Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 171 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 171

#131968 Ilmoita asiaton viesti
♠ Prozac ♠
Participant

Kuinka se kehtaa laittaa noita ”tanssi” videoita?? Eipä niillä tykkääjiä näytä olevan. 😀

Johanna Mia Tukiainen jakoi julkaisunsa.
4 tuntia ·

Showkeikkani lähes vuosi sitten Turussa Hyvin harmillista; että vihaajani eivät laita näitä videoita YouTubeen; sillä he eivät halua mitään kaunista julkaistavan minusta. I am dancing here with a stripe about a year ago in Finland, before my trip to Cairo and to Israel.

Johanna Mia Tukiainen
4 tuntia ·

I saw these same big lions when I went to heaven in a hospital, when I was 30-years old! Jag såg samma lion när jag i sjukhuset många år sedan, och nästan dog och jag var i himlen! Tällaisia suuria leijonia oli taivaassa; jossa kävin kun olin kuolemaisillani sairaalassa 30-vuotiaana Helsingissä! Juuri tällaiset; suuret leijonat ympyröivät minut ja Julian; ja olimme keskellä uskomattoman hyväntuoksuisia ja kimaltelevia kukkia! Julia kävi katsomassa minua sairaalassa päivittäin ja kolmen kuukauden jälkeen selvisin. Oksensin kaiken ulos; mutta minulle on jäänyt mieleet; että Julia syötti mulle hitaasti mandariineja sekä pesi tukkaani; ja pystyin hitaasti syömään myös muutakin. Uskomatonta! Tarkoitan; että Jumala toi minut takaisin elämään taivaasta; vaikka olisin mielelläni jäänyt sinne. Kävi niinpäin; että Julia meni sinne ennalta ja Jumala antoi minulle tehtävän maanpäälle.

ja Jumala antoi minulle tehtävän maanpäälle.

Aslan: ”In your world, I have another name…”
This is the best scene from the ”Chronicles of Narnia: Voyage of…

Johanna Mia Tukiainen Leijona= Jumala. Ei minulle tule muuta mieleen nopeasta kysymyksestä. Tuon piirretyn katsoimme moneen kertaan siis lapsuudessa ja leikin Julian kanssa, että meidän vaatehuoneestamme pääsi sisään myös ”Narniaan.” Se oli yksi lapsuuden leikkimme.