Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131870 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Missäköhän nuo snapissa olleet silmälasikuvat on otettu? Taustalla näkyy tuommoista jotain suojaritilää tms. Voisiko olla laivalta?

Tunkki söpösti heti haukkuu juorun levittäjiksi omat loviisalaiset ns. ystävänsä, Marenki Emmiliin ja fuck the bumbum Henkan. No erään tietolähteen mukaan Emalia inhoaa tunkkia (luonnollinen reaktio) ja HD onneksi pyristeli irti tuosta entouragesta. Luulen kyllä että loviisalaiset ovat tietoisia glamourista kulmillaan ja ensimmäisenä tekijän henkilöllisyyttä pähkäillessä on tullut oma kaikkien tietämä kylähullu mieleen.

Tunkki leikkii nyt jotain piiloleikkiä, koska Lidingön raikkaan pinkki valkoinen merenranta residenssi ei toteutunut, ja enempää satuja siitä ei voi ķeksiä. Onko ahkera Chrisse nääntynyt muuttopuuhien johdosta, eikä enää yhtään kommentoi. Alustavat tuparit vietettiin panopetterin kansss fuckthebumbumin merkeissä sinikellotiellä, pappa oli kääräisty kaalimadoksi siksi aikaa. Potkukelkka ei ollut mikään lyhytaikainen suhde, ettäs tiedätte, vaan oli paikalla vielä aamullakin ja saatiin videoitua voitonmerkiksi kunnes onnistui karkaamaan. Toivottavasti petteri on tajunnut käydä asioimassa Motalan hälsocenterissä viimeistään siinä vaiheessa kun on alkanut tuntea poltetta ja kutinaa intimialueillaan. Varsinaiset tuparit joihin piti tulla Gary ja Ulrika eivät koskaan toteutuneet, olisin kyllä kernaasti nähnyt gourmetbarbien loihtimat tarjoilut sinne. Mutta siis tunkki on koditon, mamma ei sitä nurkkiinsa halua, kaksi ison vauvan tasoista hoidettavaa onkin liikaa yhdelle ihmiselle. Tunkki leikkii piilosta, mutta on ajan kysymys koska totuus paljastuu. Veikkaan että on Loviisassa, koska keikkamyynti lähyi taas käyntiin.