Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131798 Ilmoita asiaton viesti
Minnili
Participant

Tuksulogian kand.
Osallistuja

Esikoinen saattaa olla jo Loviisassa. Tuskin kukaan muu pystyy majoittamaan Tunkkia. Ystävät ovat kaikonneet. Ehkä oktaavi-Olli on vielä jonkinlainen ystävä, mutta missä hän asuu ja kuinka suuri asunto mahtaa olla? Tuksun kannattaisi laskea rimaa ja mennä naimisiin vellin kanssa. On turhaa arvostella toista jumalattomaksi. Jos Tunkki käyttäytyisi kuten aikuisen pitää käyttäytyä, niin suhde voisi onnistuakin. Jos on liian ronkeli, niin saattaa jäädä ilman. Tässä elämässä ei saa kaikkea mitä haluaa.

Eiköhän ne kaikki ”ystävät” ole varuillaan siitä, että häätö-lokki saattaa tulla pesimään omaan asuntoon jos on yhteyksissä ja pienintäkään tilaisuutta antaa livahtaa ovesta sisään.

Oktaavi-Olli taisi asua jonkun näädän mukaan oman isänsä tai äitinsä luona. Sinne taitaa olla lokin vaikeampi tulla pesimään.

Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä esimerkiksi jotain valokuvia siitä miten matami on kotiutunut sinne Lidingön kartanoon. Lienee talolla kokoa kun taideaarteitakin piti monta päivää ripustaa seinille. Liekköhän talo vähän liian vaatimaton ilmaisu sellaiselle linnalle?

Ehkä matami onnistuu pääsemään esimerkiksi jonnekkin arvoasunnon myyntiesittelyyn ja onnistuu siellä ottamaan itsestään muutaman selfien?