Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131380 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Itkeäkö vai nauraa?! Mia Mari on kertonut kesähäistä jo parin vuoden ajan. Silti edes miestä ei ole löytynyt. Velli kelpasi vain maksamaan madamen matkoja, koruja, koiria, kapakkareissuja, taksimatkoja ja rättejä sekä hääasuja. Kun velli oli kynitty puhtaaksi, niin sitten ”häät” ja seurustelu unohdettiin ”yhteisestä päätöksestä”.

Jo pari vuotta sitten hän kertoi millaisia vaatteita hän aikoo ottaa häämatkalle. Lentokonetta varten oli oikein erikoisasu. Niistä räteistä taisi olla oikein kuva. ”Käytän näitä vaatteita lentokoneessa häämatkallani.”

Kaikki nuo asiat kertovat, että ämmä elää vain haaveilemalla. Mitään järkevää aivoissa ei tapahdu. Pitkän ajan suunnitelmia ei ole. Vain ne häät, mutta kaipa hän menee naimisiin itsensä kanssa. Sitten ainakin olisi täydellinen ihminen kumppanina. 🙂 Ei riitoja eikä erimielisyyksiä.

Jassun koti näytti puhtaalle ja valoisalle. Ei turhia roinia esillä. Sopisi esikoisen ottaa esimerkkiä. Tuksun Albertin residenssi oli kuin kaatopaikka. Täynnä mautonta rihkamaa, likaisia rättejä ja vanhoja, huonokuntoisia huonekaluja. Se kauhea nahkasohva ja viilutettu lastulevyinen kirjahylly (mikä oli täynnä rihkamaa).

Koska saamme nähdä kuvia uudesta kodista? Seinillä on arvotauluja ja ne on harkiten ripustettu paikoilleen. Eikö Tuksu aio esitellä kotiaan Sevenille? Saahan siitä 777 euroa suoraan käsilaukkuun? Kaipa kuitenkin siitä pidätetään vero??? Sotu-tai eläkemaksuja siitä ei varmaan pidätetä. Olisi hauska tietää tähtemme tuleva eläke. Paljonko hän on maksanut eläkemaksuja? Pitäähän tulevaisuutta ajatella. Ainakin me muut ajattelemme.