Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131900 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Osallistuja (Participant)

”Uskoisin; että taivaassa tulen olemaan suurinpiirtein tätä ikäluokkaa sekä suunnilleen tämän näköinen. Että ne jotka sinne sitten pääsevät; niin tunnistavat minut ?”

Kaikkea tuo ämmä päästää suustaan (kantapäästään)! Aikaisemmin olit varma, että taivaassa näytät nuorelta ja kauniilta, eli sellainen mikä olit joskus 20 vuotta sitten. Pituutta et varmasti saa lisää. Toisaalta jos näytät taivaassa 40-vuotiaalta, niin sinulla säilyy läskit, selkämakkarat ja kolmoisleukakin. Ehkä jopa eriparia roikkuvat rintasi? Kysyitkö asiaa Jumalalta, vai oliko asia oma päätelmäsi? Jos pääsisin taivaaseen ja sinä olisit siellä, niin en varmasti haluaisi tunnistaa sinua. Onneksi siellä täytyy olla muitakin kuin sinä ja Julle.

Ihmettelen Jesseä, jos hänellä on aikaa pitää vain Jullen kädestä kiinni. Tuleeko Jesse pitämään toisella kädellään kiinni Tuksusta? Entä mamma, pappa jne? Kuka pitää heidän käsistään kiinni? Kaipa Jeesuksellakin on taivaassa useita käsiä, kuten ruutanalla täällä maan päällä?

Vielä sananen tuosta Tiina Jylhästä. Kauneuskonsulentti? Millainen tutkinto vaaditaan noin hienoon titteliin? Tuksuhan on peräti Joe ”Pasko” konsulentti. Itsetunnon pitää olla todella huono jos haluaa miellyttää vain miestään silikonirintojen avulla. Tuksun rumat riippurinnat kaipaisivat korjausta ja hän on itsekin todennut, että pienempi kuppikoko olisi parempi. Maksajaa ei tosin taida löytyä, eikä Tunkilla itsellään ole rahaa. Myhy ja Seven eivät varmaan maksa rintojen korjausleikkausta. Kauneuskonsulentti, mediataiteilija jne. Kyllähän titteleitä voi kehitellä. Tosin Tiina Jylhällä on ainakin varmaan kosmetologin koulutus. Tuksun ”kolmannella” sisarella oli myös jokin hieno tutkinto niiltä ajoilta jolloin hän kauppasi pölynimureita ovelta ovelle. Se titteli oli tuon firman omaa keksintöä, eikä suinkaan millään koulutuksella hankittu. Hänhän hehkutti tuota titteliä joitakin vuosia sitten. Nyt hän tekee töitä 24/7 ja vieläpä 20 ihmisen edestä. Kaipa hänen kalenterissaan on enemmän päiviä ja kellossa enemmän tunteja, koska aikaa riittää vielä muuhunkin?

Tuksu. Esittelepä meille se Lidingön raikkaanvalkea ja pinkki residenssisi. Me maan matoset haluaisimme niin kovasti nähdä kuvia edustuskodistasi. Onko sielläkin sauna ja peräti lattialämmitys? Esittele myös ne 1000 taulua joita kai vieläkin asetellaan paikoilleen.