Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Principeca'
Osallistuja (Participant)

Virtanen hakee taas huomioita. Sanaansa voi luottaa yhtä vähän, kuin Tunkin samaan.

”Joni väittää Hymyssä nähneensä Jari Sillanpään polttavan lasipiippua: ”Hetkellisesti iloisempi, mutta vähintäänkin yhtä sekava”

Bloggaaja ja drag queen -artisti Joni Virtanen kertoo Hymylle nähneensä illanvietossa Sillanpään polttelevan lasipiippua.

Jari Sillanpää kertoo käyttävänsä mieluummin piristäviä kuin käyttää alkoholia, kertoo bloggaaja ja drag queen -artisti Joni Virtanen. Virtanen kertoo huhtikuun Hymy-lehdessä olleensa Jari Sillanpään illanvietossa vuoden 2017 alkupuolella.Yllä olevalla videolla kerrataan Sillanpään huumekohun käänteet.Hymyn haastattelema Virtanen väittää nähneensä illanvietossa Sillanpään polttelevan lasipiippua.– Luulin ensin, että he polttivat pilveä, mutta myöhemmin olen epäillyt, että ehkä se olikin sitä metamfetamiinia eli kristallia.Piipun polttelua kesti Virtasen mukaan vartin.– Tuon aikana Jari oli hetkellisesti iloisempi, mutta vähintäänkin yhtä sekava kuin aikaisemmin.Virtanen kertoo Hymylle tunnistaneensa samannäköisen lasipiipun myöhemmin poliisin julkaisemasta esitutkintamateriaalista.
…”
https://www.is.fi/viihde/art-2000005629757.html

Ehkä tätä syväkurkkua ei kannata kutsua mihinkään illanistujaisiin ja julkkisbileisiin. Tämä tekee mitä tahansa saadakseen muodottomaksi leikatun naamansa lehteen.

BTW, eikö tämän pitänyt vaihtaa nimekseen Ken? On sen pitänyt paljon muutakin, kuten on-off tyttöystävänsä Tuksun. Ehkä Ken-Jonilla asiat tapahtuvat myös heti ensi maanantaina.