Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131876 Ilmoita asiaton viesti

Nyt on maaninen vaihe huolella ohi ja alas on tultu lujaa.

Ps ootan Herjaavan sarjista melkein yhtä innolla kuin ootan uutta koiranpentuaNI!! Tosin edellisiä en hänen tieltään pistä eteenpäin vaan jokainen koirani on mulle viimeiseen päiväänsä saakka se sama söpö pentu kuin ensimmäisenä päivänä  ❤️

En ymmärrä tukiaisia yhtään. Bisminekin pistää vanhan Häpikoiran pois, kissaakaan ei enää haluttu. Toki Bisseä puolustelematta on erittäin mahdollista että hauras italianvinttikoira on oman turvallisuutensa takia alkuun hoidossa koska iso molossimix- pentu ei vielä hallitse motorisia taitoja ja voi innostuessaan vahingossa murskata pienen koiran koivet tai selän (rotu tunnettu hauraista luistaan). Kaksio taisi Bissellä olla mutta jokainen joka on italianvinttikoiran omistanut tietää ettei sitä yksinkertaisesti voi eristää itekseen mihinkään makkariin vaan tarvitsee seuraa ja läheisyyttä niin paljon kuin vaan mahdollista. Eikä pentuakaan voi liikaa eristää kun se vaatii paljon koulutusta varsinkin kun koirassa rotuja joissa omat haasteensa.

Ja sori osittainen OT OT OT OT koira-aiheesta!!!!!111!!! Jatkuu siis;;;

MielestäNI itsekästä ja typerää Bismineltä ottaa joku hervoton jättipentu kun kotona on jo vanha ja hauras pieni vinttikoira.

Ja edelleen aiheesta ? Bissellä oli ilmeisesti instagram koirilleen. Ensin oli Bonzon, sitten Bonzon ja Häpikoiran yhteinen ja nyt sivu on ylläri ylläri uuden pennun nimi ensin ja sitten toisena nimenä vielä Bonzo. Häpikoiraa ei enää sivulla mainita. Kertoo Bissenkin tavasta pitää elikoita vähän vaihtelevan muodin mukaan ja asettaa arvojärjestykseen.

No niin koirajuttu loppui, voi ottaa kädet pois silmiltä.