Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Principeca'
Osallistuja (Participant)

Näätäpalsta on aina ajan hermolla. Just nyt tulee TV1:llä MOT: Myytävänä hyvä terveys. Tuokin tulee Areenassa jos ketä kiinnostaa. Kuivaveren testaaja ei ainakaan ota sormenpäästä näytettä oikealla tavalla. Sitäpaitsi sormenpään näyte on ihan mitä sattuu johtuen kehon päivittäin vaihtelevasta nestemäärästä ja näytteenottotekniikasta. Aivan huuhaa juttu herralla siellä.

Juu, kannattaa katsoa! Firma myy huonoja lisäravinteita, virheellisin väittein ja kymmenkertaiseen hintaan. Paljon halvemmalla saa tuotteita jopa apteekista ja paremmalla sisällöllä.

Itse näin tästä vaan lopun, mutta tästä on ollut aiemminkin puhetta. FitFarmin taktiikka on todella röyhkeää uhkailuineen. Mahtoiko ohjelma käsitellä Zinzinoa? Heillä oma ainakin käytössä kuivaverinäyte.

Kannawayn kannabisöljyverokostomyyjiä tuntuu olevan juuri nyt liikkeellä paljon. Kalliita ovat nämäkin tuotteet ja halvemmalla saa, kun ”pakkotilaat” joka kuukausi, muistaakseni 60€:lla. Ja jengi tilaa.

Monta firmaa, joille Tuksun kaltainen vajakki on hyvä kohde. Koska saamme nähdä Tunkin myymässä verkostomarkkinointituotteita? Ei tarvita koulutusta ja uskosporukalle voi myydä. Äkkiäkös Tunkki kipuaisi verkoston huipulle. Sitten voi vain maata ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista.