Maarit16

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 123 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #345235 Ilmoita asiaton viesti
  Maarit16
  Participant

  Vai seiska valehtelee ja oikein kunniaa loukkaa, miten se on mahdollista, kun Mätisäkillä ei ole minkäänlaista kunniaa?? Hän on ihan itse kirjoitellut paskaa muista ihmisistä ja haukkunut ties miksi kenetkin. Mätisäkki alkaa olla eilispäivän uutinen eikä siitä pääse mihinkään, naama pöhöttynyt ja painoa on tullut taas lisää. Kauneus ja kaikki glamour on jo kadonnut eikä niitä enää takaisin saa!! Kyllähän se vituttaa ankarasti, kun kukaan ei enää halua kilvan olla Mätisäkin poikaystävä, kukaan ei enää huoli mihinkään.

  Mutta syyllinen katsoo peilistä takaisin, tähän on tultu, mitä ihmettä Tunkio tekisi keikalla, huispausta ja ohuella äänellä yrittäisi hoilata Hei Johannaa ja pyöriä pitkin lattiaa arvatenkin tanssien!! Mutta nyt taitaa olla niin paljon läskiä ympärillä ettei ensinnäkään mahdu enää niihin prinsessamekkoihin ja mitä olisi tilalle, kun pitää olla nukkemaisen kaunis ja babydoll koska kaikki haluavat nähdä hänet juuri sellaisena. Korkeat korkkarit ei enää kyllä toimi, kun jalat ei jaksa kantaa niin siinä on varpaat puristuksessa, kun ei voi millään pitää sellaisia kenkiä jotka sopivat ja ovat mukavat.

  Mutta, mikäs olisi Tunkion mielestä nyt ihan parasta, mielestäni nyt olisi jo aika lähteä kiertämään kauppoja ja etsimään taas hienoa hääpukua ja kaikkea tarvittavaa, paitsi ettei se  halua Lällyä miehekseen. Mutta kun ei ole enää varaa parempaan enää ei voi valkata, kun ei tule  Lentokapteenia eikä sitä miljonääriä jonka kanssa voisi muuttaa hienoon kartanoon.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #345067 Ilmoita asiaton viesti
  Maarit16
  Participant

  Kyllä siinä niin käy, että konstaapelit tulevat noutamaan rinsessan ja vievät Ruottiseen vaikka Mätisäkki kuinka selventäisi, ettei se tuomio päde Suomessa!! Ja epäilenpä suuresti, ettei homma jää siihen, jos on jo estänyt tuomion täytäntöönpanon jäämällä pois neuvottelusta. Vaan siinä voipi rinsessa lennähtää suorin vartaloin kakkua lusimaan, kun se on jo tullut huomaamaan, ettei Ranskassa kyselty haluaisiko lähteä katsomaan paikallista putkaa ja sitten tutkintavankeuteen. Vaan sinne vietiin hänen haluista huolimatta. Ja Ruotsissakin jatkui vankeus vaikka varmaan yrittikin kaikin keinoin tähdentää, että ovat väärinkäsittäneet koko jutun!!

  Niin luulisi sen käsittävän, ettei sillä nyt ole mitään merkitystä onko hän Suomessa vai missä tahansa. Tuomio on tekoon nähden olematon vaikka Tunkio on kyllä selventänyt, ettei se ollut mikään rikos napata Isbe ja paeta monen maan läpi Ranskaan asti, koska hän on sen oikea ÄITI!! Herran jestas, ämmä juottaa 2v MAITOA koska hänelle oli niin sanottu kun oli synnyttänyt vauvan ja hän vielä selvensi, että nimenomaan MAITOA eikä mehua!! Ja niinpä siis pyysi Lällyskältä rahaa, että käy ostamassa lapselle vaippoja ja maitoa ennen lähtöä!!

  Jumalauta, eikö se ollut koskaan katsonut mitä Marja Isbelle syötti tai esim. miten lasta myös kylvetettiin ja ennen vaipan vaihtoa pestiin pylly jos oli kakat tullut. Kyllä ihan kauhistutti mitä se lapsiparka oli joutunut kestämään, siinä kuumuudessa ei ollut päässyt varmaan kertaakaan pesulle eikä vaihdettu vaatteitakaan koska Mätisäkki ei osaa pestä vaatteita eikä itseään!! On sen Isben täytynyt olla laihtunut kun ei ollut varmaan saanut juuri muuta syötävää kuin helvetti maitoa tuttipullosta joka sekin oli likainen.

  Jos se nyt siis koristaa kämppäänsä Jouluksi, niin tilanne on juurikin se mitä sanoin, se luulee taas voittaneensa oikeudessa ja päässyt vapaaksi eikä siis mitään tuomiota ole tulossa. Olisi kiva nähdä kun koristelut jää kesken kun poliisit tulevat hakemaan sen ja linna kutsuu jälleen!! Hahhah miten nyt suu pannaan Tunkio?? Suomessa olet päässyt luistamaan vankeusrangaistuksista, mutta nyt se ei olekaan Suomi jossa tuomio on annettu. Katsos sinunkin perseilyllä on rajansa ja nyt se on tullut vastaan ja joudut ottamaan vastuun teoistasi jota et ole ikinä ennen tehnyt.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #345050 Ilmoita asiaton viesti
  Maarit16
  Participant

  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  ”Yhtä demonia ja antikristusta ynnä muuta sairasta ja täysin suoraan ja edes takaisin kolmin käsin kuristamista ja pyhällä öljyllä voitelemista!! (Maarit)”

  Käsitin niin, että lainaukset ovat Possun somepostauksia.

  TuohiAivo jestas voivat kyllä ollakin joten olen käsittänyt aivan väärin, kun ne olivat Oikeusnäädän kirjoittamia, niin luulin sen kertoneen tuollaisia kuulusteluissa!!! Sorry, jos metsään meni!!!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #345049 Ilmoita asiaton viesti
  Maarit16
  Participant

  Tuohi🙂Aivo
  Participant

  Yhtä demonia ja antikristusta ynnä muuta sairasta ja täysin suoraan ja edes takaisin kolmin käsin kuristamista ja pyhällä öljyllä voitelemista!! (Maarit)

  Käsitin niin, että lainaukset ovat Possun somepostauksia.

  TuohiAivo jestas voivat kyllä ollakin joten olen käsittänyt aivan väärin, kun ne olivat Oikeusnäädän kirjoittamia, niin luulin sen kertoneen tuollaisia kuulusteluissa!!! Sorry, jos metsään meni!!!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #345046 Ilmoita asiaton viesti
  Maarit16
  Participant

  Asiasta aasinkorvaan, vaikuttaa siltä että Laardipallero on jälleen kerran väärinkäsittänyt nykyisen tuomion joko vankilaan tai valvontarangaistukseen  kolmeksi vuodeksi niin järein asetuksin, ettei se ikinä kykenisi siitä suoriutumaan. Mutta kuten sanottu se ei käsitä, että nyt vain odotetaan sitä kutsua sinne asian käsittelyyn jossa sitten laaditaan varsinainen ohjelma psykiatriseen hoitoon, työn tekemiseen, kotiarestiin, raittiina olemiseen jne.

  Joten epäilen suuresti ettei se mene sinne vaikka kutsu tulee, vaan luulee sen olevan esimerkiksi vain Ruotsin oikeuden päätös eikä koske enää häntä koska onkin Suomessa!! Se ei ole mikään uusi juttu, vaan se on ennenkin kuvitellut niin muistaakseni sama juttu oli sen Isabellen huostaanotto päätöksen kanssa, kun hän vei lapsen Suomeen, niin se lakkasi olemasta voimassa. On se pöljä. Mutta luulisi poliisin ja oikeuslaitoksen jo oppineen minkälaisesta vatipäästä on kysymys. En tiedä onko he jo käsittäneetkin sen koska tarjotaan pitkää hoito- ja rangaistustuomiota joka on minulle aivan uusi asia.

  Mutta se nyt on selvä meille näätiäisille, ettei se vankilassa miksikään muutu vaikka epäilen sen muuttumista yhtään miksikään vaikka sen panisi minne tahansa. Kun siihen hoitoon vaaditaan sen omaa ymmärrystä ja itse hoitoon motivoituneeksi, kun ei auta mitään, jos ihminen ei itse ollenkaan tajua minkään olevan vialla. Ja vatipää ei koe olevansa millään tavalla sairas tai riippuvainen mistään. Vaikka nyt aloitettaisi se kolmen vuoden valvontarangaistus, niin ei se ehtisi kunnolla alkuun päästä, kun jo joutuisi kiven sisään.

  Kun sehän kokee, ettei mitkään säännöt koske häntä yhteiskunnassa muutenkaan saati sitten tiukat asetukset mitä saa ja ei saa tehdä kokonaiseen kolmeen vuoteen!! Höpö, höpö ei tule ikinä onnistumaan. Tuo tutkintavankeudessa oleminen antoi käsityksen vankilassa olosta eikä se varmasti aio mennä sinne uudestaan, mutta siinä ei juurikaan ole vaihtoehtoja. Se ei ole kuunaan tehnyt töitä eikä maksanut yhtäkään laskua eikä hoitanut asioitaan, niin ei se tee sellaisia nytkään.

  Ja kun se juo kaksi litraa punaviiniä päivässä, niin ei se ala olemaan ilman sitä nytkään mutta kun se olisi pakko. Tosin ei voi tietää koska sen maksa tai haima lakkaa toimimasta ja jos ei se siihen kuole, niin ainakin joutuu sairaalaan hirveissä tuskissa ja sille kerrotaan, että juominen loppui nyt tähän. Todellisuudessa sen elämässä ei ole koskaan ollut minkäänlaista glamouria muuten kuin sen päässä

  . Mitään sellaista ei oikeasti ollut edes Miamisessa jota se jaksaa muistella kaiholla ja se vaihtelee kuinka monta vuotta ne Jullen kanssa siellä asuivat, eivät asuneet ja todellisuudessa olivat maksettuja naisia joita silloin tällöin maksettiin sinne viihdyttämään juurikin Udin  toimesta joka ei suinkaan ollut Tunkion rakastaja!! Silloin se oli vielä ihan hyvän näköinen, mutta on jo aikoja sitten pilannut ensin

  huulensa joita ei taida enää saada normaaleiksi ja ryyppäämällä on turvonnut kuin sika ja naamakin on pöhöttynyt kamalaksi. Ja nyt se yrittää muokata kuviaan täysin luonnottomiksi puikuloiksi jossa otsa on korkea ja luonnoton ja kasvojen alaosa olematon. Kukaan ihminen ei näytä sellaiselta, mutta se ei näe sitä itse, vaan luulee olevansa kaunis, voi elämän kevät!! Jos se tarjoaa itseään esiintymään taas laittamalla itsestään tuollaisia kuvia, niin yllätys voi olla karmiva kun se saapuu livenä paikalle!!

  Maarit16
  Participant

  Toivottavasti pääsee sinne hoitoon pian, kun on jo niin sekaisin, ettei juurikaan ole enää tässä maailmassa, vaan pimeän mielensä sopukoissa seilaa sekavat mielikuvat. Jotka ovat hänelle ainoa totuus koska oikeaa totuutta se ei kestäisi, vaan pakenisi omaan päähänsä eli psykoosiin, kun muuten ei pakoon pääse. Se kun ei kykene kohtaamaan todellisuutta itsestään, joten täytyy sillä olla jonkinlainen syyllisyys raastamassa jota on paettava kaikin mahdollisin tavoin. On juotava kaksin käsin ettei känni jätä, kuinka kauan maksa kestää onkin sitten jo toinen juttu.

  Tuo noiden kimppa asuminen on todella omituista, kun kumpikaan ei oikein jaksa sietää toista, mutta kun on pakko koska ilman Lällykkää ei Mätisäkki pysy kännissä eikä saa sapuskaa puhumattakaan vuokran maksusta ja mitä muita maksuja sitä onkaan. Kun jossain vaiheessa hermo pettää viimeisen kerran, niin se on lähtö jommalla kummalla edessä, puupalttooseen.

  Minä vaan kysyn, että MIKSI on asuttava yhdessä, kun voihan Lälly antaa sille rahaa ja maksaa sen vuokran ja muut laskut netissä joten ostakoon jumalauta itse mättönsä aikuinen ihminen!! Miksi Lällykkä ei tee niin?? Luulisi olevan niin ahdistavaa yrittää sietää toista siinä perslävessä, että lähtee siitä hepankengässä muualle. On se niin sairas suhde jota ei pysty käsittämään.

  On huvittavaa kuinka Mätisäkki nimittää kaikkia muita valehtelijoiksi, narsistiksi ja psykopaatiksi, kun ne pätevät nimenomaan häneen itseensä ja tuskin se edes tietää mitä nuo sanat oikeasti tarkoittavat, kunhan vaan on lukenut sanat netistä ja siinä on oivallinen uusi sopiva herjaus nimitys. Kun se väittää, ettei ole pieksänyt äitiään ikinä, niin pitänee kysyä, että no mitä sitten tapahtui, kun jäi oikeastaan rysän päältä kiinni, kun poliisit tulivat paikalle!!

  Maarit16
  Participant

  Vainoharhainen skitso, tuo on jo niin pahasti irrallaan todellisuudesta, että olisi kyörättävä ensitilassa hoitoon vaikka tuskin se sielläkään miksikään muuttuu. Päivä päivältä hullumpi eikä ole tietoa kuinka pitkälle tuossa hulluuden tilassa se saa olla ihmisten ilmoilla ennen kuin tekee jotakin peruuttamatonta  Järjen jättiläinen nimeää kaikki lähimmät ihmiset Narsisteiksi ja patologiseksi valehtelijoiksi eikä tajua itse olevansa juuri se pahin mieleltään sairas ja kuinka kohta lirvahtaa taas Psykoosiin ja pääsee sitten toivottavasti tarvitsemaansa hoitoon!! No, hyvä että on nyt Suomessa, niin Lällykän ei tarvi lähteä Miamista asti roudaamaan Laardipalloa kotiin tai hoitoonhan se pitäisi viedä.

  Maarit16
  Participant

  Niin se vaan on, että monesti totuus on tarua ihmeellisempää etenkin matamin kohdalla, kun Lällykkä näyttää olevan vallan väkevästi rakastunut Tursakkeeseen!! Herramunjee, mitä se näkee tuossa otuksessa, kun glamourkin jo sen verran etäällä, ettei ole luomassa romantiikkaa vaikka olisi himmeät valot, mutta se haju saattaa olla kaikkea muuta kuin glamouria!! Mikä lie on Lällykän rakkauden polttoaineena ehkä emme saa sitä koskaan tietää.

  Mutta niin ankarasti on lumoutunut Kassi Almaan, että aivan hurmiossa suuteloi Valtiatartaan eikä ujous paljon painanut vaikka oli toimittajakin kuvaamassa ja saatiin ikuistettua herkkä kohtaus satama-alueella. Olisiko Tursake vallan lämmennyt ja antanut peräti pilua Lällykälle, eihän se enää ehtaa ole, mutta saattaa käydä välineenä jolla ylläpidetään tunnelmaa. Aikoinaan Julian kanssa keskustellessaan tuumasi, ettei enää kukaan osta persettäkään eli ei silläkään saanut ”ostettua” mitään kuten joskus aikoinaan.

  Niin se taitaa olla, mutta nyt onkin koittanut aivan uusi aikakausi, joutunee kovan paineen alle, kun olisi selvittävä peräti 3v valvontarangaistukseen joka onkin äärimmäisen rankka kaikkineen sääntöineen joita on noudatettava tai muuten joutuu taas sinne häkkiin kidutettavaksi kuin pieni eläin!! Mutta ei siitä mitään tule se ei ole ikinä noudattanut minkäänlaisia sääntöjä eikä käynyt töissä eikä ylipäätään mitkään lait eikä asetukset ole koskeneet häntä. Ei, vain luuserit joutuu noudattamaan lakeja ja säädöksiä.

  On tässä ollut sellainen kutina, ettei Tunkio ehkä aio mennä hoitoon eikä vankilaan, vaan lähtee taas kohti etelää jonnekin missä ei ole huolen häivää!! Kyllähän Lällykkä lähtee, jos kerran Domina niin määrää, juu ihan hepankengässä, kun hyvin on koulutettu.

  Maarit16
  Participant

  Latasin ne kuulustelu pöytäkirjat koko kertomuksen kuinka paljon niitä nyt mahtoi ollakaan ja vittu aivan turhaan, kun en pysty kääntämään niistä kuin ne kaavakkeet joissa on nimet ja muut tiedot. Mutta itse kertomuksia en pääse joten laittakaa nyt jumalauta jotenkin joko suoraan tänne niin, että ne saa auki ja pystyy kääntämään. Tai neuvokaa missä muodossa ne pitää tallentaa, että ne saa myös käännettyä!!! Kun haluaisin todellakin lukea siitä karkumatkasta kaiken mikä on kerrottu!! Ja sieltä on vielä tulossa lisää kertomuksia Marjan pahoinpitelystä nyt ainakin ja haluan totta kai lukea senkin.

  Maarit16
  Participant

  Laittakaa nyt joku niitä kuvia tänne, kun en saa auki niitä ja miten helvetissä nuo Kuulustelu pöytäkirjat pitää ladata että pääsee kääntämään ne??? Kun latasin PDF niin en pystynyt kääntämään kun olisi pitänyt maalata ensin yli, mutta se ei anna tehdä sitä!!!

  Maarit16
  Participant

  TurboE         Nyt on vittu hermo niin mennyt, että olkoon vaikka en ikinä löytäisi tuonne helvetin sivuille!! En enää tiedä mistä klikkasin, mutta en pääse enää muualle kuin tekemään omaa tiliä sinne!! Jos siellä ei ole mitään järisyttävää, niin aivan sama!!

  Maarit16
  Participant

  TurboE  Ei, vaan käskee kirjautumaan ja rekisteröitymään!!

  Maarit16
  Participant

  TurboE
  Participant

  We transfer on oikea paikka. Näetkö sillä sivulla hieman alempana sanoja download file? Paina sitä.

  Ei ole semmoista, vaan käskee kirjautumaan ja rekisteröitymään

  Maarit16
  Participant

  Elämänkevät
  Participant

  Maarit, minä downloadasin iPadillä tiedostot, ne tallentuivat  ”tiedostoihin”, josta ne  saa avattua.

  Mulla on tietokone millä pitäisi kyllä päästä oikeaan osoitteeseen!!

  Maarit16
  Participant

  Menee sellaiseen sivustoon kuin We Present  tai  Prising We Transfer  nyt kun laitoin nuo tuohon lähtee ehkä jonnekin Intiaan!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 123 total)