Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131614 Ilmoita asiaton viesti
sopulisisko
Participant

Onko tosiaan niin, että Johannan uusi asunto, tuparit, taulujen ripustelu ja pinkki kahvinkeitin, on  ainoastaan Johannan omassa kuutiossa? Siis siellä henkilökohtaisessa helvetissään, jossa pyörii omien sepitelmiensä kanssa.

”Uskoisin että helvetissä on erilaisia tasoja; mutta kaikki ovat kidutusta. Olen käynyt mm.paikassa; jossa kaikki toistetaan kokoajan uudelleen alusta. Tämä viittaa amerik.evankelistan Bryan Melvinin näkemiin kuutioihin; joiden sisälle ihmiset oli sidottu; ja he kävivät läpi elämäänsä painajaismaisessa mielessä kokoajan toistona.”

Kuulostaa aivan Johannan elämältä.

Ehkä siksi Johanna visioi siitä taivaasta, missä kaikki on kaunista, kukat laulaa, timantit kimmeltee, Jeesuksen kanssa chillaillaan Vip loungessa. että saisi vihdoinkin olla vapaa, pääsis pois kuutiosta.

Kun kuunnellut raitistuneiden addiktien juttuja, niin toistuvasti toipumiskertomuksissa on tavallaan sellainen omasta itsestä vapautuminen, ulos sieltä kuutiostaan.

Eihän ne uskishommatkaan ole Johannalle mitään muuta kuin mahdollisuus päästä esille kertomaan minästäNI. Jokaiselle tuollaiselle minä minä -tyypille tekisi mieli sanoa, että kun et ole siinäkään suhteessa mitenkään erityinen kun näitä minä minä -tyyppejä on muitakin. Mutt ei ne kuule. Kun se minä huutaa niin lujaa, niin ei ne mitään kuule.