Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131159 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Jossun muutto meni pahasti puihin. Koti piti olla uusi, moderni ja valkoinen kuten herhiläisellä, kumminkin kuvat uudesta kodista olivat parisataa vuotta vanhasta puutalosta ja marenkimamman kahvinķeittimestä.,Ymmärtääkseni eivät jassu, loviisalainen (tunkille tuntematon) perhe eikä emali ole kuitenkaan paksua huolimassa kämppikseksi.

GD taatusti tiedostaa että Sinikellotiellä kytee aikapommi. Ihan ajan kysymys, koska psykobarbie saa taas jonkun juoppohulluuskohtauksen tms. ja kannetaan pihalle. Saattaa vähän mietityttää kuinka tähän on tultu, yhtäkkiä kotona on nelikymppinen passattava vauva, josta on jo kuviteltu päässeen eroon. Vaippoja ei sentään tarvitse vaihtaa, mutta muuten melkein sama asia.  Monikaan vanhempi ei tuossa tilanteessa ole ollut. Yhtäkkiä 40v. densovauva on koditon ja muuttaa sisään. Se on työtön, eikä ikinä ole työtä tehnytkään, sellaista työtä jolla pärjäisi omillaan, sillä on ulosottovelkaa loppuiäkseen, varaton ja elää kädestä suuhun kerjäämällä, ja pistää saamansa rahat heti turhuuksiin. Sillä on kattava rikosrekisteri rattijuopumuksesta pahoinpitelyihin ja eläinrääkkäykseen ja kyseenalainen maine joka selviää ainakin jos vaivautuu googlettamaan. Asuntoa sille ei suostu luultavasti vuokraamaan kukaan, eikä motherilla ole varaa ostaa sille mitään koppia. Innokas sulhanen sillä olisi, mutta koska se ei ole rikas ja komea, paksu dother vihaa sitä eikä suostu muuttamaan Loviisaan. Toisekseen kotona on myös hoitoa vaativa sairas aviomies vuoroviikoin, ei siinä oikein jatkuvaa huomiota, ylistämistä ja kuvaamista vaativaa aikuista vauvaa jaksaisi. Että mahtaa ruskettunutta karibianristeilijää mietityttää mihin esikoisdother sijoitetaan, sitten kun sitä ei kertakaikkiaan enää voi Sinikellontiellä pitää. Eli jänniä aikoja eĺetään, räjähdystä odotellen.

Sitten lopuksi kysymys heille jotka ovat tavanneet tunkin vanhempiensa seurassa. Puhua pajattaako tunkki vanhempiensakin seurassa koko ajan äänessä ollen ja komennellen kuten Vellin seurassa?