Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131384 Ilmoita asiaton viesti
Yavannah
Participant

Ei jumalauta! Hengaankohan mä liikaa täällä hymyn keskustelussa? Nimittäin Tuksun ex-hovihomot Suurlippis ja Olkalaukku änkes mun uniini, samoin Siltsu. Ei mitään pornoilua sentään ollu, mutta nää herrat oli ympäripäissänsä ja suurlippis oli ykänny rinnuksillensa.

Minä sitten jostakin syystä unessani majoitin herrat. Ei onneksi nykyiseen kämppään, vaan lapsuudenkotiini.

Mitähän mun nuppini yrittää mulle viestiä? *nolottaa*

Ehkä parempi häipyä taas hetkeksi pelin pariin.

Riikinkukosta mulle tuli mieleen tarina, joka liittyy niihin uros riikinkukon pershöyheniin. Eli kuinka riinkinkukko sai ne koristekuviot sinne sulkiinsa. Muistaakseni kreikkalainen jumaltaru Argoksesta:  Hera asetti Argos jättiläisen vartioimaan Io prinsessaa, johon Zeus oli ihastunut. Zeus määräsi Hermeen surmaamaan Argoksen ja Hermes nukuttikin hirviön tarinoillaan ja soitollaan. Välittömästi kaikkien jättiläisen silmien sulkeuduttua Hermes sivalsi Argokselta pään irti, yhdellä iskulla. Heran löydettyä hirviön kuolleen pään, muutti hän Argoksen silmät riikinkukon pyrstöksi.

Löysinhän mä tuon, kun vähän etsiskelin. 🙂

Mahtaakohan Tuksulla olla tällaista tietoa, vai onkohan nuokin hänen mielestään vain pahasta ja hän haluaa vain tietoa rahasta, ukosta ja pinkeistä giltterisistä tutuista ja meikeistä?