Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Tuksulogian kand.
Osallistuja (Participant)

Mainitaanko missään kohdin Raamatussa, että ihminen voisi käydä taivaassa tai helvetissä? Saatana näytti Raamatun mukaan Jeesukselle kaikki ne rikkaudet mitä Jeesus saisi jos Jeesus kumartaisi saatanaa. Tämä tapahtui muistaakseni siellä erämaassa. En muista kenenkään ihmisen käyneen taivaassa tai helvetissä. Silti Tuksun mukaan miljoonat ihmiset ovat käyneet siellä. Mahtaa olla tungosta kun täytyy järjestää vieraspaikkoja?

Kuitenkin tavallinen suomalainen perhe – Mukiaiset – ovat onnistuneet käymään molemmissa paikoissa. Kun pappa sairastui vakavasti (ja hänellähän on alkotaustaa sekä mielenterveysongelmia menneisyydessään), niin ei mikään ihme jos hän näki unia tai harhoja. Sama koskee esikoista. Ei häntä olisi viety Miamissa niksulaan ilman mitään syytä. Kaikki ne ihmishahmoiset demonit hotellin ala-aulassa, suuri tulva Miamin alueella ovat vain esikoisen tsykoosissa näkemiä harhoja. Jopa Tuksun lentomatka Miamista Helsinkiin oli sekava. Ihmiset puhuivat eri kieliä (lennoilla on yleensä ihmisiä monista eri maista) ja nainen joka kysyi Tuksulta: ”Onko kaikki hyvin?”. Minäkin voisin kysyä samaa asiaa jos lähellä olisi sekavia puhuva matkustaja. Lisäksi se Tipi ja Sylvesteri juttu. Tuksu väitti muuten piirroshahmojen olevan Walt Disneyn tuotantoa ja sehän ei pidä paikkaansa.

Velli voisi hankkia rahaa kertomalla totuuden tuosta kaikesta. Kuinka sekava esikoinen oli jne? Lentokentältä madame vietiin suoraan Malmin sairaalaan. Tuskin ilman pätevää syytä? Delirium voi aiheuttaa todella pahoja harhoja. Lisäksi kaikki mömmöt. Tuksuhan taisi kertoa jossakin vaiheessa matkansa jälkeen, että häneen juomaansa oli laitettu jotain. Ei ihme, että se suomalainen nainen ei kestänyt Tuksua, vaan jätti hänet. Se miljonääri meni muka New Yorkiin. Todella hyvä ja ystävällinen miljonääri olisi hoitanut Tuksun sairaalaan ja maksanut kaikki kustannukset. Mutta kun tuo miljonääri oli joku mielikuvitusmies. Hänhän kirjoitti Tuksun naamakirjaan, mutta englanti oli sen verran virheellistä ja alkeellista, ettei sellaisia virheitä tee kukaan koulutettu miljonääri. Kirjoittaja oli Tuksu itse. Miten hän voi valehdella niin paljon ja jatkuvasti.

Koska raikkaanvalkoisessa uudessa asunnossa on tupaantuliaiset? Ovatko taulut ripustettu jo paikoilleen?