Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

♠ Prozac ♠
Osallistuja (Participant)

Johnny Cash musakuvaan kommenttia.

  • aku_wallMitäs pahaa esim heavy metal musiikin kuuntelemisessa on?
  • johanna_tukiainen_official@aku_wall No heavy metal musiikkihan ei edes piilottele mitä pahaa he edustavat, joten ihmettelen kysymystäsi? Pahuuden musiikki hypnotisoi ihmistä ja vaikuttaa ihmisen aivoihin. Esim.heavy metal edustaa suoraan paholaista, rituaaleillaan, käsimerkeillään, sanoillaan, kuvillaan ja musiikki ihan sinällään on pahaa. En voi uskoa; miten edelleenkin monet heavyn kannattajat on sokeita mitä he kannattavat! Sielunvihollinen sokeuttaa nyt urakalla ihmisiä, sillä on menossa kova taistelu sieluista. Jeesus on Herra ja kuningas ? Hyvää vkloppua! ?
  • aku_wall@johanna_tukiainen_official mutta esimerkiksi on monia kristillisiä rock/heavymetal bändejä esim. Skillet, Thousand foot krutch, Red ja muita sama tapaisia. Samanlailla esim pop ja rap musiikissa esiintyy saatananpalvontaa. Ei se ole niinkään sanottu että joku tietty musiikki genre olisi läpi paha ja toinen taas hyvä. Ja myös sinulle hyvää viikonloppua
  • johanna_tukiainen_official@aku_wall Etköhän sä itsekin tiedä että kaikki heavy metal on pahasta? Ei ole olemassa sellaista kuin ”kristillinen heavy metal” he valehtelevat! Saatana on mestari esiintymään ”susi lampaiden vaatteissa.” Hän myös esiintyy valkeuden enkelinä. Ei ole olemassa sellaista kuin ”kristitty massamurhaaja.” Kyllä; olet oikeassa että suuri osa Hollywoodin musatuotannosta on paholaisen vallassa; pop musa tietysti myös. Suurin osa tietää jo illuminaatista; ja esim. Jayze-K, Rihanna yms.myöntävät suoraan palvovansa paholaista. Tämä on massahypnoosia; jossa ihmiset pyritään totuttamaan siihen että olisi ”normaalia ja ”makea juttu” jne.