Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131187 Ilmoita asiaton viesti
♠ Prozac ♠
Participant

Kamala kävin kyyläämässä noita muitakin sivuja sekä Tunkin kavereita, infoa mennyt jo eteenpäin.

Sonja Virta Profetian Sana ryhmässä sekä parissa muussa ryhmässä, puolustat Ville Nevanpäätä ja olet hänen kaveri feikki-profiilin kanssa!! Tiedät varmasti että profiilin takana on Johanna Tukiainen?!
Todella surullista huomata kuinka moni on mennyt halpaan tai sitten tahallaan feikki profiilin kaveriksi.
Johanna ei saanut banneja kristillisen sanoman levittämisestä vaan uhkailuista ja vihapuheista sekä käyttämällä väärin äitinsä profiilia kommetoidakseen ivallisesti ex-miestään sekä siskoaan joka on hakenut hänelle lähestymiskiellon! Viikko sitten ruotsissa jätti isänsä heittele juopottelemalla ja tekemällä h**rin joista videoita julkaisi.

Tako Hjelt En puolusta Villeä, vaan hänen raamatun mukaisia mielipiteitään. Onko Joonas Virta sulle Sonja sukua?

Sonja Virta Tako Hjelt Ei ole sukua. Ville ei ole Ville vaan Johanna, niin miksi hyväksyt identiteetin varastamisen?

Tako Hjelt En sitä hyväksy, mutta asia on Villen oma. Jos Ville tahtoo käyttää profilliaan, on se hänen oma asia. Olen Villeä asiasta informoinut, mutta hän ei tahdo asiaa muuttaa.

Sonja Virta Käytät nimeä Ville ja tiedät että profiili on Johannan!

Tako Hjelt Tässä aiheesta tekemäni päivitys: Mulla on uskovia kavereita, joilla on kaksi, tai useampia FB:profiileja ja vain yksi niistä on omalla nimellä. Törmään tähän jatkuvasti omalla FB:seinällä ja uskovien ryhmissä. Väärällä profiililla uskovat uskaltavat sanoa asioita, joita omalla profililla ei voi sanoa. Kun oma asema on oikean profiilin takana isoarvostus uskovien parissa, ei omalla profiililla voi lähteä ihan mihin vain keskusteluun mukaan ja puhua ihan mitä vain, koska silloin oma ymmärrys Raamatullisista asioista saattaisi tulla outoon valoon. Väärän profiilin takana tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole. Väärän profiilin turvin uskovat voivat sanoa mielipiteensä suoraan ja peittelemättä sitä. Väärän profiilin haltijaa ei ole todellisuudessa olemassakaan ja näinollen, ei oikea ihminen joudu koskaan vastuuseen sanomisistaan.
Pyhä Henki ei koskaan esiinny muuna kuin itsenään, mutta saatana esiintyy. Saatana esiintyy mielellään Jeesuksena ja käyttää Raamattua aseenaan. Väärään FB:profiiliin turvaavat uskovat siis kuuntelevat saatanaa ja tekevät sen vielä hyvin sujuvasti. Väärä profiili, on valhe profiili ja uskova joka elää väärän profiilin takana, elää valheessa. Tehkää hyvät uskovaiset veljet ja sisaret parannus ja luopukaa valheesta. Ihminen voi perustella valheprofiilin käytön itselleen ja ystävilleen järjellään helposti, mutta Jeesukselle perustelut eivät kelpaa. Jeesus vaatii meiltä rehellisyyttä kaikissa Hänen töissään. T. Hjelt.