Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Tuksulogian kand.
Osallistuja (Participant)

Selasin tuossa mm. Suoli24:n vanhoja juttuja. Jo vuonna 2008 kertoi Tuksu, että hän vetäytyy julkisuudesta. Myöhemmin hän perui tämän asian. Huomasi kai julkisuuden edut. Jos hän olisi jättänyt julkisuuden kokonaan vuonna 2008 (?), niin tätä palstaa ei olisi. Ämmä olisi unohdettu hyvin pian.

Jokin lähde oli hyvin kommentoinut asiaa (siis jokin lehti). ”Julkisuuden jättänyt Johanna Tukiainen kertoo asioistaan TV-haastattelussa…”. Eli heti kun tuli kutsu haistetteluun, niin hän halusi tulla julkisuuteen takaisin. Eihän tuo ämmä voi enää elää ilman julkisuutta. Toitottaa kaiken julki ja kuittaa usein itse 777 euroa.

Koska muuten oli viimeinen keikka Suomessa? Miten hän pärjää ilman tuloja? Kiristääkö hän mammaa ja velliä? Luulisi hävettävän kun ei ole omaa rahaa, mutta eihän lokki osaa hävetä.

”Babydoll”? Ihmisen minäkuvan täytyy olla pahasti vääristynyt jos hän näkee itsensä kauniina, hoikkana ja tyttömäisenä/nukkemaisena. Vain pelkkä vilkaisu kuviin kertoo totuuden (se ei pala tulessakaan).

Minua ärsytti paljon kun Tuksu noin 8 vuotta sitten ilmoitti olevansa siunatussa tilassa, vaikka syynä oli lihominen. Myöhemmin hän kertoi saaneensa keskenmenon, mutta asia ei kuulemma harmittanut. Keskenmeno on koko perheelle raskas ja surullinen asia, mutta Tuksu kuittasi asian noin kevyesti. Eli sekin tarina oli p-kaa. Miten hän voi valehdella kaikessa noin paljon ja vieläpä vakavissa asioissa? Tuolloin hän oli jo naimisissa ruutanan kanssa, mutta eikös ruutanalle ole tehty pieni leikkaus, eikä hän voi tulla enää isäksi. Jos muka ämmä oli raskaana, niin kuka olisi voinut olla isä? 🙂

Valehtelu ja asioiden liioitteleminen on myös syntiä, mutta kaipa Jessen morsian saa valehdella? Vieläpä ilman rangaistusta siellä viimeisellä tuomiolla.

Taas jossakin englanninkielisessä jutussaan hän käytti centrum sanaa (ei suinkaan center tai centre-sanaa). Tuo perunoiden-sanan kirjoittaminen väärin englanniksi oli hyvä esimerkki täydellisestä jenkkienglannista. 😀 Eikö ämmä osaa tarkistaa oikeinkirjoitusta?

Kuviaan hän osaa muokata kohtalaisesti. Mitä nyt leuka muuttuu nuppineulamaiseksi ja välillä puuttuu osa korvasta. Iho on virheetön, eikä uurteita eikä tyttömäisiä pisaroita (maksaläiskiä) ei ole. Koska hän mahtaisi oppia hymyilemään luontevasti ja sydämellisesti? Hän on kuin p-seen ammuttu karhu. Niin tympeä ja teennäinen. Muovihiukset pitää aina saada kuvaan. Kuka uskoo hänen olevan aidon skandinaavisen blondin – ja vielä ”very famous” one. 😀

Jonkun miehen pitää olla todella tyhmä tai sokea, jos hän kuvittelee Tuksun olevan luomua. Tukkahiukset, huulet ja rinnat. Muovia ja silikonia! Melkein toivoisin, että Jumala rankaisisi tuota ämmää. Saisi ne täytteet valua vaikka suoraan leukaan ja jättää pahan arvet huuliin. Tekijä ei varmasti ollut asiantuntija. Karma kostaa!

Kun täytteet olivat kuulemma niin ”in” ja ne korostavat naisellisuutta. Tuosta naisesta on aito naisellisuus kaukana. V-tumainen ja kaunainen luonne ei muutu koskaan.