Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131692 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Näinhän ei missään nimessä voi olla! Muistattehan, että JOhannan ÄÖ on 180. Joka muuten on kaikkien aikojen ennätys Suomessa. Mensan testien toiseksi parhaalla tulos oli tietääkseni 175.”

(Glamourtähti)

Lisäksi meidän tavallisten kuolevaisten täytyy muistaa, että Tuksun ja tollukoiden brändin arvo oli Nokian luokkaa (silloin kun yritys oli vielä voimissaan). Lisäksi Tuksun ”IBM” on kuulemma täysin normaali.

Lisäksi Pyhä Johanna on itkettänyt varmaan satoja ihmisiä. Tukholmassa joku mies luuli Tuksua enkeliksi. Tuksu on myös käynyt kaikissa maailman maissa. Me tavalliset ihmiset voimme vain haaveilla etelänmatkoista, ja reissu Tallinnaan tai Tukholmaan on jo meille niin ikimuistettava kokemus mistä voi kertoa lastenlapsille ja työtovereille. Myäs.

Mahtaako pappa olla matkustuskunnossa Israelin-matkan takia (syyskuussa)? Entä mami? Hänhän oli kuulemma Tuksun mukaan vanha ja sairas. Mahtaako hän jaksaa matkustaa ensi kuussa Tuksun kanssa Mallorcalle? Tosin matkarahat voi aina kinuta mamilta ja käydä sitten yksin matkoilla.