Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131538 Ilmoita asiaton viesti
Principeca'
Participant

Vastasin siis Läskisialle, joka viittasi linkkaamasi artikkelin kommentteihin ja johonkin mysteerisiin ”ulkomaisiin julkaisuihin”, joita meidän pitäisi lukea, jotta tietäisimme pyhän totuuden. En siis sinulle. Uskon itse pehmeiden rasvojen terveellisyyteen ja yleensä karppiuskovaiset (jollaiselta Läskisika sanojensa puolesta kuulosti) saavat minut ärsyyntyneiksi.

Jos etsisin terveellisintä ruokavaliota, tutkisin missä ihmiset elävät pisimpään ja terveimpinä. Eikä niissä paikoissa syödä yleensä kovin paljon kovia rasvoja. Mutta ihan sama se minulle on mitä ihmiset naamaansa tunkevat.

Aa, tämä mennyt minulta ohi.

Mutta yleisesti ristiriitaa tulee siitä, kun ravitsemuspuolelle työntää nenänsä kaiken maailman mukatietäjiä ja mukaosaajia ja nämä kokemusasiatutijat laitetaan räksyttämää ravitsemustieteteilijöitä vastaan jossain typerissä tv-paneeleisa tms.

Yleensä nämä kokemusasiantuntijat ovat hyviä suustaan ja sen lisäksi myyvät jotain tuotettaan, kirjaa, laihdutusohjelmaa/ruokavalioita, tutkimuksia omalla klinikallaan, omaa nimeään kantavaa ravitsemuslisää tms. Ravitsemustieteilijä parka, tämä oikea alan asiantuntija, yrittää sitten siinä piipittää, mitä tutkimusnäyttö asiasta oikeasti sanoo.

Kookosrasvasta. Tungin sitä hiuksiini, kunnovat niin kuivat. Ei auttanut. Ovat edelleen kuivat ja menevät saksittaviksi.