Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131443 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Eikö Tuksun Raamatusta löydy mitään muuta kuin tuo pedonmerkki? Kyllä ainakin Uudessa Testamentissa on hieman iloisempia asioita ja ajatuksia sekä elämänohjeita. Frouvan ajatukset pyörivät pitkälti pedonmerkin ja helvetin välillä. Tuollainen paasaaminen on minusta vain pilkkaa. Poimitaan vain ns. rusinat pullasta oman sanoman julistukseen. Lisäksi suurin osa on poimittu netistä ja varsinkin youtube.comista. Sieltä löytyy valtava määrä amerikkalaisten hihhuliseurakuntien julkaisemaa roskaa.

Tuosta T:n pilalle menneistä huulista tulee mieleeni kiimassa olevan paviaaninaaraan takapuoli. Tuksusta oli niin ”hianoa” kun sai täytettä huuliinsa. Se kun oli (ja on?) kuulemma muotia suuressa maailmassa. Eikös hovikampaaja I. käynyt myös ottamassa täytettä huuliinsa? Hänestä tuli sellainen töröhuuli. Minusta luonnolliset huulet ovat paljon kauniimmat kuin tuollaiset keinotekoiset. Turhuutta siinä missä kaikki uudet rätitkin. Minusta muuten hovikampaaja oli kauniimpi miehenä. Nyt korjausleikkauksen jälkeen hän on omituisen ja luonnottoman näköinen. Miten hän muuten sai luvan korjauttaa sukupuoltaan niin nopeasti? Eikös ennen pitänyt käydä tutkimuksissa monta vuotta? Asiaa ei suinkaan päätetty vuodessa tai parissa.

Tuksu on kertonut jo viitisen vuotta kuinka hän aikoo korjauttaa rintojaan. Hieman pienempi kuppikoko kuulemma riittää. Hän kai kuvittelee yhteiskunnan maksavan tuon leikkauksen. Hänellä ei ollut mitään todellista (lääketieteellistä) syytä silikonirintoihin. Sehän oli oma valinta. Jos rintoja pitää korjauttaa, niin maksun pitää tulla omasta käsilaukusta. Yhteiskunta hoitaa ne joilla on todellinen syy leikkauksiin tai korjauksiin.