Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131875 Ilmoita asiaton viesti
sopulisisko
Participant

”Uskoisin; että taivaassa tulen olemaan suurinpiirtein tätä ikäluokkaa sekä suunnilleen tämän näköinen. Että ne jotka sinne sitten pääsevät; niin tunnistavat minut”

Eli hän haluaa olla taivaassakin julkkis ja varmistelee, että varmasti hänet tunnistetaan. On sillä pokkaa! Ja aivan satavarmana, että Hän siellä taivaassa chillailee Jeesuksen loungessa. Yritäs Johanna nyt varmistella, ett sinne pääsee myös joku toimittaja, joka suoraan raportoi Ikuisuus Sanomiin. Tai ainakin joku valokuvaaja, ett saa kauniita kuvia. Onks siellä oma tv-asema, The Heaven Channel? Että voisivat sitten tehdä asiallisia haastatteluja kaikkien ihailtavaksi? Tukkajatkeet saa varmaan myös mukaan taivaaseen?

Oikeesti! Ei kukaan voi olla noin julkea! Eikö tuollaista itsevarmuutta, että ”ilman muuta MINÄ olen taivaassa” pidetä uskovaisten piirissä julkeana itserakkautena ja ylpeytenä? Mitä Johanna sanoisi jollekin muulle, joka julistaa, että hänellä epäilyksettä on jo VIP kortti taivaaseen suoraan ohi portsarin?

”Show on uudistunut; kannattaa ehdottomasti tilata mut esiintymaan!”

Eikä ole! Se ei ole uudistunut yhtään mihinkään sen vuoksi, että mitään muuta kuin mitä on jo esittänyt hän ei osaa. Uudistuminen on siis täysi mahdottomuus.

Jos Johanna suuntaa kohti Loviisaa (tai on jo siellä) niin onpahan ainakin vähän lähempänä sitä ”uutta asuntoaan” kuin Ruotsissa eli sitä loviisalaista asuntoa ja pinkkiä kahvinkeitintä,  joista julkaisi kuvat.