Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131182 Ilmoita asiaton viesti
♠ Prozac ♠
Participant

Ville Nevanpää facessa on Tuksu, ei jumalavita miten kehtaa uskovainen puhua pa*kaa suoraan ja edestakaisin myäs. Kävin katsomassa profiilin ja sieltä ryhmiä mihin on kirjoitellut. Ryhmän ylläpitäjä näköjään uskoo valeprofiiliin!
Jukka Stockholm jakoi

Ville Nevanpään artikkeli:
Toimin Johanna Tukiaisen avustajana; sillä FB kohtelee häntä täysin väärin ja ovat tosiaan estäneet hänet 30 vrk ajaksi joka on jo kolmas kerta järjestettynä tekosyillä. Ihmisiä varmasti kiinnostaa hänen kuulumisensa; olen lähes päivittäin häneen yhteydessä!

Johanna kertoi uuden näyn viime yöltä Ruotsista: Kun hän tuli junasta ulos, ja käveli aseman läpi ulos hänen eteensä tuli kello joka oli sekunnilleen tasan klo.00.00. Kellon alla oli ruotsinkielinen mainos, jossa luki suurinpiirtein: ”Ruotsalaiset juhlivat jo nyt mutta juhliminen on vasta alkanut.”

Hän sai sanoman kuten aiemmin: klo. 12.00 tarkoittaa, että pedonmerkki eli mikrosiru RFID tulee hyvin nopeasti pakolliseksi. Hänelle sanottiin Jerusalemin konferenssissa viime kesänä 2017; että se tulee kuulemma erottamaan ”tyhmät ja fiksut morsiusneidot toisistaan, ketkä ottavat pedonmerkin.” Hänelle sanottiin myös näin: ”Tällä hetkellä on ns. kristittyjä jokapaikassa, jotka puhuvat kielillä, kantavat Raamattua kädessään jne. Mutta Jumala tulee erottamaan vuohet lampaista, ja se tapahtuu mikrosirun kautta.” Tämä on sanoma joka sanottiin yleisesti Jerusalemin maailmanlaajuisessa kristillisessä konferenssissa ja lainaan mitä hän sanoi minulle. Johanna sanoi myös, että kaiken hänen antamansa tekstin saa jakaa eteenpäin. Kello 00.00 alla josta hän otti valokuvan; on pari outoa kuvaa alla; ja kummatkin liittyvät rahaan.

Kristittyjen velvollisuus on varoittaa toisiaan kuten Tako Hjelt tekee; hänenkin profiiliikuvassaan on kello joka näyttää tasan klo.00.00. Kun rukoilee hengessä, Pyhä Henki rukoilee sanomattomin huokauksin puolestamme. Kirjoitan kuulumisia Johannalta, tilanne kuten väkivalta on mennyt hyvin vakavaksi Tukholmassa; ja hän varoittaa, ettei suomalaisten pidä missään nimessä seurata perässä Ruotsin mallia! Amen!

25.3.2018 sanoma Johanna Tukiaiselta, Tukholmassa. Hän on uudestisyntynyt kristitty kuten olen myös minä. Olen haastattellut Markku Tukiaista kuten kirjoitin aiemmin. Markku sanoi näin: ”Ylöstempaukseen pitää olla valmistautuneena KOKOAJAN koska se voi tapahtua ihan milloin tahansa ja silloin kun olemme siihen vähiten valmistutuneita!” Amen!

Käykääs katsomassa ketä nyt sitten kiinnostaa.

https://www.facebook.com/ville.nevanpaa.31/about?lst=100004889042089%3A100024262272116%3A1522846848

Uskisryhmä.

https://www.facebook.com/groups/JeesusOnHerra/