Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131793 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Tulen joko yksin tai toisen viehättävän esiintyjän kanssa. Mahdollisuus on myös tilata paikalle kolme esiintyjää paikalle.”

Eli Tuksu on tuo ensimmäinen viehättävä esiintyjä? Viehättävyys on kyllä kaukana. Jos hän olisi huumorintajuinen ja todellakin tanssi-ja laulutaitoinen, sekä hänellä olisi sopiva lavakarisma, niin esitys voisi olla katseltavaa ja jopa nautittavaa. Hän viihdyttäisi yleisöä uusilla vitseillä ja tanssiesitykset olisivat tarkkaan harjoiteltuja. Hän sanailisi luontevasti ja ns. ottaisi yleisönsä. Vanhemmat näädät muistanevat aussikoomikon Dame Ednan? Hän osasi ottaa yleisönsä ja jos häntä haastateltiin, niin hän oli etukäteen kerännyt tietoja henkilöstä ja muista vieraista. Hänellä oli ilmiömäinen muisti. Dame Edna kävi myös Suomessa ja hän tiesi Minna Canthin ja Aleksis Kiven Seitsemän veljestä ja jopa Venlan. Yhden ihmisen talk show, lähes monologi, mutta hän keksi aina jotain uutta ja hauskaa. Hän loi ympärilleen hauskuutta. Youtubesta löytyy hänen esiintymisiään.

Mutta meidän Tuksumme osaa vain tepastella lavalla kuten hän on tehnyt jo ainakin 10 vuotta. Huispausnauhan hän keksi myöhemmin. Rivot esiintymiset kännissä jäivät ihmisten mieleen, ikävä kyllä. Muistan kerran ”loistavan tanssijan ja taiteilijan” (siis Julle) esiintyneen humalassa. Hän lopetti äkkiä tanssinsa ja poistui takahuoneeseen ilmeisesti tupakoimaan ja ottamaan lisää viinaa. Tuksu vilkaisi tässä tapauksessa hieman oudosti sisareensa. Glamourtason esiintyminen oli myös se esiintyminen missä hän makasi melkein taju kankaalla biljardipöydällä. Ei esiintymisasua jne. Kouvolaan hän ei ainakaan ole tervetullut. Todellinen taiteilija ei haukkuisi yleisöä ja paikkakuntaa. ”V-tu jos mä olisin syntynyt Kouvolaan, niin mä vetäisin ranteet auki!” Hän ei osaa ottaa asioita huumorilla. Jos esitys on huono, niin varmasti hän saa myös siitä palautetta. Kielteisenkin palautteen voi ottaa vastaan iloisella ja hauskalla huumorilla – ja kiittäminen illasta olisi aina kohteliasta. Sitä Tuksu ei osaa tehdä. Hän kuvittelee olevansa suuri ja jumaloitu taiteilija joka on kaikkien muiden yläpuolella. Uskonasioiden sotkeminen esiintymiseen ei taida kiinnostaa ketään, varsinkaan jos yleisöä haukutaan helvettiin ja ihmisten väitetään olevan demonien riivaamia. ”Eiköhän nämä jutut jo osata.” Ei…ei hän osaa, eikä hän myöskään osaa kehittää itseään. Hänen piti mennä laulutunneille, mutta kaipa hän kuvittelee olevansa ammattilaulaja. Montako kappaletta hän on levyttänyt? 6 – 7 kappaletta. Se ei tee hänestä ammattilaulajaa. Tietokoneen avulla voidaan muokata ääntä paremmaksi, mutta totuus ei pala tulessakaan. Hänen äänensä on kauhea.

Olisiko oktaavi-Olli se kolmas viehättävä esiintyjä? Kuka mahtaisi olla se toinen? Tuksun ystäväpiiri on pienentynyt vuosi vuodelta.