Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131895 Ilmoita asiaton viesti
Shä hävisit
Participant

Harvoin kiitän yläkerran isäntää, mutta siitä että mätisäkki ei ole saanut lasta, olen luonut muutaman kiitollisen katseen ylöspäin. Tosin haiseva pullero ei miestä saa, niin kai se kuvittelee vielä joskus sikiävänsä pyhästä hengestä?

Itselläni on glamourtähden unelma, kaksi lasta. Molemmat ollut vauva aikaan vaativia, yöt huudettu ja valvottu. Päiväsaikaan ei viihdytä hetkeäkään sitterissä itsekseen, molemmat myös parkuneet äitin perään, joten eka vuotena ei paljo tullut kotoonta poistuttua ilman lasta. Sitten on allergiat, korvatulehdukset, kihomadot, uhmäiät jne..  nyt  molemmat jo kasvaneet on tämä mukava teini-ikä, rajojen kokeilua oikein urakalla. Glamourisesti myös toisella lapsella ykköstyypin diabetes, mikä tuo unettomia öitä ja huolta. Kaikesta huolimatta on ne muksut vaan ❤. Päivääkään en vaihtais pois (edes niitä paskoja päiviä)

Mutta kysymys kuuluukin tunkkiseni? Millä meriiteillä edes kuvittelet selviäväsi lasten hoidosta? Nukut yli 12 tuntia putkeen, et edes huolehdi omasta hygieenistasi, puhumattakaan koiristasi ja muista normaali ihmisen velvollisuuksista! Olet ilkeä, itsekeskeinen valehtelija! Kuvitteletko että porukka toivoo mielisairaalle sekakäyttäjälle lapsia???!!!