Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131270 Ilmoita asiaton viesti
♠ Prozac ♠
Participant

jpg

  • johanna_tukiainen_officialShalom; tämä oli pääaiheena haastattelussani joka tulee siis myös YouTubeen. Sain satoja kristillisiä traktaatteja myös jaettavakseni. Tämä kuva ja teksti kertoo kaiken. Raamatun Ilmestyskirja luku 13: 16-18. Lukekaa myös Ilmestyskirja 19:20. Ihmiset jotka ottavat tämän pedonmerkin; heidät tullaan ”heittämään elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.” Sirun kehittänyt amerikkalainen lääkäri kommentoi jälkikäteen lyhyesti: ”ÄLKÄÄ ottako sitä.” Ilman sitä ei voi ostaa eikä myydä Raamatun mukaan. Siruun tullaan mm.asettamaan myös kotiavaimet jne. Usko Jeesukseen Kristukseen ennenkuin on liian myöhäistä! Näitä ”sirujuhlia” on nyt sekä Ruotsissa että USA:ssa. Älä ota vahingossakaan tätä itseesi! Puhuin kielillä ja sain tämän sanoman. Jokaisen kristityn pitää varoittaa myös tästä eteenpäin! #donottake #sayno #warning #varoitus #raamatunvaroitus #kieltäydymerkistä #vastusta #resistevil #rakkauttaonvaroittaa #varoitamuita #pray #rukoile #evankelioi #pysyvahvana #staystrong
  • aku_wallMitä jos on ottanut sirun onko kaikki toivo menetetty
  • chrisse.karlssonMenee vuosia ennenkuin nämä sirujutut tulee suomeen. En usko että tulisi ryntäystä ottaa sirua. Aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
  • monannoesVoi herranen aika Johanna. Nyt noi siru- ja illuminatijutut saa riittää! Uskotko myös hammaskeijuihin?! Tuo on aivan sekopäistä touhua!
  • tvidi_teritoSä kun tykkäät siteerata raamattua niin lukaisepa sellaiset kohdat kuin 1. Tim. 2:11 ja 1. Tim. 2:12. 11 Naisen tulee kuunnella opetusta, hiljaa ja kuuliaisena. 12 Sitä en salli, että nainen opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä hiljaisesti.

jpg