Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131878 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Vai on show uudistunut? Tuksu on aina mainostanut shown uudistuneen, mutta hän ei kuitenkaan ole keksinyt mitään uutta. Samaa tepastelua. Jo kuusi vuotta sitten (kun Julle vielä eli) heille piti tulla kultalameepuvut suoraan USA:sta. Enme ole koskaan nähneet noita asuja. Ehkä hän pitää huispausnauhaa toisessa (tai kolmannessa kädessään) ja puhuu sekä näkee kantapäänsä kautta?

Tuo naurettava muovitukka on kauhea. Tukka täytyy näemmä aina asetella siten, että se näkyy kuvassa. Kuka tahansa näkee sen olevan muovia. Saako Tuksu viedä tuon tukan taivaaseen? Kuvia on taas käsitelty todella pahasti. Nyt ihokin näyttää tasaiselta muovilta. Ei maksaläiskiä eikä huonoa ihoa. Kuitenkin totuus on, että baby doll on lähinnä huono vitsi 40-vuotiaalta naiselta. Hän tekisi paljon suuremman palveluksen, jos kirjoittaisi olevansa kypsä, 40-vuotias aikuinen.

Vai pohtii Tuksu Suomen alhaista syntyvyyttä ja tietää siihen syynkin aikaisempien miessuhteidensa perusteella. Jos Tuksu lukisi tilastoja, niin hän huomaisi, että ongelma kaikissa varakkaissa teollisuusmaissa on sama. Varsinkin Japanissa ongelma on suuri ja tulee kasvamaan, ellei keksitä keinoja alhaiseen syntyvyyteen. Sellaisia voisivat olla palkkio synnytyksestä, lapsilisä Suomen tapaan ja auttaminen asunnon hankkimisessa suurperheelle. Japani taisi olla maailman kolmanneksi suurin talousmahti. Jopa Putin on ilmaissut olevansa huolestunut maansa pienestä lapsimäärästä. Ei pietarilaisen tai moskovalaisen perheen kannata hankkia viittä lasta. Asuminen on kallista noissakin kaupungeissa. USA:ssa köyhtynyt keskiluokka on joutunut jättämään kotinsa ja asuvat autoissaan ja halvoissa motelleissa. Työpaikka on mennyt, eikä ole enää rahaa maksaa velaksi ostettua asuntoa. Tuksun ihannevaltiossa ”Jenkeissä” on miljoonia ja taas miljoonia köyhiä ja asunnottomia. Jopa Miamin ja Honolulun alueella. Ne eivät ole ihannepaikkoja köyhälle eikä asunnottomalle….kuten eivät mitkään muukaan kaupungit. Detroit lienee pahin paikka?

Suomessa on syntynyt paljon lapsia myös pula-aikoina ja varsinkin talvi-ja jatkosodan jälkeen. Sekin oli pula-aikaa, sillä kaikesta oli pulaa. Silti lapsia syntyi ennätysmäärät. Ns. suuret ikäluokat.

Ehdotapa Tuksu, kun olet noin viisas, järkeviä ratkaisuja Suomen ongelmaan. Vai onko tämäkin vain lopun aikojen ongelmia, eikä sille voi tehdä mitään? Kiitos Herran koska sinä et ole tullut raskaaksi. Et osaa hoitaa itseäsi, kotiasi etkä koiriasi. Miten aikoisit hoitaa lapsia ja kuka suostuu isäksi? Sinulle ei varmaan edes luovuteta spermaa? Sinun pitäisi olla täysin terve ja sinulla pitäisi olla talous kunnossa. Holistille ja nappien syöjille spermaa ei anneta. Sekopäät taitavat kuulua samaan syssyyn?