Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131500 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Tuksu ei ole koskaan sanonut/kirjoittanut nähneensä Hitlerin helvetissä. Koko ajan Tuksu on kertonut, että Hitlerin näki Melvin. Melvinin mukaan Hitler oli siellä alemmilla tasoilla, jonne Tuksua ei viety, koska Jumala epäili, ettei Tuksu olisi kestänyt sitä.”

(rääkyjä´)

Kiitos korjauksesta. Olen kuitenkin hyvin varma, että juuri Miamin-matkan jälkeen Tuksu kertoi käyneensä helvetissä ja kertoi nähneensä Hitlerin kuutiossa. Myöhemmin juttu muuttui. Hän ei enää maininnut asiasta mitään. Sitten tuli tämä Melvin. Kun Tuksu kertoi miljoonien ihmisten käyneen taivaassa ja helvetissä, niin siinä vaiheessa kirjoitin Tuksulle ja pyysin tarkempia tietoja. Sain jonkin haista p-ka vastauksen. Kumma kun nuo miljoonat eivät ole yhdistyneet. He voisivat yhdessä toimia tehokkaammin. Tuksu ei voinut nimetä mm. ketään tunnettua henkilöä. Vain ”joku Maria Etelä-Amerikasta” jne. Ei siis mitää tarkkoja tietoja.

Ihmettelen myös Tuksun (ja papan) käyntiä taivaassa. Julle oli taivaassa ja hän piti kiinni Jessen kädestä. Eikö Jessellä ole muuta tekemistä kuin pitää vain yhtä henkilöä – Jullea – kädestä. Luulisi Jessenkin toimivan kuten Jumalakin toimii. Taivas on Mukiaisille todella VIP-paikka. Siellä on henkilökohtainen palvelija 24/7. Tässä tapauksessa Jesse. Maailmassa on ollut miljoonia ja miljoonia hyviä ihmisiä joiden luulisi olevan taivaassa. Entä ne hyvät ihmiset jotka uskovat johonkin muuhun jumalaan? Jossakin kommunistidiktatuurissa asunut ihminen joka ei saanut harjoittaa uskontoaan (esim. Neuvostoliitto) vapaasti. Hän ehti kuolla kenties ennen kuin NL romahti ja uskonto palasi taas osaksi yhteiskuntaa. Vastaapa Tuksu näihin muutamiin kysymyksiin. Vastaus lienee haista p-ka!?

Liekö Tuksu selaillut Danten kirjaa? Päätellyt siitä eri tasoista. Koko kirjan lukemiseen hänellä ei ole koskaan aikaa.