Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131176 Ilmoita asiaton viesti
Esikois-Dother
Participant

” Tiedän tarkalleen, ketkä mua täällä seuraavat.”

No jumaleissöni mitä sitten valitat koko ajan kuinka sua stalkataan ja sua pilkataan näillä palstoilla. Itse sinä tuotat sisällön tänne ja jaat koko elämäsi!!! Nää on sun omia postauksia joille täällä naureskellaan, ja sun omia valheita jota paljastetaan sitä mukaa kun sä niitä syötät eetteriin, sun tökerösti photoshoppaamia kuvia joille ei voi kuin nauraa. Lopeta some ja häivy pois meidän silmistä;;; kyllä Näätien Tasavalta hajoaa siihen ja kukaan muu ei edes sun olemassaoloa nykyään muista, tai jos muistaa niin korkeintaan säälin ja inhon sekaisilla tunteilla.

Kukaan täällä ei ole kateellinen sulle mistään asiasta; sä olet työtön, rahaton, kouluttamaton, yksinäinen, päihdeongelmainen, mielenterveysongelmainen ja koditon keski-ikäinen sketsihahmo. 

Tajuakko, että kaikki nauraa sulle ja seuraa vain ja ainoastaan sitä kuinka alas sä voit aina vain vajota. Jos sä haluat, että pilkka loppuu ja keskustelupalstojen kuhina vaimenee ja sammuu, niin LÄHDE, MENE POIS, LOPETA, HILJENE. Lopeta huomiohooraaminen ja keskustelupalstojen pellenä oleminen. Tai vaihtoehtoisesti mene hoitoon (mt+brenkku+napit) ja opettele olemaan aikuinen ihminen. Viimeinen vaihtoehto on epätodennäköinen, mut hei mä haluan ajatella positiivisesti!

Ootko Mia ikinä miettinyt millaista sun elämä vois nyt keski-ikäsenä olla, jos olisit aikoinaan hakenut ajoissa apua ja rakentanut elämäsi oikeista palikoista? Sulla vois olla esimerkiksi pitkä akateeminen työura, aviomies, lapsia, autoja, oma koti, harrastuksia, kesämökki, ystäviä. Mitä näitä tavallisia haaveita nyt voi ollakaan. Sä voisit olla onnellinen nyt. Harmi, kun sun vanhemmat ei ole osanneet antaa sulle tarvittavaa henkistä pääomaa, jolla olisit pärjännyt elämässä. Harmi kun he eivät ole välittäneet sinusta tarpeeksi, niinkuin ovat nuoremmista sisaruksistasi. Se on oikeasti aika surullista.

Musta tuntuu, että sä tajuat sen. Kirkkaina selvinä hetkinä todellisuus iskee sua lujaa, sä tajuat mitä mahdollisuuksia sulla on ollut ja kuinka paljon olet menettänyt. Ja se ajaa sut tuhon kierteeseen jossa nyt olet;; pää sekaisin niin ei tarvi kestää todellisuutta, maanista shoppailua koska se rauhoittaa, itsensä kuvaamista jotta saat huomiota, muiden haukkumista ja arvostelua koska sillä sä nostat omaa itseäsi, helvetin tulilla pelottelua koska sä itse pelkäät joutuvasi sinne, ahdistusta, pelkoa ja tuskaa.

Oot sä aika surullinen hahmo.

Ugh. EsikoisDotherin purkaus ja päättyy tähän. Krääh vaan kaikille. ?