vellihousun lompuukilla.
  Sanompa vaan, että kun kaksi tällaista ihmistä kun tumpelo ja nimimuutettu muuttaa yhteen, niin siinäpä vasta sekamelska syntyy, nimimuutettu on kertonut omaavansa aivovamman, minkä kyllä uskonkin kun tuhnun kanssa hengaa ja morsio on aivonsa ryypännyt ja rouskuttanut kaikenmaailman pillereillä melko pehmeiksi. Ja nämä kaksi hottentottia yhdessä on kyllä oiva pari, taatusti virkavaltakin tulee tämän lemmenparin tuntemaan melko pian ja käräjiä istutaan taajaan. Onneksi tumpelo muutti pois suomesta, sitä ei tänne kaivata ilmaa pilaamaan ja minun puolestani tehkööt jälkeläisiä niinpaljon kun lähtee, kyllä niitä yhteiskunta sitten huoltaa ja hoitaa kun itse eivät siihen kykene.
  Voi että kyllä niitä kaikenmaailman pummeja Luoja elättää.
  Mutta mistä se nimimuutettu on mustasukkainen, tuosta tekohörähdyksiä hirnahtelevasta laardipallostako joka muokkaa kuviaan tunnistamattomiksi ja kuvittelee näyttävänsä niiltä. Uskon kyllä että vakka löysi kantensa, ei muuta kun pitkää ikää ja ihunaa elämää toivottelen heille .

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 276 #299156 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Onhan tämä nyt selvä juttu, tumpelon ainoa tienesti on järjestää uusia juttuja 5+2 lehteen on ne sitten tosia tai keksittyjä. No senn jo toki tiedämme, että tumpelon miehensaanti jää näihin kahteen eli vätys ja perperi, ilmeisesti tumpelokin sen vihdoin tajuaa että se karismaattinen miljunääri jäi saamatta, eukko on turvonnut pulimamman näköinen kummajainen joka itse kuvittelee näyttävänsä niiltä muokkaamiltaan kapeakasvoiselta, suurisilmäiseltä suppusuulta ja totuus onkin leveä turpea naama jossa iho hirvittävässä kunnossa, pienet tihrut siansilmät korostettuna ylisuurilla tekoripsillä, huulet roikkuu vinona naamassa ja tukka on kun tuulenpesä jossa pidennykset vahvasti näkyy, jalat on tun lyhyet tolpat, paksut ja muhkuraiset. Katsoisi nyt totuutta silmiin.
  Nyt on tyytyminen omaan pahoinpitelijäänsä kun siltä saa hyvää seksiä ja onhan se perperillekin oiva ratkaisu kun on kurtturuusu jota voi höylätä kun haluaa ja kumpikin on tyytyväinen.
  Mutta sellaista miestä ei ole syntynytkään joka tumpelon kanssa asumaan lähtisi, siinä kohta lätty lätisisi ja molemminpuolisesti.
  Tumpelo saa nyt sitä mitä on tilannutkin, asuu äitinsä riesana ja nähtäväksi jää miten kauan äitimamma jatksaa lokkia kestää ja olla sille piika ja hoitaa vielä äpärälastakin siinä sivussa. Niin äpärä se lapsi on, ei ole avioliitossa syntynyt vaan vahinkolapsena holtittomassa seksissä, uudestisyntynyt kristitty kun ei niin tarkka tavarastaan ole ja ei tämä ei todellakaan ole viattoman lapsen syy että äpäräksi mainitsen, vaan holtittoman naikkosen vika. No kohta on uusi pulla uunissa ja saadaan taas uutta matskua lehteen ja tienestejä krääsään ja matkusteluun, onhan siellä kotona iäkäs äiti mikä pesee jälkipyykit, niinkauan kun jaksaa…..voi voi kyllä sitä viidettäkymppiä käyvän ihminen pitää jo itse huolehtia elämisestään ja asumisestaan, mutta onko glamuuria asua vanhan äitinsä huollettavana ettei joudu veneen alle. Säälittävä tapaus.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 275 #297093 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Voi kauhistuksen kanahäkki mitä kuvia nyt on tunkelon huoneesta, huone on kun suuri komero joka on täynnä tavaraa kaikki sulassa sekamelskassa.
  Eikö viidettäkymmentä käyvä naikkonen jolla jo au- lapsikin tarvisi vähintään sen oman kaksion, mieluimmin kolmion.
  No onhan se toki huoletonta asua vanhempiensa siivellä, on ilmainen lapsenpiika ja koirien ulkoiluttaja ja myös pääsee valmiiseen pöytään ahtaamaan kupunsa täyteen.
  Missä on nyt glamour kysyn vaan?
  Muutenkin tuo hirveä tapeetti ei oikein sovi aikuisen makuun, ehkä joku pikkutyttö voisi jopa pitää, mutta että keski-ikäinen eukko ja siinä yhdistettynä vielä ruusuverhoa, rusettia ja myrkyllisiä joulutähtiä, niin ompa mahtava kattaus.
  Eihän tuossa kopissa mahdu edes kulkemaan ja pienen lapsenkin sänky täysin täynnä roinaa, eli missähän tenava mahtaa nukkua.
  Mutta hottero vaan kuvailee morsiuspukuja ja sellaisia mitkä ei mitenkään edes käy yli-ikäiselle pienelle ja pyöreälle kropalle.
  Kyllä on jännää nyt seurata millaiseksi eukon glamourelämä muuttuu, nyt kun vielä pamahtaa uudelleen paksuksi niin tilanne on täydellinen ja onni kukoistaa pienessä huoneessa. No ei tuo mieskään voi olla järjellä varustettu, pikkurikollinen ja myös tuhnun omien sanojen mukaan istunut jo ennen tätä viimeistä tuomiota vuosia pahamaineisessa vankilassa, eli on siinä pikkutyttö saanut kunnon rehdit vanhemmat ja ehkä geenitkin ja kun vielä kasvatetaan miten sattuu.
  Aikoinaan säälin lasta, mutta en sitäkään enää, kai siitäkin kasvaa äitinsä kopio.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 275 #296803 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Kaikki kunnia siitä tuhnakkeelle, että edes joskus yrittää jotakin ruuantapaista vääntää, mutta ensimmäinen sääntö kokkauksessakin on siisteys.
  Keittiö on juuri paikka missä siisteydestä pidetään tarkka huoli, pintojen on oltava puhtaat ja työtilaa niin ettei tarvi likaisen hellan päällä tuhertaa. Mausteille on omat paikkansa missä ne seisoo kun sotamiehet rivissä, kaikki turha härpäke työtiloista kaappeihin ja huolehtia myös omasta hygieniastaan, ettei pitkillä likaa täynnä olevilla kynsillä edes kosketa ruoka-aineisiin ja kun tuhnake on kyseessä niin voisi sen likaisen rasvaa ja hilsettä tihrisevän mopin suojata myssyllä ettei ruokaan tipu likaista karvaa ja hilsettä.
  On se kumma kun aikuinen ihminen ei osaa alkeellisimpiakaan tapoja ja sanon kyllä että kyllä pokan täytyy pitää jos/kun tämän sottapytyn laittamia sapuskoita pystyy suuhunsa tunkemaan.
  Tuhnake ei siisteyden päälle ymmärrä mitään, se itse ja ympäristönsä on melko kolkkoa nähtävää, tähän kolkko hörähdys päälle.

  Tursas
  Participant

  Jahas tumpelo on taas päässyt näyttämään suruaan kameran eteen, kyllä voi ihminen olla ääliö, eihän Jassu ollut tumpelolle muuta kun kadehdittava pikkusisko joka oli kaikessa tumpeloa taitavampi, jopa tumpelon kersan hoidossa.
  Nyt ulistaan x-poikaystävää ja koronapiikkiä syyksi kuolemaan, eiköhän se ollut ihan itse suunniteltu itsemurha jolla ei ollut mitään tekemistä x-poikaystävän tai koronapiikin kanssa, se kuulostaa vähän samalta kun aikoinaan ulistiin että diapetes 1  tappoi Jullen.
  Molemmissa tapauksissa on kyllä ihan muut syyt, ei diapetes ole mikään kuolemaanjohtava sairaus jos se hoidetaan oikein, mutta tumpelo tyrkytti pirunkustaan sairaalle ihmiselle ja jätti sitten heitteille ilman puhelinta ja lähti ryyppäämään ja kuolema seurasi täysin heitteillejätöstä.
  Mitä pikkusiskoon tulee niin tumpelon muuttaminen Ruotsiin oli ehkä liikaa ja ei nähnyt muuta ratkaisua kun päättää päivänsä, nyt vaan voi miettiä että kuka on seuraava uhri.
  Tämä tumpelon teennäisyys, valehtelu, saamattomuus ja toisten riesana oleminen ei ole läheisille helppoa, paras olisi katkaista täysin välit tuollaiseen ihmisraunioon, uskovaisuuskin on täyttä feikkiä, ei uskova ihminen noin käyttäydy ja jolle rapistuva ulkonäkö ja materia on ykkösasia ja huutaminen uskomuksiaan maailmalle.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 273 #294288 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Ei vaan jaksa käsittää tätä, että miten keski-ikäinen nainen voikin taantua taantumistaan, olisi luullut, että edes äitiys olisi saanut vähän aikuistumista aikaan, mutta ei. Ihminen on yhtä avuton kuin pikkulapsi .
  Ja nämä sen muokatut kuvat naamastaan, ne on jotakin enemmän kun huvittavia, niin kasvot kapenee, iho on sileä kun pikkulapsen pylly, silmät suuret ja tummat, mutta kun peiliin katsoo ihan erinäköinen ihminen, turpea rosoinen naama missä hiusraja paennut keskelle päälakea ja valtava tekomoppi roikkuu toisella olkapäällä, turpeasta naamasta pilkistää pienet siansilmät naurettavilla ylisuurilla tekoräpsyttimillä, sitten sitä kaula-aukkoa vaan isonnetaan mistä näkyy maksaläikkäinen dekoltee ja ylisuuret muodottomat utareet roikkuu vyötäisillä.
  Tämäkin kuvatus saisi vähän kehuja jos edes sen lehtolapsensa osaisi jotenkin alkeellisesti edes hoitaa, mutta sekin on vaan tarvittaessa rekvisiittaa kun herpesetanat töröllään tartutetaan se herpes lapseenkin kun kuvissa pitää yrittää näyttää siltä ”älyttömän hyvältä äidiltä” miksi itseään kehuu (omakehu haisee) eihän tämä naikkonen kykene mihinkään vaan tarvii apuja yhtälailla kun vuoden ikäinen lapsensakin.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 273 #293980 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Voi pyhä yksinkertaisuus näitä tuhnelon aivopieruja mitä se kirjuuttaa. Kyllä abortti on murha silläkin, tokko se muuksi muuttuu vaikka kuinka polvirukoilisi anteeksiantoa, samoin se että tuhnelo saa herjata muita mielinmäärin ja miten vällykkäkin oli pedo ja siinä oli riivaaja mutta karisma silti kelpaa. Toitottaa ”älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi” ja silti tämä tuhnelon kirjoitusten mukaan pedofiili kantelee hänen tyttövauvaansa.
  Itse uskon, että vaikka heittelee raamatunlauseita mennentullen, niin itse elää aivan toisin ja palveleekin lähinnä itse sarvipäätä.
  Olen pöyristynyt jos se lapso saa sillä olla kun ei ole alkeellisimpiakaan tapoja sitä kasvattaa ja turhaa on marista siitäkään jos on tehty lasuja, näkeehän sokea Reettakin, ettei ole kykenevä lapsen huoltajaksi. Pieni lapsi saa leikkiä terävillä haarukoilla ja meikit pitkin lattiaa millä pieni lapsi leikkii.
  Voi hyvä tumpelo, osta nyt ikään sopivia leluja ja vaatteita, nuku yösi ja keskity päivisin lapseesi, vai kasvatatko siitä samanlaisen kun itsekin olet. Ei voi sanoa tähän muuta kun voi pyhä sylvi ja näämeen perään.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 272 #292962 Ilmoita asiaton viesti
  Tursas
  Participant

  Tämä saarnaaminen somessa koronarokotuksista on saanut melkoiset mittasuhteet tursaan kirjoituksissa, se reppana kun uskoo näitä salaliittoteorioita ja pitää niitä totena, yhtä totena kun harhoissaan käyntejä taivaassa.
  Eikö niin harras kristitty edes sitä tiedä, että ei raamattu kerro muiden kun Jeesuksen taivaaseenastumisen. Mahtaisi siellä taivaassa käydä melkoinen kuhina kun sinne kaikki vietäisiin ja aivan samaa hapatusta sen ylöstempaukset, luuleeko se että ihmiset lentää yläilmoihin helemat paukkuen ja puntit lepattaen heh….eiköhän näin maalaisjärjellä ajatellen se ihmisen henki (näkymätön) ole se joka sinne taivaaseen sujahtaa viimeisellä tuomiolla.
  Miksi ihmeessä tämä ääliö kertoo omia harhojaan totena ja saa ehkä jotkut herkät ihmiset uskomaan ja jopa pelkäämään.
  Eiköhän se tursaskin sitten joskus joudu ihan sille viimeiselle tuomiolleen ja tekemään sitä selvitystä omista sanoistaan ja harhaanjohtamisistaan.
  Eihän moinen laholatva voi olla pienelle lapselleen mikään kasvattaja ja entäs sitten jos se korona iskee vaikka mammaan ja on seuraava joka perheestä menehtyy niin mites homerturpa sitten suunsa pistää kun yksi sairaan elämän mahdollistaja poistuu odottamaan vuoroaan viimeiselle tuomiolle.
  Ja tursas kun luet tätä, niin ei ne siskotkaan ole siellä taivaassa vaan välitilassa myös odottamassa tuomiotaan ja mites se abortoitu sikiösi, mihinkähän sen lähetit.
  Kuvottava on ihminen, ei voi muuta todeta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 67 total)