Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131289 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Vai heitetään mikrosirun ottaneet heti suoraan (jokapaikassa, ASAP) tuliseen järveen. Myäs. Nih! Entä jos ihminen on vaikka huumattu, eikä näin ole ollut oikeustoimikelpoinen. Voiko Jumala olla niin julma, että heittäisi ihmisen helvettiin vain yhden teon takia? Meille aikoinaan opetettiin, että Jumala ja Jeesus ovat ymmärtäväisiä ja armahtavaisia, koska me ihmiset emme voi olla täydellisiä ja me ihmiset teemme virheitä.

Ehkä Tuksu voisi hoitaa kaksi asiaa kerralla Stockholmissa? Hän voisi todistaa ja luennoida. Sen jälkeen hän esittäisi seurakunnalle kristillis-eroottisen tanssin huispausnauhoineen. Kenties vielä sylitanssi, mutta se ei olisi syntiä, sillä näin revankelista vain houkuttelisi ihmisiä liittymään seurakuntaan ja lahjoittamaan seurakunnalle yhä enemmän rahaa. ”Herra rakastaa iloista antajaa.”

Niin…kumma juttu. Mami oli vielä toista viikkoa sitten vanha ja huonokuntoinen, mutta loma Karibialla ja siihen Tuksun polttama…valmistama herkullinen ruoka ja 10 purkkia vitamiineja ovat auttaneet. Mami on taas niin kaunis ja nuorekas. Mami on muuten minusta kauniimpi kuin esikoinen. Sydämen hyvyydestä (siis mamman) en tiedä. Tuksun sydämen tilanne tiedetään liiankin hyvin.