Rentun🥀ruusu

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • Rentun🥀ruusu
  Participant

  Tuosta ”silkkimekosta” vielä. Minun silmään näyttää, ettei ole mekko ollenkaan. Ylä ja alaosa vähän eri sävyä. Ja lisäksi yläosa näyttää joltain collaripaidalta, kun on ranteissa resorit. Ei oo puffysleevs ei😂. Eikä karsee hame oo silkkiä nähnytkään.

  Mitä mieltä muut???…vai iskikö sokeus mieltäni järkyttäneestä Chanelista🙈. En kyllä ymmärrä, miten lösöpeppy paljaana keekoillaan lyksyskaupassa. Yleensä myyjät hoitaa sovitukset. Vai liekkö säikähtäneet onnin ja toivon vyörymistä kauppahaansa.

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Apua, muutuinko näkymättömäksi, kun harvoin postailen🙈.

  Eikö kukaan tiedä tarkemmin tulevista käräjistä?

  Ei ollu serkku likka ainakaan vielä nähnyt glamourin vyörymistä Loveiisaan. Selvähän se on, että sinne se lösöpeppy haluaa Lombuukille. Onko jatkot  sitten Tallinnan tukkahiuksen ja juomavaraston hamprausreissu. Siitä sitten Warkauden kesäkartanon tiluksia mittailemaan.

  Ei ole lastaan ikävä ei. On se kyllä Isabellen onni, että saa olla rauhassa hullusta haisulista. Voihan tuksu kiristää äidiltään kuvia, jotta suuri yleisö luulisi, että lapsi mukana. Noh aika näyttää. Sais nyt kyllä vähän räväyttää, tylsäks menee.

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Hellou näätyläiset pitkästä aikaa. Ikävä, epäglamourinen, paha lenssu piti rentun puhtaissa lakanoissa toista viikkoo. 🤧🤒. Jahans, vai on glamöyri vyörynyt taas Suomeen. Tietoa ei taida olla tarkoituksesta. Muu kuin, seinät kaatuu päälle, kuoleman pelko hiipii hikistä, paskasta selkää pitkin??!

  Mites onko kellään tarkkaa tietoa tulevasta käräjät-komediasta? Kuka teki mitä ja kelle? Olikos se Oikeus näätä vai kuka, joka tiedon toi palstalle.?

  Ah,niin paljon kysymyksiä, vailla vastausta. Mennee Rentun pää sekasin vähemmästäkin.

  P. S  ilmoitin serkulle Loveiisaan, että simmut auki, lösöpeppy voi näyttäytyä.

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  On se karma vaan loistojuttu. Sitä saa mitä tilaa. Ja harhaiselle uskikselle kävis tämä: tee lähimmäiselle, niinkuin haluaisit itsellesi käyvän. On se epätoivoinen on on😆. Näinkö saamme nähdä glamourin uppoavan Solnan puli komeroon, voivoi😂

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Kiitos Einari ja muut ketkä tuoneet varmaa tietoa palstalle. Kaunis Isabelle on päässyt normielämään. Johan tätä tietoa uumoiltu, mutta varmuutta ei oo ollu. Minä kyllä toivon, että Perparipom pitää yhteyttä tyttöönsä. Heidän suhteensa näytti aidolta, niissä muutamassa kuvassa.

  Suokaatte huonon muistini anteeksi. Mutta mikä se Matamin ja vellipöksyn rosis keissi oikein on? Ja milloin? Mitä tapahtunut? Olihan Vellipökä just kuski/lompuukin osassa. Tuntus hullulta, jopa tässä tarinassa, että Matami ois vetäny Vellii lättyyn… Vai oliko kumpikin syytettynä, eli samalla puolella?.. Ompas mulla nyt paljon kysymyksiä😆!!!

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Anteeksi tietämättömyyteni Herne ja Psykonarsku🙈😆!! Luulin, että Joulu, Jeesuksen syntymä, olis ne tärkeimmät bileet. Mutta enivei ihan sama…. Meiltä ei löydy pulukoppia, joten menen vessaan häpeämään ja käyttämään viimeiset paperit #haaahhhaaaa

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Joo eipä tule nyt ymmärrystä täältä, matamia kohtaan. Pupuilla leikkii, vaikka pässiäinen on kai kristityille toiseksi tärkein juhla. Tässäpä taas nähdään feikkiuskis, oi ja voi.

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Kyllä 70 v. Lähihoitaja vallan punastuu, Aijaan Tuksu-haussa olevista munaskuista😆😂…. Taisi joku muukin mainita asiasta. Ja miksi juurikin Tuksu haulla moisia jortikoita ilmestyy???

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Näin se matami aina itse paljastaa elämänsä kiemurat. Jotka näädät jo tienneet😁.

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Siis yrjötys tuo matamin losottimen pyöritys🤮🤢. Ja luulee vielä olevansa sexybeba😂.

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Kiitosta tervetuloa näätä pesään toivotuksista. Kun peleistä ja perhekunnittain pelastuksesta puhutaan. Miten tulikin Hassunkuriset perheet-peli mieleen. The Tukiaiset vie kyllä voiton mennen tullen.

  Aidossa blonti päässäni tulin tähän kuvitelmaan myös, että matami pelkää maailmanloppua kuin lammas pässiäistä. Tietää hyvin, ettei ovet aukene hälle. Ei vaikka kuinka esittäisi porttiinhinkkaus, rytmihyytelö esityksen. Kiinni pysyvät👺toiselle puolelle taitaa jo kutsukortti olla, ilman parasta ennen leimaa. Ja on se tavan tollo uskova, taitaa isossa kirjassa lukea, ettei siellä taivaan iloissa sisällä vielä ketään ole. HIP, Hei ja höpölöpö.

  Rentun🥀ruusu
  Participant

  Hei! Mukavaa torstaita sisaret ja veljet. Olen kauan taustaillut ja nyt ajattelin esittäytyä. Olen oikea blonti ja 70 v. Lähihoitaja. En valitettavasti ole turkulainen pieni tissinen valioyksilö.

   

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)