Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131222 Ilmoita asiaton viesti
Yavannah79
Participant

Ja Tunkki jakaa maksua vastaan, joskin alkaa vähän vaikuttaa siltä, että kohta Tunkki saa pyytää maksua siitä, että joku antaa, jos ei onnistu saamaan petolinnun paskaisiin kynsiinsä jotain hölmöä helposti höynäytettävää, joka maksaa.

Tosiaan, samaa mieltä kuin muutki, ei meitä näätiä nyt taida olla ihan tuhat ja satamäärin, ehkä se jokunen kymmenen kappaletta, joista osa roikkuu täällä tiiviimmin, osa vähemmän ja sitten jokunen taustailija ja jokunen ohikulkija, joka uteliaisuuttaan tulee vilkuilemaan, että mitä täällä turistaan.

Ai niin, eikä pidä unohtaa, että Tuksu itse roikkuu täällä lukemassa mitä me näädät hänestä puhutaan. Eikö niin Tuksu? Tuu esille vaan, vai etkö uskalla, kun tiedät jääväs näädille kakkoseksi keskustelussa.

Suokaa anteeksi näätyläiset, että vähän yllytän Tuksu näyttäytymään (kuten bloody Mary peilissä) täälläkin keskustelussa, mutta siitäkin saisi jotain huvia, kun omien sanojensa mukaan mestari väittelijä yrittää sönköttää (kaikilla kielillä) tosi näädille vastaan ja hankkii itselleen bannit ennätysajassa.