Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131885 Ilmoita asiaton viesti
Yavannah
Participant

No niin Tuksu, kavalsit ittes, että todellakin käyt täällä lukemassa. Tuus nyt sit kans juttelemaan meidän näätien kanssa, joita et seuraa. Vai eikö kantti kestä?

Ja se että sanotaan, että sulta vietäs lapsi kun käyt sen synnyttämässä, niin syykin siihen on selvä. Sinun päihteilysi ja se ettet ole kykenevä hoitamaan lasta ja se että lapsesi tuskin syntyisi terveenä. Se olisi erittäin todennäköisesti FAS-lapsi. Tämä ei ole panettelua, eikä kiusaamista/herjaamista, vaan fakta, koska sinä juot ja vedät niitä nappejasi ja ne taas ei ole hyväksi sikiölle. Se on jo ihan tutkittu fakta. Eikä tällä asialla ole mitään tekemistä raamatun ja Jessen kanssa.

Sitä paitsi, jos vaikka saisitkin pitää sen vauvan, niin siitä pitää huolehtia 24/7/365, mihin sä et vaan pysty. Ai niin, eikä sitä vauvaa voi noin vain dumpata, jos ja kun siihen kyllästyy. Kaikkein vähiten sä voit piilottaa sitä mihinkään roskikseen, jos onnistut sen suutuspäissäsi tappamaan (mikä sun kohdalla vois olla hyvin todennäköistä (ravistelu tms väkivaltainen toiminta, kun et jaksa penskan 24/7 huutoa)) ja siitä ei selviä enää nuhtelulla, eikä yhdyskuntapalvelulla, vaan se ois suoraan koppiloma.