Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131872 Ilmoita asiaton viesti
Tukkajatkekriisi
Participant

Tuhveron ajatusmaailma: ”Jos madamesta kirjoitetaan TOTUUS eli jotain negatiivista rumin kuvin, se on tunkin mielestä panettelua ja valetta. Kun tunkki antaa haastattelun ja avaa törkyturpansa, niin sieltä tulee hänen mielestä AINA TOTUUS, vaikka ämmä suoltaa paskaa”. Eli kyse on siitä, ettei ämmä osaa ja halua nähdä totuutta, vaan vääristelee asiat mieleisekseen. Ämmä on patologinen valehtelija. Kyllä se niin on, että nimeen Johanna Tukiainen yhdistyy kaikki ikävä ja paska. Hänestä ei voi koskaan kirjoittaa ylistävään sävyyn, koska siihen ei vain ole perusteluja. Jos media niin tekee, ei faktoja ole tarkastettu.

Turha syyttää lapsettomuudesta ex-miehiä. Jos römpsä on mikä on, ei miesten ole velvollisuus koskea siihen edes tikulla ??. Kyllä miehillä on sen verran itsesuojeluvaistoa. Ja kyllä se tiedetään, että ihminen joka ei kykene huolehtimaan itsestään ja koiristaan, ei kykene kantamaan vastuuta lapsesta. Ja siihen lisätään vielä ämmän päihde- ja mielenterveysongelmat. Ei työtä, ei asuntoa, ei kunnon parisuhdetta. Ja ei ikinä lasta sille horolle.

Naurettavia nuo uudet kuvat tukkajatkeineen. Ämmä kerjää töitä, mutta ei ole mitään talenttia, vain vittumainen luonne ja ruma pärstä.  Siellä se irtolainen  Vellin nurkissa lymyää.