Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131756 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Jos kerta Tuksu käy päivittäin laittamassa ruokaa (makaroneja?) vanhemmilleen, niin sen täytyy tarkoittaa hänen asuvan jossakin muualla. Lidingön residenssiä ei ole vielä esitelty. Ei edes kuvia rakennuksesta. Kaipa se asunto on valmis ja Tuksu nauttii jo merimaisemista? Nyt hänellä olisi hyvä tilaisuus esitellä raikkaanvalkoinen ja pinkki kotinsa. Ehkä meri näkyy jos nousee talon katolle?

Eikö mamma pysty enää valmistamaan ruokaa? Hän kyllä pystyi käymään lomalla Karibian risteilyllä, mutta ei nyt jaksa laittaa ruokaa. Mutta kiltti esikoinen huolehtii nyt vanhemmistaan. Entä perheen muut lapset? Nuorempi sisar ei taida tulla toimeen esikoisen kanssa, joten kaipa tapaamiset ovat aina eri aikoihin. Eikös nuorin sisar julkaissut kuvan missä hän oli vanhempiensa kotona? Esikoinen ei voi varmasti olla kotona silloin.

Esikoinen saattaa olla jo Loviisassa. Tuskin kukaan muu pystyy majoittamaan Tunkkia. Ystävät ovat kaikonneet. Ehkä oktaavi-Olli on vielä jonkinlainen ystävä, mutta missä hän asuu ja kuinka suuri asunto mahtaa olla? Tuksun kannattaisi laskea rimaa ja mennä naimisiin vellin kanssa. On turhaa arvostella toista jumalattomaksi. Jos Tunkki käyttäytyisi kuten aikuisen pitää käyttäytyä, niin suhde voisi onnistuakin. Jos on liian ronkeli, niin saattaa jäädä ilman. Tässä elämässä ei saa kaikkea mitä haluaa.

Kumma juttu, mutta hän ei ole aikoihin esitellyt hääasujaan, eikä ole kertonut häämatkatoiveistaan. ”Aion käyttää tätä asua lentokoneessa häämatkallani.” Kiirettä pitää jos Tuksu haluaa kesähäät. Liekö saanut paljon treffitarjouksia? Entä keikkatarjouksia?