Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131631 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Jos Tuksu tarkoittaa että tuossa kuvassa on lopun ajan merkkejä, niin hän voisi hieman selventää kuvaa. Minä näen kuvassa vain pilviä.

Niin…chileläinen lentokapteeni häipyi kuin pieru Atacaman autiomaahan, eikä kukkalähetyksiä enää ole tullut. Tiedämme tosin kaikki, että se kukkapuska oli kampaamon. Yksi ruusu oli jo rupsahtanut. Ruusu ei rupsahda jos se on matkalla tunnin tai pari. Pakkaavat hyvin. Tuossa tapauksessa puska on ollut kampaamon pöydällä 2 – 3 päivää. Lentokapteeni oli vain mielikuvitusmies (vertaa Deltan lentokapteeni). Kenties Tuksu on tavannut jonkun miehen kapakassa ja mies on kohteliaisuudesta vaihtanut muutaman sanan. Tuksun kohdalla tämä on jo vakava ja pitkäaikainen seurustelusuhde.

Ehkä routa on ajanut porsaan kotiin – Loviisaan? Mamma on näyttänyt ovea. Maksanut kenties paluumatkan Helsinkiin. Elämme jännittäviä aikoja. Mitä Tuksu kertoo Lidingön residenssin kohtalosta? Tuliko taloon putkiremontti yllättäen, vai? Siitä ei tietenkään kukaan kertonut Tuksulle ja pian pukkaa taas syytteitä.