Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131796 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Osallistuja (Participant)

Mikä auto Tuksulla mahtaa olla käytössään? Ei kai velli ole niin höhlä, että kuskaa madamea ilmaiseksi autollaan? Papan sitikka auto ei voi olla, eikä myöskään Udin ostama Bemari, koska sitä vasta kootaan. Aikaa on mennyt jo 2 – 3 vuotta tuosta Bemarista. Tuksulla pitää olla myös jokin paikka missä hän asuu Suomessa ollessaan. Tuo paikka lienee Loviisa?

Jos kerta hänellä on asunto Lidingön saarella/kunnassa, niin miksi hän nyt haluaa tulla esiintymään Suomeen? Johan matkoihin menee huomattavia summia. Kannattaako raikkaanvalkoista ja pinkkiä edustusasuntoa pitää tyhjillään? Kun Tuksu on nyt viimeinkin muuttanut Ruotsiin – ainakin oman kertomansa mukaan, niin mikä hinku hänellä on esiintyä Suomessa? Nyt kannattaisi vallata Ruåtsin markkinat. Kansainvälinen aito blondi, vieläpä kuuluisuus, tunnettu ja suosittu blogisti, erittäin hyvä valokuvaaja, loistava tanssija ja laulaja. Hän voisi tehdä keikkaa Ruotsissa. Suuri rakkaus Urban voisi toimia managerina. Esiintymisiä olisi varmaan paljon. Tukholman parhaat ja kalleimmat yökerhot voisivat mainostaa Tuksun jenkkityyppistä showta Las Vegasin tapaan. Hän voisi esiintyä kaikkialla Ruotsissa, jopa Skåne-nimisellä paikkakunnalla Pohjois-Ruotsissa, lähellä Norjan rajaa.

Tunnen kuitenkin jonkinlaista myötätuntoa tuota kylähullua kohtaan. Hänen minäkuvansa on todella pahasti vääristynyt ja hän yliarvioi kykyjään. Ehkä hän tunnustaa tosiasiat vasta kun hän on 80-vuotias? Jos hän yleensä elää niin vanhaksi. Toisaalta jossakin vanhainkodissa hän varmaan kertoisi kyllästymiseen saakka Miamista, Udista ja glamourelämästään. Samalla kun hoitaja vaihtaisi hänen vaippojaan, niin Tuksu kertoisi Miamista ja Honolulusta sekä arkkienkelisisarestaan, joka on jo taivaassa ja pitelee kiinni Jeesuksen kädestä. Playboy lehteä hän ei myöskään unohtaisi. Hänen kuvansa olivat melkein päästä ko. lehteen. Hän olisi ollut keskiaukeamatyttö, mutta kateelliset suomalaiset estivät tuon mahdollisuuden.  🙂