Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131591 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Kandi, Tunkio ei koskaan ”valmistunut” yö-meikkaajaksi. Maksoi osamaksun ensimmäisen osan ja aloitti kurssin. Sitten tuli riita, kun oli kurssin seuraavan osamaksun aika. Toisen osamaksun rahoja ei löytynyt ja lokki lens kurssilta ulos. Tuksulla on siis 1/3 yö-meikkaajan tutkinto suoritettuna.”

(Maapalvelun neiti)

Kiitos. Näin arvelinkin. Eli Tunkki ei ole saanut mitään opiskelujaan loppuun. Ilmankos hän ei pitänyt ko. yksityisen meikkauskoulun johtajasta. Kuitenkin hän hehkuttaa tuota yö-meikkaajan tutkintoa ja ”Joe Pasko” pätevyyttä.  Naamakirjassa komeili opiskelupaikkana mm. Uppsalan yliopisto. Lisäksi hän kerran julkaisi CV:nsä ja siellä oli listattuna melkein kaikki opinahjot. Lisäksi siellä oli hänen horoskooppimerkkinsä ja miesmakunsa.  🙂  Kuka kirjoittaisi nuo em. asiat omiin tietoihinsa CV:ssä? Lehdet/toimittajat uskovat kaiken, ilman kritiikkiä. Näyttelijäopinnot Paskatenussa, teologiaa ja kieliä Uppsalan yliopistossa. Eikö ämmällä riitä pitkäjänteisyyttä opiskeluun? Silti hän oli kuulemma parhaita oppilaita. Jos kerran hän oli hyvä oppilas, niin miksi hän lopetti opiskelut aina kesken? Wikipedia kertoo myös nuo seikat, mutta mainitsee kuitenkin ettei T. saanut koskaan suoritettua opiskelujaan loppuun. 40-vuotias voisi muuten aivan hyvin opiskella uuden ammatin. Liekö opiskelujen katkeamiseen syynä Tuksun v-tumainen luonne? Jos jostakin asiasta tai opettajan kanssa tulee erimielisyyksiä, niin Tuksu lähtee paikasta ovet paukkuen. Normaali ihminen myöntää virheensä ja yrittää uudelleen. Tuksusta ei kuitenkaan ole opiskelijaksi niin kauan kuin viina maistuu. Onhan hienoa olla peräti toimitusjohtaja yrityksessä joka ei enää toimi. Vieläkö pukkaa keikkaa? Kaipa Tuksulle riittää vanhempien akateeminen tutkinto?

Eikä Jullekaan ehtinyt opiskella paria kuukautta kauempaa. Muistan kun sisarukset hehkuttivat asiaa. ”Oli niin vaikea päästä opiskelemaan kosmetologiksi”. Alko vei opiskelun. Piti keskeyttää kurssi ”terveydellisistä” syistä ja jatkaa seuraavalla kurssilla. Sekään ei onnistunut. Ei saanut edesmennys ”flaskaansa”. Selvänä hänellä oli hyvät päämäärät, mutta viina vei kaiken. Sai ”diapeteksen” ja lopun tiedämmekin.