Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

LindaPiia
Osallistuja (Participant)

Pelkkää tribulaatiota

ManalanMorsian:

Osa uskoo että morsian temmataan ylös ennen koko ”Tribulation” jaksoa. Raamatun mukaan kukaan ei tiedä ajankohtaa, ei edes Jeesus vaan ainoastaan Jumala ? Siksi olkaamme valmiita milloin tahansa. Muistakaa vrt.kuva 10 morsiusneidosta joista puolet olivat tyhmiä ja eivät pitäneet öljyä lampuissaan.

No mites kun on tuo sinun oma elämä ollut pelkkä tribulaatiota eli kärsimystä ja vitutusta. Ei ole sinua temmottu mihinkään, ennen tai jälkeen. Toki on sitä ripulaatiota ollut, mutta kopulaatio jäänyt mielestäsi riittämättömäksi. Mistäköhän se johtuu? En taida tietää ketään muuta, joka olisi huutanut munaa netissä, oli sitten pääsiäinen tai ei. Ei tainnut herrat sinusta huolta pitää. ÄitiÄmmä puhui sinulle påskaa.

Pääsit tosin kerran naimisiin. Mites ne sinun morsiusneidot? Oliko kaikki, vaiko vain puolet, tyhmiä? Ne kaikki oli/on täysiä vajakkeja, mutta vähemmän tyhmät tajusivat olla tulematta fiaskohäihisi. Sinulla tai yhdelläkään tuttavallasi ei ole ”öljyä lampussa”. Jotain muuta nestettä kyllä.