Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131470 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”paholainen tuli sotkemaan kuviot Kanerva skandaalin kautta. Menetin sen myötä kaiken tässä elämässä.” (Tuksu)

Se paholainen olit SINÄ itse! Kuka pakotti sinut tutustumaan Ileen ja pitämään vispilänkauppaa hänen kanssaan? Annoit hänelle puhelinnumerosi ja loppu onkin historiaa. Myit ahneuksissasi tekstiviestit Myhylle saadaksesi julkisuutta ja rahaa. Eikä Ileä erotettu sinun takiasi, vaan siksi että Ile valehteli pääministerille, että mitään tekstiviestejä ei ole olemassa. Syntyi luottamuspula (tätä ilmaisua taisi käyttää pääministeri), eikä Ile voinut jatkaa tehtävässään.

Sinulla olisi ollut kaikki mahdollisuudet vetäytyä julkisuudesta, opiskella ammatti jne. Vetäydyit kertomasi mukaan aluksi noin viikoksi julkisuudesta, mutta kun sinulta pyydettiin TV-haastattelua, niin pyörsit puheesi. Olet todellinen räystäsp-se! Suollat kaikki julkisuuteen ja sitten syytät mediaa ja sen ajojahdista. Jos olisit vetäytynyt julkisuudesta, niin sinulla voisi olla jo ammatti, työpaikka ja kenties oma asunto. Turha siis syyttää paholaista. ”Julkisuudesta vetäytynyt Johanna Tukiainen antaa haastattelun…”    😀

Tuosta Centrum-sanasta vielä. Se on todellakin ruotsia, mutta Tuksu sotkee sen englanninkieliseen tekstiin. Joku ulkomaalainen (englantia puhuva) huomautti ystävällisesti asiasta naamakirjassa, mutta Tuksu veti heti koko purkin herneitä nenäänsä. Haukkui tuon miehen ilman mitään syytä. Onneksi mies vastasi samalla mitalla. Siinä tuli esille mm. vanha, alkoholisoitunut escort jne. Centrum-sanaa voidaan kyllä käyttää vaikka marketin nimenä. Onhan Helsingissä Forum ja se on lainasana latinasta. Centrum ei kuitenkaan ole englantia. Usko jo tämä Tuksu. Miten olisi center tai centre?