Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131457 Ilmoita asiaton viesti
♠ Prozac ♠
Participant

Siruun kommettia.  Helvetti joka on Tällä hetkellä olemassa!!!?

  • tvidi_teritoUSA:n evankelistat, lol. On se varmaan hienoa, kun on the chosen one.
  • johanna_tukiainen_official@sirmarsi Raamatun mukaan raha on ylipäätään kaiken pahan alku ja juuri. Hyvä kysymys sinällään; mutta nyt ei ole kyseessä suora rahanpalvonta (joka sekin vie helvettiin jos mammonan palvonnasta ei käänny) vaan nimenomaan pedonmerkistä: Koska juuri siitä Raamattu varoittaa eniten, että ne jotka sen ottavat joutuvat suoraan tuliseen järveen kuoltuaan saatanan kanssa. Uskoisin että helvetissä on erilaisia tasoja; mutta kaikki ovat kidutusta. Olen käynyt mm.paikassa; jossa kaikki toistetaan kokoajan uudelleen alusta. Tämä viittaa amerik.evankelistan Bryan Melvinin näkemiin kuutioihin; joiden sisälle ihmiset oli sidottu; ja he kävivät läpi elämäänsä painajaismaisessa mielessä kokoajan toistona. Melvin näki mm. Adolf Hitlerin palamassa elävältä uudelleen jatkuvasti kuution sisällä. Melvin oli ateisti kun hän sai koleran ja hänet vietiin helvettiin joka on tällä hetkellä olemassa. Katso hänen todistuksensa YouTubesta! Bryan Melvin: Hell -the Land Unknown. Pedonmerkin ottavat tulevat suuri osa kitumaan myös maanpäällä tulevan antikristuksen valtakunnassa. Esim. Ilmestyskirjan mukaiset ”paiseet” jotka leviävät ihmiseen; siruun voidaan asentaa sairauksia jne. Sitä kautta paholainen pääsee myös kontrolloimaan koko ihmiskuntaa. Kyseessä on enemmän kuin vakava asia.

jpg

  • johanna_tukiainen_officialEndtime.Signs sivustolta otettua uutista. Eli lopunajan merkit ja television uutisissa ei näytetä kaikkea. Väittelin sekä lukiossa että yliopiston tilaisuuksissa eri aiheista; ja yksi oli EU ja siihen liittyminen; mitä alunperin vastustin. Mutta eihän sillä Suomelle ollut merkitystä mitä mieltä olin. Toivottavasti voin nyt skandaalien jälkeen ja kaiken pahan jälkeen toteuttaa sen lopun, mitä elämästäni on jäljellä. Ja se on elää Jumalan tahdon mukaan. Ja Jumala tahtoo; että puhun näistä julkisesti. EU oli paholaisen liitto alunperinkin. Mutta kun minulla oli uskon tieto jo nuoruudesta lähtien; paholainen tuli sotkemaan kuviot Kanerva skandaalin kautta. Menetin sen myötä kaiken tässä elämässä. Mutta siinähän juuri juttu onkin; tämä elämä on vain väliasema kohti iänkaikkisuutta. Ja Raamattu käskee ”kokoamaan aarteita taivaaseen eikä maanpäälle.” #endtimes #endtimesigns #lopunajanmerkit #lopunajat #eu #suomiirtieusta #paholaisenmerkit #babel #babelintorni #bábeltornya
    Viime vuonna ollessani sekä Kairossa että Israelissa; yksi puhujista nimeltä Sadhu sanoi että viimeinen Antikristus tulee Berliinistä. Mutta tämä on asia; johon en ota kantaa täällä. Sen verran; että Adolf Hitler oli toinen antikristus ja hän tuli Saksasta. Mutta meidän pitää valvoa. Kolmas ja lopullinen on pahin; ja Raamatun mukaan sitä edeltää monta muuta antikristusta joista uskon ainakin Obaman olevan yksi. Mutta tämä on niin vakava aihe, etten ota kantaa siihen enempää täällä. Netistä löytyy paljon tietoa aiheesta. Ja Raamattu on tärkein tietolähde.

1 tunti sitten