Marjut3

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • Marjut3
  Participant

  TuohiAivo, kiitos selvennyksestä. Tätä jo hetken mietinkin, että mihtähän meinaa.🙂
  ”Niin sanottu näätiminen on saanut alkunsa Johannan väritetyn ja muunnetun totuuden, kehuskelun ja itsensä korostamisen alasampumisesta yli 10 vuotta sitten.Perusperiaate edelleen on: tarkastellaan Johanna Tukiaisen tekemisiä, sanomisia ja kirjoituksia sekä tarvittaessa ammutaan hänen valheensa alas”

  Marjut3
  Participant

  Sairasta luettavaa. Totaalisen sairasta. Oon pitäny häntä lähinnä sellasena höpsönä bimbona, jolle sattuu ja tapahtuu ja elämä potkii vähän päähän. Sen vähän perusteella mitä jossain seiska lehdessä tullu vastaan.

  Kiitos, että vaivauduitte avaamaan vähän tätä ideologiaanne. Saatan vaikka jäädä vähäksi aikaa tutustumaan tähän Tukiaiseen. En ehkä siltikään pidä kaikkea lukemaani ihan korrektina (lähinnä haukkumista, faktat erikseen), mutta joo. Nyt kun tiedän paremmin, osaan asennoitua hieman eri tavalla. Kiitos ja anteeks.

  Marjut3
  Participant

  Virtakäyttöinen kettu, mulla ei tietenkään oo ollu mitään tietoa tuosta kaikesta mistä kerroit. En oo Johanna Tukiasen fani tai tietonen hänen elämästään ja oon lukenu tätä palstaa tosiaan vaan reilun viikon ja nämä asiat ei oo tullu ilmi. Lähinnä lapsen pukeutumista, kantoasentoo, johannan ulkonäköö yms haukuttu.

  Kertomas kuulostaa todella karmaisevalle.  Seuraavaks ihan uteliaisuudesta kysynkin, mistä te tiedätte näin paljon sen ihmisen elämästä, koska lehtien sivuilta nämä tiedot ei varmasti ole.

  Marjut3
  Participant

  Vastaan vielä lyhyesti.

  En tullut haukkumaan ihmisiä nimimerkin takaa, kuten joku ehdotteli. Ihan omalla nimelläni asioita totesin. Eksyin palstalle, koska googlen uutiset minulle tätä sivustoa oman luku kokemusteni perusteella ehkä tyrkytti jonkin aikaa. Olen varmaan liikaa julkkisuutisia lukenut.

  Minun silmiäni ei niinkään poltellut Tukiaisen elämän tyylin arvostelu vaan hänen ulkonäkönsä alatyylinen haukkuminen ja karmea kielenkäyttö. Myöskään äityiteen liittyvää arvostelua en tälleen äiti ihmisenä hyväksy lainkaan. Vaan mistäpä minä mitään tiedä. Jatkakaa toki jos ja kun hyvältä tuntuu. Kunhan piti päästä sanomaan.🤗

  Marjut3
  Participant

  Olen käyny lukemassa tätä ketjua tässä viikonpäivät ja nyt oli pakko ihan luoda otavatili ja tulla kommentoimaan, kuinka karmeata (!!!!) luettavaa tämän foorumin teksti on.

  Miten ihmiset voi haukkua ja arvostella toista ihmistä, olkoon vaikka julkkis,  noin? En ole Johanna Tukiainen fani, mutta sääliksi käy kyllä todenteolla, jos on eksynyt tänne näitä kommentteja lukemaan. Vaikka toivottavasti hänkin näkee sen, ettei täyspäinen, peruskoulua enemmän opiskellut ihminen lähtisi tuommoseen paskan rätvintään ollenkaan mukaan.

  Joistakin viesteistä tietysti näkee jo ihan että joku elämänkolu kirjottaa, kun ei edes kielioppi taivu. Eli säälin kyllä teitäkin. Kannattaa panostaa enemmän sen oman elämän kuntoon laittoon, kun tuollaseen idiotismiin täällä netissä nimimerkin takana piilossa. Toivottavasti myös koette joskus miltä tuntuu, kun arvostellaan niin, että toiset kuulee ja näkee.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)