Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131702 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

 ”- Danten helvetti” (rääkyjä)

Jos Tuksu on kehunut lukeneensa tuon Helvetti-kirjan, niin sellaista ei edes ole olemassa. On vain Danten Jumalainen näytelmä, missä fiktiivinen henkilö käy helvetissä ja taivaassa. Ensimmäisen suomennoksen teki Eino Leino. En usko Tuksulla olleen aikaa tuon paksun romaanin lukemiseen. Se vaatii keskittymistä ja sellaista ei meidän ASAP-Tuksulla ole. Linda Lampeniuksen elämäkerta ja Anne Pohtamon elämäkerta eivät ole kovin tasokasta luettavaa. Tämä on tietenkin makuasia.

Tuksulla ei varmasti ole sitä kirjahyllyssään. Netistä varmaan löytyy romaanin yksityiskohtia ja niiden perusteella Tuksu on päätellyt helvetissä olevan eri tasoja. Vaikka Dante oli loistava kirjailija, niin hänen kertomuksensa on kuitenkin fiktiota. Tuksu voi ottaa sen tosissaan.

Toisaalta se kirja missä joku poika kertoi käyneensä taivaassa todettiin vääräksi. Sellaista poikaa ei kai edes ollut. Mutta Tuksuhan lukee kaikki ilman kritiikkiä. Jopa Laura Palmer oli hänestä todellinen henkilö, koska hän vertasi itseään häneen niin ulkoisesti ja myös siksi, että oma isä tappaa myös hänet. Siitä TV-sarjasta muuten Tuksu keksi pöllöjen olevan saatanasta. ”Minun sanotaan muistuttavan hyvin paljon Laura Palmeria.” Ei silti…häntä lienee verrattu kaikkiin kuuluisiin tai kauniisiin naisiin. Mukana taisi olla jopa Marilyn Monroe? Tuksun peilin täytyy olla todella huonolaatuinen.